Gelinlik Modelleri ona gelinlik demeye dilim varmıyor o bir sanat eseri :))))

yalnizkatip

kocişimi çok seviyorummm,
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2007
352
0
641
42
Şırnak
En mutlu günümde çok çok severek giydiğim gelinliğim kızlar bakın bakalım beğenecek misiniz opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $CIMG0329.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 63
rengi cok güzel, modeli harika, hele su bolero cokk $IRIN durmus, cok hos, beyendim
mutluluklar

kızlar beğenmeniz beni daha da mutlu etti....
çok içime sinerek giydim burdan hazırlayan sema ablama ellerinin emeğine gözlerinin nuruna sonsuz teşekkürler... ınşallah her kız bu mutluluğu tadar...

gayet hoş bir gelinlik siz de çok güzel taşımızsınız fakat ben nedense gelinlike gümüş ve dore işlemeleri sevmiyorum bembeyaz gelinliklerde ve gümüş işlemeler altın işlemeler hoşuma gitmiyor... allah mutluluğunuzu daim etsin...

abbavvvvvvvv yanlzım katibim gelinlik müthiş bişey bayıldım, sana çok yakışmış, e gerçekten de sanat eseri gibi durmuş :)) hemi artık sen yanlız katip diilsin, yanlız olmayan katipsin :)) düğününe gelmeyi çok istedim ama kısmet olmadı, içimde ukte kaldı, gelinlikle görmeyi istediğin en önemli arkadaşlarımdan birisi de sendin, canlı canlı göremedim ama buradan da gördüm, peri kızı gibi olmuşsun, zaten songül abam dediydi çok güzel olmuş diye, mutluluklar dilerim yavrım

evet güzel e birde güzel taşımışsın önemli olanda bu.şöyle bi kafamda oluşturdumda benim üzerimde.alt kabarık yerleri küpür yada daha farklı bişeyden yapılırsa dahada bir zarif durur.güzel model..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…