- 7 Mart 2021
- 140
- -190
- 26
- Konu Sahibi nazenin0123
Annem sanirim 6 ay once bundan dolayi ameliyat oldu tumor alindi. Daha once birsuru profa gosterdik annemi. hicbiri tumor oldugunu anlamadi yara, fitik, enfeksiyon vs dediler. Sonra bir noroloji profu "siz serkan simsek hocaya gidin o cok iyi alaninda" dedi. Gittik gorur gormez tumor bu hemen ameliyat edeyim baska caresi yok cok acil yoksa felc olursun dedi(annemin kirik ve platinde vardi sizin durumunuz daha farklidir bunu uzerinize almayin) bizde onemsemedik baska doktorlara gidelim dedik. Ankara universitesine gittik annemi kesip tumoru almak yerine sadece biyopsi icin parca aldilar. Biopsiye gonderdiler ama tumor annemi felc edene denk bisey yapmadilar ve annem felc oldu malesef. Tekrar kosa kosa serkan simsek hocaya gittik ve o kadar uzulup o kadar ilgilendi ki hemen1 gun sonra acil ameliyata aldi. Ve cok sukur ki annem ameliyattan iyi cikti. Oradan fizik tedaviye yatmamiz iciin de yardimci oldu. Ve annem suan yuruyor sagligi daha iyi hamdolsun. Kesinlikle serkan hocaya gidin. Biz en ozel hastanelere gittigimizde daha once serkan simsek hocaya gittik deyince kendi alanlarindan ki bir doktor olmasina ragmen "o ne dediyse onu uygulayin o dediyse vardir muhakkak bir bildigi" dediler. Insan olarakta cok iyi biri. Bence ona kesinlikle gorunun.Herkese merhabalar
Ben doğum yapalı 3 ay oldu. Doğumdan 15-20 gün sonra sırt ağrım başladı ben de kas ağrısı ha bugün ha yarın geçecek diye önemsemedim ve de hiç geçmedi. Bu hafta doktora gittiğimde mr çekti ve omurilikte iki farklı alanda lezyon gördü. Detaylı tomografi istedi ams daha sonuçlarını almadık bekliyoruz. Bu durumu yaşayanlar lütfen yaşadıklarınızı yazın çok korkuyorum daha bebeğim 3 aylık. Kötü huylu olma ihtimali var mı? Bir de doktor tavsiyesi istiyorum Ankara içinde. Tecrübelerinizi lütfen benimle paylaşın!!