Ön yargili olduğunuz burclar var mı? 😃

Ya lütfen "burclara inanmak sacma, burclara göre insan seçilmez" diyenler bir çekilsin. Sorum inanıyor musunuz değil canlarım 😃 ben mesela akrep burçlarını asla sevemiyorum ama saygı duyuyorum. Akrep burçlarının genel olarak çok kolay yalan söylediğini ve rahatsız edici olduklarını düşünüyorum. Yengec, Boğa ve Balık, Aslan kadınlarını çok seviyorum.
İkizler gördüm mü kaçıyorum kadın erkek demeden.

ikizleri sevmem. hayatıma tek bir ikizler almışlığım yok. taaaa kiiiii esimle evlenene kadar 😂 esim ikizler 🙄😂 ama tatlı ikizler yani. bütün ikizlerden farklı bence (kendimi kandırmaya çalışırken ben) 😂 ayrıca ben oğlağım. yani iki uçtaki insan nasıl anlaşıp evlendik şaşırıyorum. normalde aslan, terazi, balıklarla iyi anlaşıyorum.

Ben teraziyim terazi ile evliyim, iyi bir evliligim var. Terazi kadini da erkeği de çok sevgi dolu oluyorlar ama diğer insanlara karşı sınır koymasını iyi biliyorlar tek kötü yanımız kararsızlık. Yemek seçerken özellikle

Terazi erkeği cok ağlak geliyor bana

ikizleri sevmem. hayatıma tek bir ikizler almışlığım yok. taaaa kiiiii esimle evlenene kadar 😂 esim ikizler 🙄😂 ama tatlı ikizler yani. bütün ikizlerden farklı bence (kendimi kandırmaya çalışırken ben) 😂 ayrıca ben oğlağım. yani iki uçtaki insan nasıl anlaşıp evlendik şaşırıyorum. normalde aslan, terazi, balıklarla iyi anlaşıyorum.

😅😅😅Ay burcu oglak
Yukselen oglak
Gunes burcu oglak 😂
Oğlak burcu kadını nasıl olur kızlar?

Ya benim annecim çok arkadaş canlısı çok iyidir biliyor musun? Hep dostlarindan kazik yedi o yüzden. Ben annemin yasadiklarini gore gore insanlara ketumlastim. Sizin burcunuz ne acaba?
Benim burcum kova yakınımda iki aslan kadını var cidden çok geçimsizler 🤭 bir arkadaşım daha vardı çok severim kendisini. Sonrasında burcunun aslan olduğunu öğrendim şaşırdım anlaştığım tek aslan kadınıydı istisnaları da var tabiki anneniz ve anlaştığım arkadaşım gibi 😊

Tanıdığım aslan kadınları da çok geçimsiz 😑
Benım annem aslan ve cok uyumludur
Kendisı kadar da sabırlı birini gormedım

Degısık huyları elbette yok degıl biri hastalansa herkesten once o hastalanır onunla ılgılenılsın dıye😂😂😂

ama bununda zorbalık yasadıgı gunlerden kaynaklandığını blıyorum

Benim burcum kova yakınımda iki aslan kadını var cidden çok geçimsizler 🤭 bir arkadaşım daha vardı çok severim kendisini. Sonrasında burcunun aslan olduğunu öğrendim şaşırdım anlaştığım tek aslan kadınıydı istisnaları da var tabiki anneniz ve anlaştığım arkadaşım gibi 😊
Ya biliyor musunuz benim de kova burcu bir akrabam var, çok seviyorum onu çünkü zor günlerde hep birbirimize destek olduk ama sinirimi çok bozar aradiginda yani telefonda konusmayalim yüz yuze geleyim biz hep onunla çünkü o zaman daha çok yumusak oluyor. Hamile olduğumu haber verdiğimde kilo alma demişti mesela çok şaşırmistim, bir de gerçekten hayatı hakkında çok kolay yalan soyluyordu, gene de çok yakın bir akrabam olduğu için hayatımdan çıkarmaya kiyamiyorum. Haritada etkiliyor olabilir mi acaba? Kendisi akrep ve oglak etkiliydi

Yengecim aslan kadınlarıyla pek anlaşamam lisede arkadaşlarım vardı.
Erkeklerde öyle pek muhabbetim olmadığı için tanımam pek 😅 eşim de yengeç bazı huyları güzel bazıları kötü ama önyargılıyım diyemem

Ya biliyor musunuz benim de kova burcu bir akrabam var, çok seviyorum onu çünkü zor günlerde hep birbirimize destek olduk ama sinirimi çok bozar aradiginda yani telefonda konusmayalim yüz yuze geleyim biz hep onunla çünkü o zaman daha çok yumusak oluyor. Hamile olduğumu haber verdiğimde kilo alma demişti mesela çok şaşırmistim, bir de gerçekten hayatı hakkında çok kolay yalan soyluyordu, gene de çok yakın bir akrabam olduğu için hayatımdan çıkarmaya kiyamiyorum. Haritada etkiliyor olabilir mi acaba? Kendisi akrep ve oglak etkiliydi
Ay yok yalan asla söyleyemem yalan söylemek yerine gizlerim ama yalan dolan hiç işim değil. Yani mutlaka değişkenleri oluyor burç karakter uyumlarının. Burdaki yazılanlara baksak iyi özelliklere sahip tek burç yok hiç iyi insan yok o zaman 🤭

Benım annem aslan ve cok uyumludur
Kendisı kadar da sabırlı birini gormedım

Degısık huyları elbette yok degıl biri hastalansa herkesten once o hastalanır onunla ılgılenılsın dıye😂😂😂

ama bununda zorbalık yasadıgı gunlerden kaynaklandığını blıyorum
Uyumlu ve sabırlı aslan zor olur ya adı üstünde aslan 😁 annenizin yükseleni daha baskındır bence 😊 anneler melek burcundan zaten ♥️

Akrepler saglam yalan sallar 😂😂😂

X