- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
-
- Konu Sahibi beybigirll
Aynısından bir tane de biz de varErkeklerin kas kütlesi daha fazla olduğu için daha hızlı kilo veriyorlar canım çünkü metabolizmaları daha hızlı çalışıyor eşimi görsen inanılmaz çok yer ve yıllardır aynı kiloda ve daha da acısı çok yemediğini iddia eder.Ben onun kadar yesem ki yiyemem kesin morbid obez olurdum.
İyi akşamlar kızlar:) iftara sebzeli bulgur pilavı ve ızgara köfte yaptım. salata ve yoğurt ile ekmeksiz yeme planlarım var
Valla iyica azalttin yemegi...kesin kilo verisin artacakEki Görüntüle 2636118
İftar menummm
Ben ekmeksiz bir hayat dusunemiyorum..hayatimdan cikaramayacaksam alaltacam dedim..bence ekmek de gerekli vucuda...2 lokma ekmek yedim vallahi
Aynen. Ekmek yemeyince kilo gitmiyomus. Bende yemiyodum ama suan avuc ici kadar 4 dilim yiyorum gundeBen
Ben ekmeksiz bir hayat dusunemiyorum..hayatimdan cikaramayacaksam alaltacam dedim..bence ekmek de gerekli vucuda...
Bugun patates yemegi vardi evde o yuzden bende bu sekilde bisey yaptim. Patates tercih etmemem gerekiyoValla iyica azalttin yemegi...kesin kilo verisin artacak
Ben ekmegi tamamen kesince sacim bile dokuluyor..stresten galibaAynen. Ekmek yemeyince kilo gitmiyomus. Bende yemiyodum ama suan avuc ici kadar 4 dilim yiyorum gunde
Ekmek tuketmedigimizde kas kaybi oluyomus. Kilo da verilmiyomus. Ben nerdeyse hic bisey yemiyodum ama kilo da gitmiyodu. Suan yavas yavas gidiyoBen ekmegi tamamen kesince sacim bile dokuluyor..stresten galibayada gercekten icindeki mineral vitamin gerekli
Ekmek de çok güzel ya. Ben çok sık yiyorum desem yalan olur. Ama ara ara yiyorum.Ekmek tuketmedigimizde kas kaybi oluyomus. Kilo da verilmiyomus. Ben nerdeyse hic bisey yemiyodum ama kilo da gitmiyodu. Suan yavas yavas gidiyo