- 20 Eylül 2014
- 2.340
- 3.683
- Konu Sahibi beybigirll
Hakkaten sen neden gidiyorsunBu avid neymiş yaa baktım bende göremedim bişey. Yanlış ne paylaşmış da bu kadar öne çıkmış. @ctncng_a sen nereye gidiyorsunnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkaten sen neden gidiyorsunBu avid neymiş yaa baktım bende göremedim bişey. Yanlış ne paylaşmış da bu kadar öne çıkmış. @ctncng_a sen nereye gidiyorsunnnn
Dünki kadın falan çok sinirimi bozdu, sosyal medya benim günlük hayatıma bu kadar yansımamalı diye düşündüm. Birkaç günlük detoks diyelim. Sadece bedenimizi değil ruhumuzu da toksik şeylerden arındırmalıyız neticede. Mesajlarınızı takip ediyorumHakkaten sen neden gidiyorsun
Açık dondurmalara abartmamak kaydıyla diyetlerde izin veriyorlar yanlış bilmiyorsamDondurma diyeti bozar mı
Ramazanı alet etmeyin diyen kadın mı? Onu şikayet etmiştim, o da banlanmış umarım şikayet işe yaramıştır. Hepimiz de sinirlendikSu kadina cevap yaziyordum alintiyi gostermemis... birininbyasami gorusu digerini neden alakadar etsin yaa cojk kizdim..kimseye kendimi anlatmak yada ispatlamak zorunda degiliz gelmis ahkam kesmis gitmis ben niyeti iyi gormuyorum....
arada mideyi şaşırtmak lazım sanki. Yoksa tek düze alışınca bağırsaklar kafayı yiyorBende bugun pide yiyecegim kusbasili ic hazirladim firina gonderdim valla mis gibi kokuyo kesin yerim ama 1/2 porsiyon falan....biraz da corba ..artik bugun biraz abartabilirim
Aynen oyle.. ona mi kalmis bizim inancimiz yasam tarzimiz...iyiki o burdayken gormemisimRamazanı alet etmeyin diyen kadın mı? Onu şikayet etmiştim, o da banlanmış umarım şikayet işe yaramıştır. Hepimiz de sinirlendik
Zaten son 3-5 gundur biraz rahatlattim kendimi...arada mideyi şaşırtmak lazım sanki. Yoksa tek düze alışınca bağırsaklar kafayı yiyor
16 bin adım attım
Kız değer valla, en azında gözünde kalmadı. Afiyet olsun. Bu hafta artık kaçamak yok ama yoksa cızzzBir tane kalburabastı yüzünden bir buçuk saat yürüdüm
Valla cızzz yapın yeter offfKız değer valla, en azında gözünde kalmadı. Afiyet olsun. Bu hafta artık kaçamak yok ama yoksa cızzz