- 25 Ağustos 2011
- 6.461
- 673
- 198
- Konu Sahibi zoryasamak
ön muhaseb e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarrr iş bulmak ne zor yaaa bende tml muhasebe okudum ordan myo da lojistik bitirdim şimdide işletme 4. sınıfa geçtim açıktan okuyorum.
Sakarya lıyım burada iş bulmak çok zor iş arayan sayısı çok yüksek bide tecrübesizlik var ki herşey orada kilitleniyo
Umudum kalmadı artık aramıyorum iş falan da napimmmm
kızzllaaarrrrr bende çok mutsuzummmmm iş bulamıyorum herkes deneyimli arıyooorrr girdim bir muhasebecinin yanına adam 40 milyon haftalığına Allahınız aşkına bu nasıl bir adalettir nasıl bir şanstır yaaa ben haftalık 40 tl parayla nasıl aileme destek olurum kendi masrafımı karşılaşırım arıyorum iş bulamıyorum neredeyse 1 yıldır evdeyim muhasebe mezunuyum şuanda açık öğretim fak.iktisat okuyorum 3. sınıf evde oturmaktan sıkıldım aileme hiç bir faydam dokunmuyor ve bu artık benim zoruma gidiyor yeni mezun olunca dedim olur zamanla diye ama 1 yıl oldu tam yok iş yok mağazada çalışmaya bile deneyim arar olmuşlar yaaa çok moralim bozuluyooooooooooooooooorrrrrrrrrrrr
her alternatifi denediğinize emin misiniz? hani ben de geçtim o yollardan gerçekten .kolay değil biliyorum...aza kanaat etmeyi öğrenmeniz gerekiyor..
tecrübe bu ülkede böyle kazanılıyor maalesef..:26:
İnşallah alırsın bacım :) Zira bu aldığımız maaşlar bile az aslında..1500 olmalı en az
cimcime ve bebemmm rabbim yar ve yardımcınız olsun..umarım en kısa zamandaaaa rabbim kalbinize göre verir..
cimcime ve bebemmm rabbim yar ve yardımcınız olsun..umarım en kısa zamandaaaa rabbim kalbinize göre verir..
Her altarnatif derken tatlım gidip bir mağazada çalışmak istemiyorum sonuçta okudum günah ailem bana o kadar para harcadı ben okuduğum işle ilgili bir işim olsun geliştireyim kendimi diyorum ama herkes deneyimli arıyor ve çoğu almıyor canım yaaaa aza kanaat getirelimde haftalıkta 40 tl sence vicdansızlık değilmi üstelik ben ailemden uzakta bi yerde giricektim bu iş yerine
yaklaşık 2 yıldır bi şt de önmuhesebeciyim. ama daha çok ofis işlerine koşturuyorum. mesleki anlamda 2 yılda hiç bi yol katedemedim. üstelik yıllık izin resmi tatil vs hiç bi hak tanımıyor işverenlerim. bi taraftan çalışıp bi taraftan kpss ye hazırlanıyordum ama kpss sonucum kötü geldi. şu durumda burda çalışmak istemiyorum artık. çünkü ben burda 10 senede çalışsam bana kattığı aylık 850 tl dışında hiç bişey olmayacak. sizlerden fikir istiyorum. smmm lik düşünmüyorum ama bi smmm bürosunda eleman olarak işe başlasam tecrübe edinsem diye düşünüyorum. smmm bürolarında koşullar ve maaş ne durumda acaba ?:26: ben antalyadayım yaşanılan şehre göre değişir tabi ama bi fikir verirseniz çok sevinirim
istanbul da durum vahim..antalya da nasıldır bilemiyorum..:26:
çok kararsızım napcam bilmiyorum evlenmeden önce antalyanın ilçesinde 3 ay bi muhasebe büro tecrübem oldu çok rahattı ama çok az maaş veriyorlar. şu an o kadar parayla geçinmemiz çok zor.. antalya merkezde nasıl durumlar bilmiyorum. büyük ştler tecrübe istiyorlar. açıkçası tam olarak muhasebe bilgimi yeterli görmüyorum ben kendimde. ama küçük işletmeler de insanı çok kullanıyor olur olmaz her işe sen koşturuyorsun ve hep aynı yerinde sayıyorsun belli bi saatten sonra insan sıkılıyor.. antalyadan öneride bulunacak yok sanırım. eylülcüm yinede ilgilenip cevap yazdığın için sana çok teşekkür ederim