- 12 Nisan 2020
- 456
- 442
- 31
-
- Konu Sahibi nazenin0123
Fitik, apse, tumor, kist, enf, skolyoz vs vs hepsinin adi lezyonHerkese merhabalar
Ben doğum yapalı 3 ay oldu. Doğumdan 15-20 gün sonra sırt ağrım başladı ben de kas ağrısı ha bugün ha yarın geçecek diye önemsemedim ve de hiç geçmedi. Bu hafta doktora gittiğimde mr çekti ve omurilikte iki farklı alanda lezyon gördü. Detaylı tomografi istedi ams daha sonuçlarını almadık bekliyoruz. Bu durumu yaşayanlar lütfen yaşadıklarınızı yazın çok korkuyorum daha bebeğim 3 aylık. Kötü huylu olma ihtimali var mı? Bir de doktor tavsiyesi istiyorum Ankara içinde. Tecrübelerinizi lütfen benimle paylaşın!!
Sizinle birebir aynı şeyleri yaşadım yuruyemedim uzun bir süre bacağıma vurdu ağrısı bel ağrısı duramıyordum. Mr cekildi ve omurgada kist görüldü. O zmna kdr böyle birşey hiç kendini belli etmedi yada yeni oluştu. Takip gerektiyor buyurse müdahale ederiz dendi bende 3 4 yılda bir mr ile büyümesini takip ediyorum. Gönlümüz ferah olsun ama tedbirinde birakmamak lazım tabi. Ha bu arada 3 4 aylıkken çocuğum o agrilar birden geçti. Bu benzeri durum bir arkadaşımın daha başına geldi bu arada.Herkese merhabalar
Ben doğum yapalı 3 ay oldu. Doğumdan 15-20 gün sonra sırt ağrım başladı ben de kas ağrısı ha bugün ha yarın geçecek diye önemsemedim ve de hiç geçmedi. Bu hafta doktora gittiğimde mr çekti ve omurilikte iki farklı alanda lezyon gördü. Detaylı tomografi istedi ams daha sonuçlarını almadık bekliyoruz. Bu durumu yaşayanlar lütfen yaşadıklarınızı yazın çok korkuyorum daha bebeğim 3 aylık. Kötü huylu olma ihtimali var mı? Bir de doktor tavsiyesi istiyorum Ankara içinde. Tecrübelerinizi lütfen benimle paylaşın!!
Çok teşekkür ederimAllah şifa versin canım, başka doktora da görün skolyoz vs de olabilirsin. Doktor bişey dedi mi bu konu hakkında. Başka ne gibi şikayetin var? Bizi de haberdar et dua ediyorum
Sağ olun, evet bi ilgisi var mı sizce ?Çok geçmiş olsunspinal anestezi mi oldunuz?
Çok teşekkürlerOmurilik tümörü olduğuna emin misiniz. Ms hastaliginda da lezyon olarak adlandırılır. Beyin, Omurilikte görülür . Hemen kötüyü düşünmeyin. İnşaallah güzel sonuçlar alirsiniz.Geçmiş olsun
Yok kırık vs. Emzirme döneminde mi ortaya çıktı sizinki çok geçmiş olsun hangi doktor teşhis koyduMerhaba emzirme dönemi osteoporozu da olabilir ben yaşadım. 5. Doktor teşhis koydu çok bilinmiyor. Omurgada kırık yok değil mi? Fizik tedavi için Ankara Bilkent Şehir hastanesi iyi.
Çok teşekkür ederim hangi doktor yaptı ameliyatıKuzenimde de aynı tümor vardı iyi huyluydu ama ameliyatla alındı şu an gayet sağlıklı. Gönlünüzü ferah tutun çok geçmiş olsun.
Evet o şekilde yapıldı ama lezyonun birisi boynuma yakın yerde 7.5mm çapında pek ilgisi yok sanırım anestezi ileSpinal anestezi yanlis bilmiyorsam belden vurularak yapiliyor, belki bir ihtimal igneyi kacirmislardir, o da bolgede sislige lezyona sebep olmustur. Zaten lezyon sadece tumor demek degildir, sakinlesin, 3 aylik bebeginiz varmis sizin uzuntunuz stresiniz ona da zarar verir.
Evet teşekkürler. iİk 3 ayda ortaya çıktı, fizik tedavi doktoru tanı koyduYok kırık vs. Emzirme döneminde mi ortaya çıktı sizinki çok geçmiş olsun hangi doktor teşhis koydu
İnşallah benim de öyledir, 7.5 mm çapında sert bi doku olarak geçmişler rapora inşallah normal bi şeydirSizinle birebir aynı şeyleri yaşadım yuruyemedim uzun bir süre bacağıma vurdu ağrısı bel ağrısı duramıyordum. Mr cekildi ve omurgada kist görüldü. O zmna kdr böyle birşey hiç kendini belli etmedi yada yeni oluştu. Takip gerektiyor buyurse müdahale ederiz dendi bende 3 4 yılda bir mr ile büyümesini takip ediyorum. Gönlümüz ferah olsun ama tedbirinde birakmamak lazım tabi. Ha bu arada 3 4 aylıkken çocuğum o agrilar birden geçti. Bu benzeri durum bir arkadaşımın daha başına geldi bu arada.