canim hayirli ugurlu olsun rabbim saglikli bir sekilde kucaginiza almanizi nasip etsin. bende idris hocanin hastasiyim 25 kasimda ilk transferimiz oldu. pozitif cikti. suanki sikintimiz biz bebegimizi goremedik kesede. idris hocamla surekli haberlesiyoruz. yazdiklariniza kalben katiliyorum. insani yonu cok gelismis bir doktor. insallah hersey guzel bir sekilde neticelenir. rabbim evlatlarimizi sag saglim kucagimiza almamizi nasip eder
canım öncelikle çok geçmiş olsun acını anlayabiliyorum umarım en kısa sürede toparlanırsın .Rabbim inşallah sana dondurulmuş embriyolarınla annelik duygusunu tattırır onları sana bağışlar.Umudunu yitirme.Buruk bir merhaba,
Malesef 9+3 haftalık bebeğim kalbinin durması nedeniyle 05.02.2014 te benden alındı. 7.haftada yapılan kontrollerde ikiz gebelik olduğu ancak bebeklerimden birinin gelişimini durduğunu, diğer bebeğimin ise oldukça sağlıklı olarak pır pır atan bir kalple bana tutunduğunu bilmek tek tesellim olmuştu. Bilemezdim ki diğer bebeğimde beni terk edecek:2: çevremde hep güçlü bilinen ben; ki bende kendimi güçlü diye tanırdım ilk defa bu kadar güçsüz ve çaresiz.
Herşey o kadar güzel ilerliyordu ki 4 Şubatta rutin kontrollerimize gitmiştik eşimle. Evden çıkarken bugün hareketlerini görürüz diyordum eşime. bilemedim yavrumun benden gittiğini. Ultrasona girdiğimde İdris Hocam öyle çaresizce "kalp atışlarını alamıyorum, vajinal ultrasonla deniyeceğim" dedi ki dünyam yıkıldı o an başıma. Ve 5 Şubat, 10:55te bebeğimi kürtajla benden kopardılar. O gün bugündür ne gündüzüm gece, ne de gecem gündüz. Biliyorum canı verende, alan da Rabbim. Yavrularım mahşerde bizi bekliyor. Ama içimde ki acının tarifi yok.
Dondurulmuş 3 embriyom var. 3 ay sonra yola devam edeceğiz Rabbimin izni, İdris Hocam'ın desteğiyle.
Hocam benim kahramanım. Sonu hüsranda olsa bebeğimi içimde hissetmeme, anneliğin ne kadar kutsal olduğunu tatmama vesile oldu. Tedavim boyunca yanımdaydı, yetmedi kürtajımı bile bizzat kendisi yaptı o yoğunluğuna rağmen. Ürtikerimi benden fazla önemseyen biri daha var hayatımda artık. Ben bebeğim alınacak diye ağlarken; Hocam ataklarımı kontrol ediyordu. Bebeğime kavuşabilmek için hayatımda verdiğim en iyi karar İdris Hocam'ı seçmektir.
Sizinle acımı ve doktoruma olan güvenimi paylaşmak istedim; beni benden daha iyi anlayacak olan sizlersiniz çünkü. Dilerim benim yaşadığımı Rabbim kimseye, hele hele bizim gibi binbir emekle bebek sahibi olmaya çalışan ebeveynlere yaşatmaz. Dualarım bundan önce olduğu gibi bundan sonrada sizlerin ve benim; hayırlısı ile kucaklarına bebeklerini alabilmeleri için olacak. Sevgiler...
canım öncelikle çok geçmiş olsun acını anlayabiliyorum umarım en kısa sürede toparlanırsın .Rabbim inşallah sana dondurulmuş embriyolarınla annelik duygusunu tattırır onları sana bağışlar.Umudunu yitirme.
Aminnn inş. Umudumu kaybetmedim ama zaman gözümü korkutuyor; mayısa kadar nasıl yavrularımı hissetmeden yaşarım diye üzülüyorum.
Amin inş. Bu yol oldukça mesakkatli.rabbim her birimize dayanma gucu,sabır ihsan eylesin. Dilerim en kisa zamanda güzel haberlerini oluruz.üzülme canım en azından geride seni bekleyen üç bebişin daha var zaman göz açıp kapayıncaya kadar geçer geride dondurulmuşun olmasaydı senin için daha zor olacaktı içini ferah tut.Benimde 2 negatif denemem oldu malesef ikisindede dondurulmuşum yoktu bir süre sonra 3.denemeyi düşünüyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur.İnşallah Rabbim bizleri tez zamanda meleklerimize kavuşturur.
Amin inş. Bu yol oldukça mesakkatli.rabbim her birimize dayanma gucu,sabır ihsan eylesin. Dilerim en kisa zamanda güzel haberlerini oluruz.
Merhaba bende sizler gibi uzun süredir bu formulari takip eden biriydim.benim sıkıntım bende ilk hamileliğimde dış gebelik geçirdim hatta ölümden döndüm tüpümün biri alındı.sonrasında iyileşme süreci derken çocuk için tekrar tedaviye başladık birçok doktor gezdik.o ozel bu ozel dolastık durduk.bu arada sol yumurtalıkta Tembellik çıktı yumurtlama olmadı onca ilaç kullandım hepside hormonal içerikli ağır ilaçlar.Esım tup bebek tedavısını ıstıyordu en bastan artık yorulmuştuk. Doktora tup bebek isteğimizi ıfade ettık yanasmadı uyguladıgı tedavıde artık bızı tatmın etmeyınce BASLADIK TUPBEBEK KONUSUNDA TECRUBELİ DOKTOR ARAMAYA.forumları okuduk cevremızden arastırma yaptık.derken hocamız IDRIS BEYDE KARAR KILDIK.bunu anomalili gebelikte gosterdıgı basarıdan oturu tercıh ettık.çevremızde duydugumuz bi takım olumsuzluklara ragmen Idrıs hocaya gıttık.Idrıs by bızı cok hoş karsıladı ben cok sert bı doktor beklerken gayet mutevazı sakin bir uslupla bızı dınledı.muayene ettı ve bıze soyledıgı SİZİN ÇOCUĞUNUZ OLMAZ DEMIYORUM OLUR AMA ÇOK YORULMUS YIPRANMIŞSINIZ ONCE ILK ÇOCUGUNUZU KUCAGINIZA ALIN SONRA DAHA RAHAT OLURSUNUZ DEDI ve TUPBEBEGI ONERDI.Yasımız genc oldugu ıcın basarı sansımızın yuksek olcanı bu tedavının sonrası ıcınde sol yumurtalık içinde ıyı gelecegını ifade etti.gayet net bi şekilde acık acık anlatti.Esımınde duymak istedikleri buydu hemen kabul ettık tedavıyı.bu arada tedavıde rapor ve ilaç rapor yöntemlerinide sorguladı.fakat bıze uygun olmasada bunu sorgulaması hoşuma gitti. TELEFON NUMARASINI VERDI BIZLERE her konuda arayabılecegımızın rahatlığınıda verdı sağolsun.tedavımızde aklımıza takılan ne olursa sorduk ve sonrasın da basarılı bır transfer gercekleşti ve bebegıme 8haftalık gebeyım.bu gun de kalp seslerini duyduk çok şükür.bu surecte bızımle ılgılenem Omu Personeline ve hocamız Idrıs bye çok tesekkur edıyorum.bu yazımda sızlerede yardımcı olmak istedıgım için yasadıklarımı sızlerle paylaşmak istedım umarı bı yararım olur
inşlh rabbim kucağınızada almayı nasip etsin size bir sorum olucaktı bana yardımcı olursanız çok sevinirim banada tüp bebek denildi ve ne kadar masrafınız oldu maliyeti nedir öğrenebilirmiyim lütfen yardımcı olurmusunuz
Amin inşh.Ben medikanada yaptırdım idris hocamız yaptı.Raporsuz 4500 tl tüp bebek fiyatı ilaçlarda 850-900tl tuttu.Ama OMÜ de yaptırırsan daha uygun olduğunu söylediler.Aklına takılan sorular olursa sorabilirsin.
Merhaba bende sizler gibi uzun süredir bu formulari takip eden biriydim.benim sıkıntım bende ilk hamileliğimde dış gebelik geçirdim hatta ölümden döndüm tüpümün biri alındı.sonrasında iyileşme süreci derken çocuk için tekrar tedaviye başladık birçok doktor gezdik.o ozel bu ozel dolastık durduk.bu arada sol yumurtalıkta Tembellik çıktı yumurtlama olmadı onca ilaç kullandım hepside hormonal içerikli ağır ilaçlar.Esım tup bebek tedavısını ıstıyordu en bastan artık yorulmuştuk. Doktora tup bebek isteğimizi ıfade ettık yanasmadı uyguladıgı tedavıde artık bızı tatmın etmeyınce BASLADIK TUPBEBEK KONUSUNDA TECRUBELİ DOKTOR ARAMAYA.forumları okuduk cevremızden arastırma yaptık.derken hocamız IDRIS BEYDE KARAR KILDIK.bunu anomalili gebelikte gosterdıgı basarıdan oturu tercıh ettık.çevremızde duydugumuz bi takım olumsuzluklara ragmen Idrıs hocaya gıttık.Idrıs by bızı cok hoş karsıladı ben cok sert bı doktor beklerken gayet mutevazı sakin bir uslupla bızı dınledı.muayene ettı ve bıze soyledıgı SİZİN ÇOCUĞUNUZ OLMAZ DEMIYORUM OLUR AMA ÇOK YORULMUS YIPRANMIŞSINIZ ONCE ILK ÇOCUGUNUZU KUCAGINIZA ALIN SONRA DAHA RAHAT OLURSUNUZ DEDI ve TUPBEBEGI ONERDI.Yasımız genc oldugu ıcın basarı sansımızın yuksek olcanı bu tedavının sonrası ıcınde sol yumurtalık içinde ıyı gelecegını ifade etti.gayet net bi şekilde acık acık anlatti.Esımınde duymak istedikleri buydu hemen kabul ettık tedavıyı.bu arada tedavıde rapor ve ilaç rapor yöntemlerinide sorguladı.fakat bıze uygun olmasada bunu sorgulaması hoşuma gitti. TELEFON NUMARASINI VERDI BIZLERE her konuda arayabılecegımızın rahatlığınıda verdı sağolsun.tedavımızde aklımıza takılan ne olursa sorduk ve sonrasın da basarılı bır transfer gercekleşti ve bebegıme 8haftalık gebeyım.bu gun de kalp seslerini duyduk çok şükür.bu surecte bızımle ılgılenem Omu Personeline ve hocamız Idrıs bye çok tesekkur edıyorum.bu yazımda sızlerede yardımcı olmak istedıgım için yasadıklarımı sızlerle paylaşmak istedım umarı bı yararım olur
çok tşekkür ederim ilginiz için ...bana doktorum istanbul da cem demirele yönlendirdi ve fiyatı 10-12 bin arası denilldi maddi anlamda aşılamaydı yumurta takibiydi fazlasıyla yıprandık....burdada daha uygun olduğunu görünce çok sevindim inşlh en kısa zamanda bende başlarım.....peki randevuyla mı gidiliyo ve ve siz nezaman yaptırmıştınız
çok tşekkür ederim ilginiz için ...bana doktorum istanbul da cem demirele yönlendirdi ve fiyatı 10-12 bin arası denilldi maddi anlamda aşılamaydı yumurta takibiydi fazlasıyla yıprandık....burdada daha uygun olduğunu görünce çok sevindim inşlh en kısa zamanda bende başlarım.....peki randevuyla mı gidiliyo ve ve siz nezaman yaptırmıştınız
Hayırlı olsun canm bebilşlerin.Rabbbim hayırlısıyla kucağına almayı nasipetsin.Bence idris beyde 2 defa tüp bebek denedim fakat olumsuzdu.İkiside fakültede oldu siz medicanada yapmışsınız hastaneden memnun kaldın mı opu ve transfer hazılığında bir problem yaşadın mı ?Beni bilgilendirirsen sevinirim.
mrb kızlar bende tup bebek yaptırıcm asılama yaptırdım tutmadı esımın degerlerıdusukmus sımdı samsun omu de yaptırmayı dusunuyorum yakın dıye ben tokayya oturyorm ıdrıs hocaya gıtmek ıstıyorum tavsıye eden varmı ne kadar tutuyo toplam bıde medıcana da da yapıyo galıba orası ozel dıye acaba orda daha damı cok ılgılenıyo omu ıle orasının fıyat farkı ne kadar acaba yalvarırrım yardım edın kafayı yıcem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?