Saç Şekillendiriciler Ön Percemlerime Nasil Fön Cekmeliyim ??

sweet_angel90

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2007
173
8
318
arkadaşlar ben sadece ön perçemlere fön çekmenin nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum saçlarım dalgalı ve fön çekmeyince önler kısa çok kötü duruyor bu konuda bilgili olan arkadaşlar bana ipucu verebilir mi kuföre yazılcam valla artık:çok üzgünüm:

canım bildiğimiz fön çekcen işte yani bunun bi formülü olduğunu sanmıyorum yalnız ince fırçayla çekersen daha düz olur kalın fırçaya gelmeyebilir saçın dalgalı olduğu için

a.s
kuafore ihtiyacin varmis ben geldim saclarin percem kisaliginda ise orta boy firca kullan daha uzunsa buyuk firca kullan duzlestirmek istiyomussun anladigim kadariyla sacini fircanin ustune aliyosun ustune sicak fonu tutarak sac ci fircadan kaydirmadan ileri geri yapicaksin uclara kadar bir kac defa denersen elin yatkinlasir ogrenirsina.s

benm perçemlerim kaşmla aynı hizada. perçemlerimi ortaboy fırçaya geriye doğru sarıp fönü öyle çekiyorum.sonra onları da biraz yan ortadan ayrıyorm.arkadaşlarm flan çok beğeniyor.çoğu arkadaşma böyle fön çektm. çok hoş oluyor bence sengözlerimebaksanab

aynen önde kahküllerim var yana doğru fön çekmek istiorum kenarları dısarı dgru sekılde ama nası olcak bilmiorumm

perçemlerini düzleştirsen olur mu acaba..boyu uzar en azından hem düzken yana çevirmen kolay olur,bi tokayla tutturup biraz bekletirsen hemen kalır orda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…