- 14 Ağustos 2018
- 19.302
- 72.298
- Konu Sahibi nazenin0123
Size omurilik tümörü diye teşhis mi kondu lezyon mu dendin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdilik sadece lezyon deniyor ama bunun ne karşılığı var bilemiyoruz ilaçlı mr çekineceğimDoktor size lezyon derken kitle vs mi dedi? Fıtık olmasın o. Benimde omuriliğime baskı yapan bir fitigim var.
Tam teşhis konmadı henüz lezyon deniyorSize omurilik tümörü diye teşhis mi kondu lezyon mu dendin?
Geçmiş olsun.Lütfen internetten bilgi okumayın. Diğer hanımların dediği gibi bir dünya hastalığın da belirtisi ama boyun fıtığı bana daha yakın geldi bende de var ağrılar benzer.Herkese merhabalar
Ben doğum yapalı 3 ay oldu. Doğumdan 15-20 gün sonra sırt ağrım başladı ben de kas ağrısı ha bugün ha yarın geçecek diye önemsemedim ve de hiç geçmedi. Bu hafta doktora gittiğimde mr çekti ve omurilikte iki farklı alanda lezyon gördü. Detaylı tomografi istedi ams daha sonuçlarını almadık bekliyoruz. Bu durumu yaşayanlar lütfen yaşadıklarınızı yazın çok korkuyorum daha bebeğim 3 aylık. Kötü huylu olma ihtimali var mı? Bir de doktor tavsiyesi istiyorum Ankara içinde. Tecrübelerinizi lütfen benimle paylaşın!!
Umarim anestezi hatasidir diyorum, Allah sizi minik bebeginize bagislasin. Emziriyormussunuz stres iyi gelmez, uzmeyin tatli caninizi hersey olacagina varir.Evet o şekilde yapıldı ama lezyonun birisi boynuma yakın yerde 7.5mm çapında pek ilgisi yok sanırım anestezi ile
Tamam kendi kendinize internetten tümör teşhisi koymayın. Fıtık da çıkabilir o da lezyon deniyor. İnternetten araştırma yapmayın sonucu sadece doktora gösterinTam teşhis konmadı henüz lezyon deniyor
Allah şifa versin canım, başka doktora da görün skolyoz vs de olabilirsin. Doktor bişey dedi mi bu konu hakkında. Başka ne gibi şikayetin var? Bizi de haberdar et dua ediyorum
Kemikleşmiş kiste benzer bi doku dedi doktor 3 ay sonrasında tekrar mr çekilip bakılacak, bir diğer doktor da iyi huylu bi tümörün başlangıcı olabilir dedi. Ama sırt ağrımla pek ilgisi yok boyun omurunda bi yerde bu. Bense yoğun sırt ağrısı çekiyorum bilmiyorum bakalım hayırlısıOmurilik tümörü olduğuna emin misiniz. Ms hastaliginda da lezyon olarak adlandırılır. Beyin, Omurilikte görülür . Hemen kötüyü düşünmeyin. İnşaallah güzel sonuçlar alirsiniz.Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız inşallaj ben de güzel sonuçlar alırım çok geçmiş olsunkorkudan ödümüzün patladığı şeyler o kadar önemsiz çıkıyor ki bazen.. muhtemelen çok da sıkıntılı bir şey değildir. kesin birr tanı olmadan kötüyü düşünmemek lazım. benim de yoğun sinir seğirmelerim vardı vucudumun her yerinde ve arada gün içinde kaffama balyon yemiş gibi sarsıntılar hissediyordum ödüm kopuyordu als falan olcam ms olcam diye meğer o dönem maruz kaldığım yoğun stresin izleriymiş antidepresanla düzeldim örnek olsun diye anlatayım dedim. canını sıkma lezyonun bir sürü anlamı var.
Aynı durumu 12 yaşındaki yeğenim yaşadı basit bir ağrı sandık, omurilikte iki yerde lezyon görüldü dediler, yeğenim Edirne'de onkoloji bölümünde hastanede 10 gün boyunca yattı, bir dünya tahliller yapıldı, hastanede yatırıldı , yattığı sırada gece 3 uyandırılıp adını bile bilmediğim makinalara girdi çocuk, biz öldük, öldük dirildik kabus gibiydi, doktor alanında uzmanmış kesin konuştu defalarca baktık diğer hocalarda baktı aynı kanıdayız dedi , biyopsi yapıldı çocuğa , haftaya çıkar geldiğiniz günde kemoterapiye başlarız dedi, o hafta geldi yazarken bile gözlerim doluyor biz o karanlıktan çıktık güneş tekrar doğdu bizim için , çocukta tümör yokmuş iltihab çıktı romatizmal bir rahatsızlıkmış omurilikte biriken iltihab ağrı yapmış , kemiğe zarar vermiş 1 senedir tedavi görüyor başta çelik korse kullandı 3 ay kadar, çocuk şuan çok iyi, umarım sizinde böyle bir şeydir , Rabbim sizi çocuğunuza bağışlasın uzun yıllarca sağlıkla huzurla yaşayın yavrunuzla geçmiş olsun inşallahHerkese merhabalar
Ben doğum yapalı 3 ay oldu. Doğumdan 15-20 gün sonra sırt ağrım başladı ben de kas ağrısı ha bugün ha yarın geçecek diye önemsemedim ve de hiç geçmedi. Bu hafta doktora gittiğimde mr çekti ve omurilikte iki farklı alanda lezyon gördü. Detaylı tomografi istedi ams daha sonuçlarını almadık bekliyoruz. Bu durumu yaşayanlar lütfen yaşadıklarınızı yazın çok korkuyorum daha bebeğim 3 aylık. Kötü huylu olma ihtimali var mı? Bir de doktor tavsiyesi istiyorum Ankara içinde. Tecrübelerinizi lütfen benimle paylaşın!!
Herkese merhabalar
Evet tomografi sonucuna göre konuştu böyle, devam ediyorum araştırıyorum başka doktorlarla da görüşüyorum çok teşekkür ederimİlaçlı mr veya tomografi cekildi mi? 3 ay sonraya gun verdi demişsiniz neye gore 3 ay sonraya verdi? Üç ay cok uzun bir süre o yuzden tam teshisin biran once tespit edilmesinde fayda var. Gecmis olsun ins onemli birsey değildir
Çok geçmiş olsun evet benzer şeyleri söyledi bana da. Şimdi nasılsınız peki neredeydi tam olarak kistBaşka bir şikayetim için çekilen mr ımda benim de omuriliğimde kist çıktı ortopedi doktorum beyin cerrrahiye yönlendirmişti beyin cerrahı da şu an için önemli olmadığını şikayetlerim olursa başvurmam gerektiğini söyledi.
Çok çok geçmiş olsun ne kadar zor biraz tedbiren yapılmış ama sonucunda daha kötü bi şey çıkmaması sevindirici. Allah bir daha yaşatmasın. Evet başta doktorlar bana da tedbirle yaklaştı inşallah sonucu iyi olur bakalımAynı durumu 12 yaşındaki yeğenim yaşadı basit bir ağrı sandık, omurilikte iki yerde lezyon görüldü dediler, yeğenim Edirne'de onkoloji bölümünde hastanede 10 gün boyunca yattı, bir dünya tahliller yapıldı, hastanede yatırıldı , yattığı sırada gece 3 uyandırılıp adını bile bilmediğim makinalara girdi çocuk, biz öldük, öldük dirildik kabus gibiydi, doktor alanında uzmanmış kesin konuştu defalarca baktık diğer hocalarda baktı aynı kanıdayız dedi , biyopsi yapıldı çocuğa , haftaya çıkar geldiğiniz günde kemoterapiye başlarız dedi, o hafta geldi yazarken bile gözlerim doluyor biz o karanlıktan çıktık güneş tekrar doğdu bizim için , çocukta tümör yokmuş iltihab çıktı romatizmal bir rahatsızlıkmış omurilikte biriken iltihab ağrı yapmış , kemiğe zarar vermiş 1 senedir tedavi görüyor başta çelik korse kullandı 3 ay kadar, çocuk şuan çok iyi, umarım sizinde böyle bir şeydir , Rabbim sizi çocuğunuza bağışlasın uzun yıllarca sağlıkla huzurla yaşayın yavrunuzla geçmiş olsun inşallah
Âmin teşekkür ederim . ben sizinde sevindirici bir sonuçla karşılaşıcagınıza inanıyorum , size moralinizi yüksek tutun demek istesemde bunun şuan için ne kadar zor birşey olduğunuda biliyorum, dualarım sizinle.Çok çok geçmiş olsun ne kadar zor biraz tedbiren yapılmış ama sonucunda daha kötü bi şey çıkmaması sevindirici. Allah bir daha yaşatmasın. Evet başta doktorlar bana da tedbirle yaklaştı inşallah sonucu iyi olur bakalım
Genelde 1 cm altındaki şeyler iyi çıkıyor. Yanlış bilgi vermek istemem ama biyopsi olmadan kötüyü dusunmeyinEvet o şekilde yapıldı ama lezyonun birisi boynuma yakın yerde 7.5mm çapında pek ilgisi yok sanırım anestezi ile