- Konu Sahibi zoryasamak
-
sonunda pazartesi işi bıraktımherkez şok oldu inanmak istemedilerrr hatta yıllık iznimi vermek istemeyen patronum istersen biraz kendini dinle dediii ama artık bir yere gelmişti kıyafetime karışlıyor ki ben açık bir bayanım ama herzaman düzgün giyinmişimdir onlara göre haram dı pantolon her neysee parça pinçik aldığım maaşı,alamadığım hep vereceğiz denilen agim,ve artık 3 kişinin yaptığı işi sadece ben yapıyorkennn artık dayanamayıp bastım istifayıııı zor oldu benim için aslında ama sonuçta kendimi geçindiremeyeceksemm neden hala devam edeyimki değilmi ..anamın dediği kızım ben seni göreceksem sen niye çalışıyorsun otur evde bana bakkk haksızda değildi zaten..neysee bugün bir iş görüşmem olduuu gzl geçti çünki işe alındım..demekki biraz cesarettt lazımmışşşş ...rabbim herkezin gönlüne göre versin inş. rabbim utandırmazzz yaniii en azından memur gibi çalışacammm
sonunda pazartesi işi bıraktımherkez şok oldu inanmak istemedilerrr hatta yıllık iznimi vermek istemeyen patronum istersen biraz kendini dinle dediii ama artık bir yere gelmişti kıyafetime karışlıyor ki ben açık bir bayanım ama herzaman düzgün giyinmişimdir onlara göre haram dı pantolon her neysee parça pinçik aldığım maaşı,alamadığım hep vereceğiz denilen agim,ve artık 3 kişinin yaptığı işi sadece ben yapıyorkennn artık dayanamayıp bastım istifayıııı zor oldu benim için aslında ama sonuçta kendimi geçindiremeyeceksemm neden hala devam edeyimki değilmi ..anamın dediği kızım ben seni göreceksem sen niye çalışıyorsun otur evde bana bakkk haksızda değildi zaten..neysee bugün bir iş görüşmem olduuu gzl geçti çünki işe alındım..demekki biraz cesarettt lazımmışşşş ...rabbim herkezin gönlüne göre versin inş. rabbim utandırmazzz yaniii en azından memur gibi çalışacammm
hayırlı uğurlu olsunnsevindim senin adına...
evet biraz cesart işi..iş yok deyip ardına saklanmak en kolayı..her gün bir sürü ilan geliyor bana da..
umarım işten çıkmaya cesaret edemeyen arkadaşlara örnek olursun..
cook sevindim senin adına. biraz gerçekten cesaret lazım. genelde işyerlerinde nedense burdan çıkarsam iş bulamazsam yada daha kötüsü olursa gibi alttan psikolojik işlemeler yapılıyor ve açıkçası hepimiz yiyoruz bunları. ama seni tebrik ederim. bu durumda olan herkesin böyle yapması beni sevindirir. kimseye eyvallah etmeyelim. kendimizi ezdirmeyelim. o hakkı kimselere vermeyelim. yeni işin hayırlı olsun canım. süpersin.
tşkler eylülcüm:)) yani inan nasıl yaptığımı bilmiyorum bir an ki cesaretlenip masaya gidip direk ben işi bırakıyorum dedimgeriside anlattığım gibi zaten.. ordan bir çıkışımd vardı ki kızlarrr sankiiii yeniden doğduğumu hissettim..artık ne kadar bunalmışsammmm neysekiiii şansım yaver gittii ilk gün iskura başvurdum ama çogu başvurduğum yerler maalesef yaşımdan dolayı eledi beni ..bende bunu anlamıyorum zaten yaş kriterinin ne kadar önemi var kiii çok umutsuzlaşmıştımm yani bu kadar kısa süredee iş bulamıyacagımı düşündüm hattaa neyse ki başşardım en azından onlara gebe olmadığımı gördüler..az önce patronum bişey sorma bahanesiyle beni aradı ..bende cvp verdim..oaradada iişte iş bakmıyormusun felan dediii bende gerek yok çünki pztsi başlıyacam dedim bir an sessizlik olduuu sonra hayırlısı dedi hakkındaaa..aceleci bir şekilde kapattııııı allahım yaaaa rabbim kalbime göre verdi inş. sizlerinde kalbinize göre verirr rabbim utandırmasın..buaradaa ben micro kullanıyorum burdada alınteri varmış..sizce nasıl bir program zor muuu kolaymı bilgisi olan varsa sevinirim..hepinizi öpüyorum.. oğlum tutturdu denize gidelim diyeeee gidip azıcık yüzelim..hepinize kucak dolusu sevgilerrrr
tşkler canım..inankiii bende mutluyummm şükür diyorum en azından ordan kurtuldum..yeter yaaa hem para verme hemdee çok iş yapp yinede yaranamaa allahım yaaa uğraş durrr sustukça tepene binsinler..sanki bir tek iş yeri onlar..
inanın çok eleman arıyan yer var yeter ki az cesaret ne olur en fazla 1 2 ay işsiz kalırsın sonra mutlaka başka bir yer başka insanlar..biliyormusunnn istediği kadar gzl para versinler en önemlisi huzur..o yoksaaa hiç çalışma otur evde..hiç olmazsaaa ayakların gitmemek için inat etmez o işyerine..
kızlar kendime olan güvenim geldiii resmenndiyorum burada da huzur bulamazsam hiç uzatmamm artık kimse benden daha değerli değil
rabbim kalbimize göre versin..
saol maymisim :)) evet güvenim geldi kendimeee baktım burdada olmuyor bas istifayı olsun bitsinnnn..ne uğraşacam 2 kurş insanlar için kendimi hırpalamayaaa değilmi:)) buarada yüzdükdeee oğluşumla yeni geldimmm ada ya gittim çok kalabalıktı özlellikle araplar çoktu ne o kendimi biran iranda falan hissetim ta akii cıbıl cıbıl kızları görene kadar
neyseee şimdide acaba ilk gün nasıl geçecek düşüncesi sardı beniii:18: offf yeni insanlar ve yeni bir iş sanırım içimde az da olsa bir korku var:2: allahımmm ne olur dualarınızı esirgemeyin kızlarrr bendennn buna gerçekten ihtiyacım var..
ayyy sırtım acıyorrr bir hevesle git yan gel
sevgiyle kalın gzl hatunlar
ne mutlu türküm diyene
arkadaşlar sizin önerilerinize ihtiyacım var. ben bilgisayarlı muhasebe kursuna gitmeyi düşünüyorum. sizler nasıl öğrendiniz muhasebe programlarını. bi de programı öğrenmek için ayrı muhasebeyi öğrenmek için ayrı kursa mı gitmek gerekiyor. beşiktaşta biyerle konuştum office programlarıyla birlikte 90 saat 1200 tl dedi çok mu acaba...
arkadaşlar sizin önerilerinize ihtiyacım var. ben bilgisayarlı muhasebe kursuna gitmeyi düşünüyorum. sizler nasıl öğrendiniz muhasebe programlarını. bi de programı öğrenmek için ayrı muhasebeyi öğrenmek için ayrı kursa mı gitmek gerekiyor. beşiktaşta biyerle konuştum office programlarıyla birlikte 90 saat 1200 tl dedi çok mu acaba...
kesinlik iş işte öğreniliyor. zaten ben de 10 yıl çalıştım reklam ajansında. ajans sekretiriydim. ama şuan istediğim gibi bir iş bulamıyorum. yaş ta 35o yüzden cv me eklemek için program öğrenmek amacım aslında. ismek te düşündğm araştırdım. asıl orda temel muhasebe veriyo sanırım. hepimiz için hayırlısı. sana da bol şans ilk gün için canım..
evet dediğim gibi iş işte öğreniliyor..bendede yaş 36 oldu inanki diğerlerinden bir adım olarak ileri olmazsak bitti bize iş miş yok( amacım emekli olmak ve oğlumla küçük bir dünya kurmak başka derdim yok haaa buaradaaa daha bunaa çokkkk var tabiii gençler daha çok tercih ediliyor..
evet temel muhasebe gördüm bende ismekte önceleri daha sonra bir şanş biryere başladım ve orda dahada geliştirdim kendimi..ama ben çok azimliyim inan ilk zamanlar proğramı öğrenecekken geceleri kafamdaaa tekrar ederdim..işte surdan suraya gir f 10 tuş falan filan gibi..
bana dedikleri sen gerçekten öğrenmek istiyorsun ve bunu da kısa sürede başardın..tabiki yalnışlarım oldu ama süreklii sorup öğrenmeyee çalıştımmuhasebeyi öğrendikce kendime olan güvenim daha çok geldi..inan ki yeterki iste herşey öğrenilir
yeterki sen bir adım at gerisi mutlaka gelecektir
şimdi hakikatten bukadar stres yapacagımı bilmiyordum neden gerildim halen bilmiyorum sanki hayatımda ilk kez işe girecem alla alallll bende tuhaflık var :18:
artık dönüş yok bir aksilik olmazsa rabbimin izniyle başlıyacam bismillah diyerek..bakalım ilk gün nasıl geçecek burada anlatırım güzellerim..
bugun ilk günün. belki buraya girip bunları okuyamayacaksın ama başarılar dilemek istedim. günün güzel geçer umarım.
ben 3 aylık bilgisayarlı muhasebe kursuna gittim...özel kurstu...ETA programına...çok güzel öğrettiler hemde çok uygun fiyattı... kurs biter bitmez sertifikamla hemen iş buldum...hemde çok güzel bi şirketti...değirmen makineleri yedek parça üzerine....ilk başta gözüme çok büyüdü beceremem yapamam gibi....ama başlar başlamaz fikrim değişti...ama şu bir gerçekki kursta öğrendiğim bilgilerle iş yerindeki uygulamala çok farklı...ama kısa zamanda kapıyor insan...severek yaptım çalıştım.... hatta il genelinde dereceye girmiştim sınavda....:) hiç beklemiyordum... çok şaşırmıştım ozamanlar nasıl becerdim diye...öyle fazlada çalışmamıştım ama çok istekli gittim kursa hiçbir dersi kaçırmadım.... sanırım ondan....
ÇOK tşk ederim canım..şuana kadarr çok gzl gittiisanki aylardır burda çalışıyorum ailenin bir parçası gibi hissettim kendimi..darısı sizlereee beni yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarıma sonsuz tşklr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?