E
ela
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ela
arkadaşlar dün birisinden duydum önlisanstan mezun olduktan sonra 1 yıl hazırlık okumak gerekiyormuş ondan sonra 3.sınıftan devam edilebiliyormuş sizce doğru mu ya keyfim kaçtı valla.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar dün birisinden duydum önlisanstan mezun olduktan sonra 1 yıl hazırlık okumak gerekiyormuş ondan sonra 3.sınıftan devam edilebiliyormuş sizce doğru mu ya keyfim kaçtı valla.![]()
muhasebe ile ilgili dersleri almadıysanız illaki hazırlık okuyorsunuz..
yeni degil ayrıca ben 2005 te mezun oldum bil.prog.dan aynı yıl aof isletmeye yazıldım o zamanda vardı hazırlık sınıfı
alman gereken 4 ders var onların 2 dersini verince otomatik olarak 3.sınıfa gecebiliyorsun..
ayy bu konu benım de keyfımı kacırdı. nısanlım ve ben 2 yıllık unı. mezunuyuz ( bılgısayar prgramlama)
neyse acık ogretıme kayıt yapmtırmayı dusunduk ve gecen gun nısanlım bılgı almak ıcın gııttı 2 tercıh hakkımız varmıs ıktısak ve işletme
ama bu sene değişme olmus ve nrmalde 2 daha okumamız gerekırken artık 3 yıl olmus
1 yıl hazırlık adı altında
off sınır oldum ama sanırım genede kayıt olacam