- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 53
- 37
- Konu Sahibi Masal aden
-
Yeteri uyuşturma ile bişey hissetmezsin kasma kendini.merhaba ön üst dişim cekilecek.. cok ağrılı bır işlemmi? Kanal tedavısı yapılmıstı ancak kurtarılamadı diş..
Ön üst diş çekimi ve sonrası hakkında deneyımlerjnızıpaylasırsanız cok sevınırım..
Sevgıler
Yerıne idarelik bırsey yapılıyor dedi doktorum.Çekimi hissetmezsin ama yerine implant yaptırmalısın
2,3 ay kadar dişsiz takılcan mecbur
Hemde cok. Allah dusmanıma vermesın o kadar sıkıntı cektımkıUyuştuktan sonra hiçbirşey hissetmezsiniz de valla dis olaylari cok zor ya
Bu fobimi yenebılseydımYeteri uyuşturma ile bişey hissetmezsin kasma kendini.
Daha kemiğe kaynamamış implanta geçici diş yaptırma bence yaBu fobimi yenebılseydımnasıl stresliyim anlatamam
İğneden korkmuyorsanıZ sıkıntınız iğneden sonra azalır. Baktınız agrı yok akışa bırakırsınız. Aşırı bi fobi varsa ya da ilk çekim ise yakınınızla ve özele gitmenizi öneririm.Bu fobimi yenebılseydımnasıl stresliyim anlatamam
Özele gıdıyorum zaten kanal tedavısı yapılmıs olan dişim çekilecek. İşim geregı nasıl olacak bılmıyorum ön dişİğneden korkmuyorsanıZ sıkıntınız iğneden sonra azalır. Baktınız agrı yok akışa bırakırsınız. Aşırı bi fobi varsa ya da ilk çekim ise yakınınızla ve özele gitmenizi öneririm.
Bırde ön diş olması kötü oldu. Kanal tedavısı yptırdım olmadı. Korkuyorum hemde yerıne ne yapılsa cokmu sırıtacak dıyorum. Meslegım geregı cok xorlanıcamDaha kemiğe kaynamamış implanta geçici diş yaptırma bence ya
Yemek yerken oynar falan daha uzun sürer süreç
YaaaBenim arkada bir dişim çekilmişti hiçbir şey hissetmedim. Arkadaki dişler olsa bile hissedilmiyor hiç endişelenmeyin. Bir baktım diş hekiminin elinde dişim duruyor ne ara çekti anlamadımÇok gerilmiştim canım acıyacak diye boşuna gerilmişim.
Dişçide sıra beklerken bir teyze de diş çektirmeye gelmişti. Çok korkuyorum ne yapacağım diyordu. Sonra dişini çektirmek için içeri girdi "aaah" diye bağırdı ödüm koptu. Teyzeye sordum çıkınca çok mu acıdı diye. Dişini doktorun elinde görünce bağırmış meğerAy hiç hissetmedim dedi.
Ön dişinizin yerine geçici bir şey verecekler sanırım. Arkadaşım da ön dişini çektirmişti. Yemek yerken o geçici dişi çıkarıyordu. Bize bi gülümseme at nolur diye yalvarıyorduk. O da gülümsüyordu çok tatlı gözüküyor
Üç köklü azı dişin bile çekiminde bişey hissetmiyor insanBırde ön diş olması kötü oldu. Kanal tedavısı yptırdım olmadı. Korkuyorum hemde yerıne ne yapılsa cokmu sırıtacak dıyorum. Meslegım geregı cok xorlanıcam
Cok tesekkur ederımmÜç köklü azı dişin bile çekiminde bişey hissetmiyor insan
Ön diş daha kolay olur
Yerine yapılacak diş için estetik açıdan bir kaygın olmasın
Kendi dişinden daha güzel olur
Yaaaişimde ne yapacagım hıc bılmıyorum. O gecıcı diş cokmu belli oluyor acaba . Arka diş neysede ön diş sankı daha acır higıbı gelıyor
Cok tesekkur ederım ıns kolay gecer korkuyorum cokÖn diş çok daha kolay oluyor merak etmeyin. Kökü daha zayıf arkadakilerden.
Arkadaşımın ön dişi çürüktü o yüzden kötü gözüküyordu. Geçici diş takınca gülümsemesi düzeldi. Göze batmıyordu dişi. Sizinki de öyle olur da rahatça gülümsersiniz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?