• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri omuz hizasındaki saçlar bu kış çok moda! (resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
evt bende bugün kestirdim saçlarımı omuz hisasında bence çok hoş ve kullanışlızemuszemus

çok begeniyorum yaaaaa..benim ortaokuldayken hep böleydi saçlarımmm amaaa arka kısımları dışa dönüyoduu ..o aklıma gelince istemiyorum kesmekkk..saırım sürekli fön falan şarttt...

bende çok beğeniyorum ama saçlarım dalgalı ve hacimli olduğu için devamlı katlı kesilmesi gerekiyor. o yüzden ben hiç yaptıramıcam galiba böyle bir model akannehir

bende çok beğeniyorum ama saçlarım dalgalı ve hacimli olduğu için devamlı katlı kesilmesi gerekiyor. o yüzden ben hiç yaptıramıcam galiba böyle bir model akannehir

canım ya ne güzek hem dalgalı hem hacimli saçlara sahipsin demek.Bende dalaga tamamda hacim arıyorum:kedi: kullandğn özel bişy war mı?

canım ya ne güzek hem dalgalı hem hacimli saçlara sahipsin demek.Bende dalaga tamamda hacim arıyorum:kedi: kullandğn özel bişy war mı?

yok canım yaa genetik bişey herkes kendinde olmayanı istermiş ya bende biraz yatıştırmaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile3 ben bukleleri belirginleştirmek için john frieda nın bukle belirginleştirici spreyini kullanıyorum çok memnunum sende yine aynı markanın hacim veren serisini kullanabilirsin işe yararmı bilemiyorum ama şampuan saç kremi saç spreyi falan var volume serisi diye geçiyor netten bir araştır. denemeye değer bence yerimseniben

Back