• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖN MUHASEBEciler ne kadar maas alır?

quppy

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
6
0
16
Ankara
Merhaba ben yeni unv mezunuyum ve bır muh kursuna gıdıyorum fakat daha once bole bı deneyımım yok ılerde olurda smmm olurum umuduyla hareket edıyorum bugun bı ıs teklıfı geldı iş hakkında sıfır pratık bılgım oldugunu bılıyolar ve ogrenmek ıcın gıderım dıyorum temızlık + cay muhabbetı de bana kalcakmıs sızce bu asgarı ucrete yapılır mı ? ben sıncanda oturuyorum ıs ıcın aylık ortalama 150 mılyon sadece yol masrafım olcak Ben cok kararsız kaldım bana bi fikir verin :(

yanlış anlama bende işsizim ama deneyimin yokken bence kabul et,çünkü her yer deneyim istiyor...çok yoğun bir yer degilse çay yapmakta zor olmuyor sabahları geldiğiindede hemen bi toz alırsın 2 günde birde silersin tamam..ben de yaptım ama en azından işi öğrendim...

deneyimsiz hiçbişeysin arkadasım yol parasını vermiyorlarsada yarısını bari iste sen teklif et çok yoracaksa bu durum senın için...

Merhaba ben yeni unv mezunuyum ve bır muh kursuna gıdıyorum fakat daha once bole bı deneyımım yok ılerde olurda smmm olurum umuduyla hareket edıyorum bugun bı ıs teklıfı geldı iş hakkında sıfır pratık bılgım oldugunu bılıyolar ve ogrenmek ıcın gıderım dıyorum temızlık + cay muhabbetı de bana kalcakmıs sızce bu asgarı ucrete yapılır mı ? ben sıncanda oturuyorum ıs ıcın aylık ortalama 150 mılyon sadece yol masrafım olcak Ben cok kararsız kaldım bana bi fikir verin :(

kesinlikle bir üniversite mezunu asgari ücretle çay,kahve,temizlik işlerine bakamaz, ben de ankarada oturuyorum, mali müşavirim, böyle bir işte bu ücretle kesinlikle çalışmayın, bütün mesele pazarlama yeteneğiniz, siz üniversite mezunusunuz, başka bir yerde stajer yada işi öğrenmek amacıyla başlayın ama sadece kendi yapmak istediğiniz muhasebe işini yapın, çay, temizlik sizin işiniz değil, yok eğer ben bunu hak ediyorum diyorsanız siz bilirsiniz, söylemek istediğim kendinize güvenin, işte çayla temizlikle uğraşırsanız asıl yapmak istediğiniz işi öğrenemez yapamazsınız, psikolojiniz bozulur, yeni mezunsunuz iş hayatına kötü bir tecrübe ile başlamayın, benden size tavsiye kesinlikle hayır, düşünmeye bile değmez.

Back