Ön muhasebeciler ve genel muhasebeciler hepinizi buraya davet ediyorum

kızlar bişey soracam işverenim şimdi benden aylık rapor istiyorr ama daha önce ben böyle bişey yapmadım nasıl yapılır bunu bana anlatabilecek var mı
ne gelmiş ne gitmiş felannn bunun gibi bişey sanırım ??

Son düzenleme:

Nasıl yapılıyormuş aylık raporlama canım?
Amin bu arada..

mericim proğramlarda var zaten raporlama tıklayıp istediğin yerin ekstresini alıyorsun ama delimi ne böyle birşey istemiyormuş patron bey başka nasıl olacaksaaa:44:

oda bilmiyor ne istediğini gelrler ve giderleri n zaten raporunu gösteriyorum yokk böyle değil diyorr allahım yaaaa

aynennn meri halaaa orta yolu bulamadımmm

Son düzenleme:
kızlar ya kafam cok karıstı birde size sorayım ddim.şimdi ben sanayide özel bir servisin muhasebesine bakıyorm yeni girdim işe.dünde başka ve büyük bir elektrik ürünleri satan firmanın ilanını grdüm muhasebeci arıyorlar .şimdi sorum su buraya cok alıstım ben hem rahatım işi öğrenecem diye kasılmıyorum çünkü işimi yapacak biiri var yavas yavas kasılmadan öğreniyorum ve ayaklarım geri geri gitmiyor işe gelrken .üstelik acil işlerimde izin gibi sıkıntım olmuyor .tamam her yanım erkek zorluğu oluyor birtakım ama kadınlarla calısmaktan daha iyi diyebilirm.kafam söyle karıstı orası büyük şirket yükselme sansım belki daha yüksek ve maaşıda burda iyi olur ve ben orda gelişedebilirm tabi bu olasıklar beni alırlarsa benim sevdicek asker gelince kısmetse evlenip onun yasadığı sehire gideceğim kalıcı değilm yani iki işte.eğer burdan cıkıp oraya gitsem ve mutsuz olsam cok üzüleceğim burayıde kaybetmis olacağım ve tanıdık vasıtasıyla girdim bu tecrübesizliğimle aldılar. üstelik adamlar kalıcımısın dediler birde onları bu iş olursa iyüz üstüde bırakmak istemyrm.burda birde işi öğrenirsm eğer yedek parça ,hasar gibi iki farklı meslektede bilgi sahibi olacağım ama işte aamalar çok ,karışığım yani

BEN OLSAM şuan olduğum yerde öğrenmenin zevkine varrırdım zaten kalıcı değilim diyorsun ozaman bazi şeyleri iiice öğrenki yarın başka yere gitmek zorunda kalırsan en azından şunu şunuda bliyorum dersin..iiice düşün burda rahat ve huzurluysan kal yani..

kk nin gzl muhasebeci kızları nerdesiniz yaaa özledim sizleri..

merhaba kızlar hangi programları kullanıyorsunuz bende go logo var ama henüz tam anlamıyla kullanamıyorum yardımcı olabilecek varmı aranızda

merhaba kızlar hangi programları kullanıyorsunuz bende go logo var ama henüz tam anlamıyla kullanamıyorum yardımcı olabilecek varmı aranızda

ben logo alınteri kullanıyorum daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum bende tam anlamıyla öğrenemedim ..daha önce mikro kullandım bana daha kolay geliyordu şimdi ise herkes logo kolay diyorr da dur bakalım çözecez inş ..

merhaba bayanlar,
bende aof işletme son sınıf ögrencisi olarak muhasebe düşünüp isteyen bir aday adayı olarak engin bilgi ve tecrübelerinle tavsiye önerilerinizi rica ediyorum. nasıl bir yol izlemeliyim? yardım ederseniz çok sevirim şimdiden teşekkürler. herkese başarılar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…