Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Hayırlı uğurlu olsun. Şimdi bebeğiniz dünyaya gelmiştir. İdris hoca hâlâ fakültede mi biliyor musunuz?Merhaba arkadaşlar, Ben 4,5 yıllık evliyim. İlk tüp bebek denememi Malatya'da Doğu fertil tüp bebek merkezinde denedik. Doktorumuz Denizhan beydi. Çok ilgili bir insandı. Bize embriyonun çok sağlıklı olduğunu, iyi bir transfer gerçekleştirdiğini vs. anlattı durdu.5 yumurta toplandı, 1 tanesi sağlıklı olduğu söylendi ve transfer gerçekleşti. 12 gün sonunda Maalesef sonuç negatif çıktı. Çok üzüldük. Çünkü ben de erken menapoz belirtileri var ve yumurta rezervim düşük 1,8 .
Tayinimiz Amasya'ya çıktı. 4 ay bekledikten sonra Prof. İdris Koçak Beyle temasa geçtik. Süreç beklediğimizden de hızlı ilerledi. Çünkü Malatya'daki tüp bebek merkezinde her gelişimizde bizden muayene ve ilaç ücreti alındığından yolunmaya alışmıştık. İdris Bey transferi gerçekleştirdi. Yumurta rezervim düşük olduğundan 1 embriyo transfer edildi. bu seferki 12 günlük süreç hem benim hem de eşim açısından çok zor geçti ve Allahıma şükürler olsun ki sonuç pozitif çıktı ve şu an 2,5 aylık hamileyim. 2 defa kontrole gittim İdris Bey'e ve dün ilk kalp atışlarını duydum bebeğimin. İdris Bey'i ilk gördüğümde fazla ısınamamıştım ama zaman içinde işinin ehli bir insan olduğunu, goygoyu sevmediğini, sadece işine odaklandığını anladım. İdris Bey gerçekten çok bilgili bir doktor, bir embriyonun tutunması mucize gibi bişey. İlk önce rabbime sonra İdris bey'e çok teşekkür ediyorum. Samsun'da tüp bebek düşünenler hiç düşünmeden gidebilirler.
Rabbim, bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımın yardımcısı olsun. Tez zamanda nasip etsin.
Hayırlı uğurlu olsun. Ben de 4.aydayim ama tüp bebek bölümünün başında artık Davut bey var. Benndirekt tüp bebek bölümüne gidip tedaviye başladım. Bu yüzden İdris beyle hiç tanışmadımmerhabalar
hamileliğimin 5.ayındayım. dr um idris koçak omü de. bilgi vermek adına yazıyorum. sebepsiz interfilite teşhisi konmuştu. tüp bebğe karar verip idris bey ile görüştük. gayet olumlu yaklaştı vakit kaybetmeden tanı kontrol ve tedaviye başladı. ilk denemede de başarılı olduk allahın izniyle. idris beyin ilgi alaka yönlendirme ve tecrübelerinden eşim de ben de çok memnunuz. objektif bir yaklaşımı var, hastaları ile iletişimi ilgi ve alakası çok iyi, bu güne kadar sakin ve pozitif düşüncelerle gelebilmemiz sayesindedir sağolsun. tecrübeli olduğunu her yorumunda hissettiriyor. durumlara pozitif ve çözüm odaklı yaklaşıyor. hastalarıyla dikkatli ve özenli bir şekilde ilgileniyor. herşeyin yolunda gitmesi ümidiyle bebeğimizi bekliyoruz..