• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

omuz ve karında tüylenme

asdfgh789

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
785
2
116
Diğer
merhaba arkadaslar benimde gebelik dönemnde omuz ve karın bölgemdeki tüyler belirginlesti badem yagı kullandıgım içinmi yoksa hormonlardanmı bilmiyorum sir agdayla alıp karınca yum yagı kullanmayı düşünüyorum ama dahamı belirgin cıkarlar diye korkuyorum bu konuda önerilerinizi paylasırmısınız mafoldumben:enbuyukkk:

cnm badem yagından olmustur tüyler koyulassın diye sürüyorlar onu.vallla karıca yagı uzun süreli sonuc veren bişey ben pek dayanamıyorum ama bak yine bu bölümde tatlı civciv diye bir arkadasın 'çareyi buldum test edilmiştir.' diye bir baslığı var.limon suyu ve tuzu agda yaptıktan sonra sürüyormus.bende gecen koltuk altıma denedim daha ince cıkıyo gibiler ama emin değilim tabi.en azından daha dogal.deneyebilirsin.göbeginde agda yerine eldiven kullan.agda geniş yere yayılınca tüm tüyleri cekiyo. bir dahakine daha koyu cıkıyor.eldivende en azında cok uzun olanları cekersin.benden tavsiye

merhaba arkadaslar benimde gebelik dönemnde omuz ve karın bölgemdeki tüyler belirginlesti badem yagı kullandıgım içinmi yoksa hormonlardanmı bilmiyorum sir agdayla alıp karınca yum yagı kullanmayı düşünüyorum ama dahamı belirgin cıkarlar diye korkuyorum bu konuda önerilerinizi paylasırmısınız mafoldumben:enbuyukkk:

karın bölgenize badem yağını uygulayıpta tüylerde bi artma yada tüylenme gördüyseniz tamamda omuz bölgenizde(tahmin ediyorumki omuz bölgenize badem yağını sürmediniz)tüylenme gerçekleştiyse bence gebelikteki hormonların değişmesiyle alakalı gibi..
en güzeli gebelik bitiminde bir jinekoloğa tedavi olmak,daha doğru sonuç almış olursun konu hakkında.

Ben şeyi merak ettim.Niye badem yağı kullandınız?(=

badem yagı yerine kakao yagı kullanmıs olsaydın keske oda catlakları onluyor
karınca yumurtası yagını benim gittigim guzellik merkezindeki bayan tavsiye etmisti bir daha cıkarma falan olmaz agdadan sonra uyguluyorsun bir tupude 3 ay kadar kullanılıyormus..kocaelindenmissin sende zaten :)

badem yagı yerine kakao yagı kullanmıs olsaydın keske oda catlakları onluyor
karınca yumurtası yagını benim gittigim guzellik merkezindeki bayan tavsiye etmisti bir daha cıkarma falan olmaz agdadan sonra uyguluyorsun bir tupude 3 ay kadar kullanılıyormus..kocaelindenmissin sende zaten :)

tüpü derken kremin kastediyosun sanırım eczaneden mi alıcaz nerde bulabiliriz bu kremi

karındaki siyah tüyleri alınca daha koyu ve uzun mu cıkar deneyen bilen arkadaslar cvaplarsa sevinirim:çok üzgünüm:

eldivenle alıp sürebilirsin civciv arkadasımızın dediği limon tuzu da yapabilirsin çogu denemiş ben daha deneyemedim ama en kısa zamnda denicem karınca yumurtası yağı kullanmıstım bende ama memnun kalmadım doğrusu batık yapıo kıllarda artı azalma falanda olmamıstı 4-6 ay falan kuyllandım yaklasık

Back