- 12 Haziran 2007
- 4.523
- 784
- 363
- Konu Sahibi zoryasamak
yağmur cum..zor canım yaa tanıdık olmayıncaa gücün özel dersanelere yetmeyincee çok zor..inş. rabbim kalbine göre verir sen yinede sakın pes etme olur mu
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meri,açıktan okumanı tavsiye ediyorum ben..ve tabi ki pratik önemli..açıktan okuyarak teorik bilgi kazanırken bir yandan pratikle de
kendini geliştirmiş olursun ki iş verenlerin aslında en çok istedikleri şeylerden biri deneyim sahibi olmak..
Canım açıktan laborant ve veterinerlik okudum tam iki dersim kaldı hamilelik yaşadım hamileyken de giremedim o sınavlarıma..Bu yıl onu tamamlamayı düşünüyorum.Muhasebeyi tek kitaplardan okuyarak yapamam diye düşünüp bu bölümü yazmıştım.Yapabilir miyim ki bilmiyorum..Peki hangi bölümü seçmeli hiç bir bilgim yok..Bir araştırayım.Benim için açıktan okumak mantıklı..
slm arkadaşlar..ben lise mezunuyum ön muhasebeyi eşimin şirketinde öğrendim kursa filan gitmedim yaklaşık 1.5 senelik bi ara verdim çalışmaya daha önceleri inşaat ve asansör firmalarında çalıştım toplamda 4 yıl ..şimdi bi tanıdığımız kendi taşeron inşaat firması için önmuhasebeci arıyo bana teklif etti aslında çalışmak istiyorum ama ara verdiğimdenmidir bilmem kendime bi güvensizliğim var hep yapabilirmiyim diyorum sanki bilğim şeyleri unutmuşum gibi geliyo neden böyle oldum ben yaa ..ayrıca bide maaş olayı var tanıdık olunca para konuşamam gibime geliyo eşimin şirketinde ön muhasebesini görümcem tutuyo şuan maaşı 1.650 tl.. 1.5 yıl önce çalıştığım asansör firmasında 900 + yol alıyodum yaptığım işlerde hepimizin bildiği faturalar irsaliyeler banka işlemleri cari hesap kasa stok takibi bide telefonlara cvp veriyodum..şimdi bu firmadada muhtemelen bu işler yapılacak + bişey söz konusu olurmu bilmiyorum..sizce maaş ne kadar söylemeliyim paradan çok çalıştığım yeri sevip sevmemem tabiki çok önemli ama şuanki arabamı eşim aldı ben modelini yükseltmek istiyorum eşime yük olmadan yani kredi çekip borçlanacam bu yüzden gidip geldiğime değsin istiyorum..bu arada istanbuldayım..görüşmeye gitcem yarın sizce maaş ne kadar olmalı bana bi akıl verin lütfen
o dediğin maaşları ben hiç göremedim
ön muhasebeyle başladım ama 1,5 yıldan fazladır bürodayım ben..şuanki durum nedir bilmiyorum açıkçası..
doğrudur cnm haklısın kimi 1.500 den kapı açarken kimi 800 tl yi kabul etmek zorunda kalıyo benim kardeşim gibi 2 sene önce mezun oldu tml den şuan 800 e zor iş buldu..allah kolaylık versin hepinize..işte aslında benim tek derdim maaş değil dediğim gibi güvenimi kaybettim sanki..sanırım işe başlarsam yenerim hayırlısı bakalım
ben örgün öğretim iktisat mezunuyum ama genelde işletme okunur..
iktisat biraz karışık gelebilir,sayısal ağırlığı vardır..olmayacak bir şey değil tabi...
dışardan okuluna devam edip ptariktende işi ii ce öğrenirsinn hemde buarada bebeğini ve eşini ihmal etmemiş olursun tabii buna dayanabilirsenn zorr ama eminim istedikten sonra fırsat bulacaksındır..pes etme ve durmak yok yola devam
İktisat bana ağır kaçabilir,destek almadan mümkün değil başaramam.Başımda bebeğim de varken çok zor olur..Sanki içinden çıkamam gibi geliyor öyle olunca da hiç bulaşmamak en iyisi diyorum da,ama istiyorum bir yandan da hayırlısı.Teşekkür ederim...
rica ederimm meri.. ama dediğim gibi daha rahat olan işletmeyi de seçebilirsin..
Her şey zamanında ve kendi çağında yapılırsa güzel ve başarılı olur.Şansımı deneyeceğim yapabilirsem ne mutlu,yapamazsam iş hayatımda devam edeceğim.Teşekkürler..
kesinlikle yapacagına inanıyorummm hiç bir şeyden pes etme sadecee
çalış tabiki biryerlerden başlaa ama kendinide geliştirmeyi ihmal etme öğren , oku vakit buluncaa araştır inan hepsi birgün işine yarayacak ..ben şimdi ingilizce öğrenmeye çalışıyorum hoş çok başarılı olmasamda bu konudaa yinede çabalıyorumm..en azından boş şeylerle uğraşmaktansa bişeyler öğrenmeye çalışmak bana mutluluk veriyor ...