Ön Muhasebeciler lütfen bir bakın

emolitta33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2009
15
0
86
Adana
arkadaşlar 2,5yıllık evli 1,5 yaşında kızı olan 21 yaşında anneyim uzun zamandr iş bakıyordum malum kriz şu an çok iyi bi distribitörlükte iş buldum bütü şartlar uygun dolgun maaş vsvs deneme süreci olucak bilirsiniz mayısta başlicam yanlız ön muhasebe ye bakıcam bu konuda hiç tecrübem yok bu konuda bu süreçte kendimi yetiştirebilicegim bi program bir site bileniniz var mı ??lütfen yardımcı olun bu benim için ilk ve son fırsat eşim yaptın yaptın olmazsa otur evinde dior lütfen bileniniz varsa yardımcı olun lütfeenn:Saruboceq:

ön muhasebe çok geniş bi kavram firmanın senden beklentileri neler mesela napıcaksın bunla ilgili bence bir kursa gitmen daha faydalı olur en azından birebir sorma şansın olur

evt cnm bende ön muhasebeciyim yane bisürü program var sormadınmı kullanacağım program ne tam olarak yapacağın iş ne keşek bunları bilsen kendini geliştirirdin birazda olsa

haklısınızda bu işi eşimin arkadaşı buldu beni işe aldırıcak olan ise onun bir ahbabı yani eşimin arkadaşının arkadaşı firmanın sahibide o kişinin arkadaşı biraz karışık oldu ama nese yani bana sölenen telde ön muhasebesine bakıcaksın ben arkadaşıma söledim oseni aldırıcak dedi yani zannetmiorumki oda ne programı kullandıgını falan bilsin desenize işim allaha kaldıı umarımm kolaydır yaa:Saruboceq:

arkadaşım ön muhasebe işyerlerinde o kadar geniş bir kavramki
bazıları sadece tlf bakar faturaların girişlerini yapar
bazısı tüm işleri yapar sadece dışarıdan veya kendi bünyelerindeki
smm gelip imzalar
tam olarak ne iş yapacağını sorsaydın keşke
genelde muhasebenin ana programlarını (eta,logo,link.vb) değilde
kendilerine özel programları kullanan şirketlerde var
bu tip bir şirkete gidersen bu programları bilmene gerek yok
kendi programları farklı olduğundan size göstermek zorundalar

mesela ben muhasebe programlarını biliyordum ama şimdiye
kadar çalıştığım tüm işyerlerinde şirkete özel programlar kullandım
sadece etanın bordo/personel programını ek olarak kullandım
sizde zaten ön muhasebe yapacağınız için size gerekmez.

şimdiden hayırlı olsun inşallah başarılı olursunuz
bu kadar sıkmayın kendinizi
kimse anasının karnında öğrenmiyorya bu işi
:1hug:

Arkadaşların dediği doğru canım Gerçekten ön muhasebe bir çok konuyu ve programı içeriyor.Bende ön muhasebeciyim.Benim kullandığım program LKS bildiğim kadarıyla Eta diye bir program daha var ama tabi bunlar Muhasebe programları ben fatura kaontorlü ve irsaliye gibi şeylerle ilgilendiğim için muhasebe programını kullanıyorum.Aynı zamanda Excel ve word da sana lazım olacaktır.Onları sanırım biliyorsundur ama canını fazla sıkma herşeyi öğrenirsin sana orada yardımcı olacaklardır eminim başarıırsın yeterki iste. kaydirigubbakcemile5

çok takma kafana fatura irsaliye filan kesiyorsun her şirketin kendi bünyesinde bir sistemi var. ben bir sürü program bilmeme rağmen her girdiğim işte farklı bir programla karşılaşıyorum ve onu sana öğretiyorlar.sana şunu söyleyebilirim çok tecrübesiz olduğunu hissettirme sadece o programı bilmediğini dile getir ben başka program biliyordum filan de ama araştır hangi programsa öğren.yardımcı oluruz o zaman sana.
alış satış faturaları hakkında fikir verebiliriz sana.ne bileyim açık fatura nasıl olur irsaliyeli fatura nedir makbuz nasıl kesilir zaten girdiğinde şirketin sisteminden bahsederler neyi nereye koyup nerden alacağını bilirsin.
sana en önemli tavsiyem ne söylenirse not al sonra unutup tekrar tekrar sormana gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…