Ömrünüzün sonuna kadar tek bi parfüm kullanmk zorunda olsaydnz hangi parfümü seçerdnz

kızlar avonun parfümü var kırmızı şişde:44: cristian lacsorx rouch mmuydu:44: işte o nasıl deneyen var mı??

Ben de bir tane seçemem benim tercihlerim sunlar olurdu;Nina Ricci Nina,Givenchy Very Irresistible,Givenchy Play Intense

hermes kelly caleche edt edpsi babaanne kokusu gibi çünkü özellikle edt zaten ömrüm bu parfümle geçiyor...

onun dışında çok beğendiğim parfümler, van & cleef arpels-oriens, van cleef & arpels-collection extraordinaire muguet blanc, emporio armani-elle, salvatore ferragamo-attimo, hermes-eau des merveilles, hermes-un jardin sur le toit, burberry-body. gerçekten çok kaliteli ve güzel parfümler, herkeste kokusunu alacağınız cinsten değiller :)

- Hermes Kelly Caleche Femme EDT Bayan Parfüm
Van Cleef & Arpels Oriens Femme EDP Bayan Parfüm - Bayan Parfümleri - Ürünler
Collection Extraordinaire Muguet Blanc Van Cleef & Arpels perfume - a fragrance for women 2009
Emporio Armani Elle EDP Vapo Bayan Parfüm - Bayan Parfümleri - Ürünler
Attimo Salvatore Ferragamo perfume - a new fragrance for women 2010
Hermes Eau Des Merveilles EDT Vapo - Bayan Parfümleri - Ürünler
- Hermes Un Jardin Sur Le Toit EDT Bayan Parfüm
Burberry Body EDP Bayan Parfüm - Bayan Parfümleri - Ürünler

Tek parfümle ömür geçmeeeeez, hele benim gibi parfüm delisiyseniz
Muhtemelen Miss Dior Cherie olurdu tercihim

o kadar güzel parfümler var ki tabi ki tek parfümle geçmez saçma bi topic açmışım

Givenchy absolutely irresistible ya da lancome tresor in love kesinlikle. Tabi daha da eklenebilir.. :):)

ömrüm chance, coco mademoiselle, miracle, be delicious, daisy ile geçio ama bi de rossman'da 9 liraya satılan mel merio marka limited edition parfümler var ki onlar da çoook iyi ya fiyata şaşırıp ölesine aldım müptelası oldum her birinden 3er 5er aldım bitmesin diye:) bi bakın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…