Ön muhasebeciler ve genel muhasebeciler hepinizi buraya davet ediyorum

Ben işletme mezunuyum bi dönem muhasebecide çalıştım iğrendim o meslekten bir daha adını bile duymak istemiyorum.
Çünkü hak ettiğini kazanan çok az muhasebeci var. Çalışmalarının karşılığını alamıyorlar malesef.

2011 eylül ayında 700 tl maaşla işe girmiştim..Yılbaşında maaşımı 850 etmişti patronumuz :)

Dün yine zam aldım maaşıma 1000 lira oldu agi+1000 lira 1066 lira maaş alacağım böyle işte yazayım dedim

Çalışma saatlerim 8.30.18.00

cumartesi 8.30.13.00

pazar tatil..

Yemek firmada veriliyor..yol sorunum yok evle işimin arası 3 dakika :) o da yürüme mesafesi..

Alüminyum firmasıyız..

Kızlarrr iş bulmak ne zor yaaa bende tml muhasebe okudum ordan myo da lojistik bitirdim şimdide işletme 4. sınıfa geçtim açıktan okuyorum.
Sakarya lıyım burada iş bulmak çok zor iş arayan sayısı çok yüksek bide tecrübesizlik var ki herşey orada kilitleniyo
Umudum kalmadı artık aramıyorum iş falan da napimmmm

kızzllaaarrrrr bende çok mutsuzummmmm iş bulamıyorum herkes deneyimli arıyooorrr girdim bir muhasebecinin yanına adam 40 milyon haftalığına Allahınız aşkına bu nasıl bir adalettir nasıl bir şanstır yaaa ben haftalık 40 tl parayla nasıl aileme destek olurum kendi masrafımı karşılaşırım arıyorum iş bulamıyorum neredeyse 1 yıldır evdeyim muhasebe mezunuyum şuanda açık öğretim fak.iktisat okuyorum 3. sınıf evde oturmaktan sıkıldım aileme hiç bir faydam dokunmuyor ve bu artık benim zoruma gidiyor yeni mezun olunca dedim olur zamanla diye ama 1 yıl oldu tam yok iş yok mağazada çalışmaya bile deneyim arar olmuşlar yaaa çok moralim bozuluyooooooooooooooooorrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

her alternatifi denediğinize emin misiniz? hani ben de geçtim o yollardan gerçekten .kolay değil biliyorum...aza kanaat etmeyi öğrenmeniz gerekiyor..
tecrübe bu ülkede böyle kazanılıyor maalesef..:26:

her alternatifi denediğinize emin misiniz? hani ben de geçtim o yollardan gerçekten .kolay değil biliyorum...aza kanaat etmeyi öğrenmeniz gerekiyor..
tecrübe bu ülkede böyle kazanılıyor maalesef..:26:

Her altarnatif derken tatlım gidip bir mağazada çalışmak istemiyorum sonuçta okudum günah ailem bana o kadar para harcadı ben okuduğum işle ilgili bir işim olsun geliştireyim kendimi diyorum ama herkes deneyimli arıyor ve çoğu almıyor canım yaaaa aza kanaat getirelimde haftalıkta 40 tl sence vicdansızlık değilmi üstelik ben ailemden uzakta bi yerde giricektim bu iş yerine

cimcime ve bebemmm rabbim yar ve yardımcınız olsun..umarım en kısa zamandaaaa rabbim kalbinize göre verir..

gidip mağzada çalış demedim zaten..ama ben 2004 yılında 4 yıllık örgün öğretim mezunuyken gittim önce ekspertiz bürosun da çalıştım ofis ortamını anlamak ve tecrübe edinmek için..oradan ayrıldım bir araba motorcusunda ön muhasbecilik yaptım,yeri gedli wc temizledim..oradan çıktım ünlü bir boya firmasının toptancısında çalıştım.ön muhasebe+satış yaptım yeri geldi..müşteri ilişkileriyle de ilgilendim ama ön muhasebemi geliştirdim..yetinmedim mali müşavirlik sınavına girip ilk girişim yaz yoğunluğunda kazandım..oradan çıkarıldım kriz sebebiyle bir muhasebe bürosun da karın tokluğuna çalıştım yıl 2010 ..ben mali müşavir stajyeriydim..anlatabildim mi?? ve halen günde 4 saatim yolda geçiyor bu meslek için..sandığın gibi değil dünya,oturduğüun yerden olmuyor maalesef...sayısız iş görüşmesine gittim gebzeden taksime kadar..az çile çekmedim yani..aza kanaat ederek nerelere geldim ben.hala maaşım süper değil..neden duruyorum TECRÜBE için.....yaşım da 30..

deneyim kazanana kadar bende çok aşamalardan geçtim hala öğrenecegim çok şeyler olduğunu biliyorum benim şansım iş çevrelerine yakın olmak sadece özgüven ve inanç lazım..ben bu işi yaparım demek..bir s,re sonra zatenn herşey yoluna girmiş oluyor..
rabbim herkesin kalbine göre versin..

yaklaşık 2 yıldır bi şt de önmuhesebeciyim. ama daha çok ofis işlerine koşturuyorum. mesleki anlamda 2 yılda hiç bi yol katedemedim. üstelik yıllık izin resmi tatil vs hiç bi hak tanımıyor işverenlerim. bi taraftan çalışıp bi taraftan kpss ye hazırlanıyordum ama kpss sonucum kötü geldi. şu durumda burda çalışmak istemiyorum artık. çünkü ben burda 10 senede çalışsam bana kattığı aylık 850 tl dışında hiç bişey olmayacak. sizlerden fikir istiyorum. smmm lik düşünmüyorum ama bi smmm bürosunda eleman olarak işe başlasam tecrübe edinsem diye düşünüyorum. smmm bürolarında koşullar ve maaş ne durumda acaba ?:26: ben antalyadayım yaşanılan şehre göre değişir tabi ama bi fikir verirseniz çok sevinirim

istanbul da durum vahim..antalya da nasıldır bilemiyorum..:26:

istanbul da durum vahim..antalya da nasıldır bilemiyorum..:26:

çok kararsızım napcam bilmiyorum evlenmeden önce antalyanın ilçesinde 3 ay bi muhasebe büro tecrübem oldu çok rahattı ama çok az maaş veriyorlar. şu an o kadar parayla geçinmemiz çok zor.. antalya merkezde nasıl durumlar bilmiyorum. büyük ştler tecrübe istiyorlar. açıkçası tam olarak muhasebe bilgimi yeterli görmüyorum ben kendimde. ama küçük işletmeler de insanı çok kullanıyor olur olmaz her işe sen koşturuyorsun ve hep aynı yerinde sayıyorsun belli bi saatten sonra insan sıkılıyor.. antalyadan öneride bulunacak yok sanırım. eylülcüm yinede ilgilenip cevap yazdığın için sana çok teşekkür ederim

kursa gitme imkanın varsa kursa git..belediyelerin böyle bir imkanı olabilir..
eğer bürosu olan bir tanıdığın varya yardım amaçlı haftada bir kaç saat uğra bence,özellikle ay sonları..
orada da bir şeyler öğrenirsin...böylelikle çabalarını bile cv nde belli etmiş olsan bir kademe daha yüksekte
işe başvuru yapabilirsin..rica ederim,hakkında hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…