• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ömrünüzün sonuna kadar tek bi parfüm kullanmk zorunda olsaydnz hangi parfümü seçerdnz

kızlar avonun parfümü var kırmızı şişde:44: cristian lacsorx rouch mmuydu:44: işte o:51: nasıl deneyen var mı??

Ben de bir tane seçemem benim tercihlerim sunlar olurdu;Nina Ricci Nina,Givenchy Very Irresistible,Givenchy Play Intense

hermes kelly caleche edt :16: edpsi babaanne kokusu gibi çünkü özellikle edt zaten ömrüm bu parfümle geçiyor...

onun dışında çok beğendiğim parfümler, van & cleef arpels-oriens, van cleef & arpels-collection extraordinaire muguet blanc, emporio armani-elle, salvatore ferragamo-attimo, hermes-eau des merveilles, hermes-un jardin sur le toit, burberry-body. gerçekten çok kaliteli ve güzel parfümler, herkeste kokusunu alacağınız cinsten değiller :)

- Hermes Kelly Caleche Femme EDT Bayan Parfüm
Van Cleef & Arpels Oriens Femme EDP Bayan Parfüm - Bayan Parfümleri - Ürünler
Collection Extraordinaire Muguet Blanc Van Cleef & Arpels perfume - a fragrance for women 2009
Emporio Armani Elle EDP Vapo Bayan Parfüm - Bayan Parfümleri - Ürünler
Attimo Salvatore Ferragamo perfume - a new fragrance for women 2010
Hermes Eau Des Merveilles EDT Vapo - Bayan Parfümleri - Ürünler
- Hermes Un Jardin Sur Le Toit EDT Bayan Parfüm
Burberry Body EDP Bayan Parfüm - Bayan Parfümleri - Ürünler

Tek parfümle ömür geçmeeeeez, hele benim gibi parfüm delisiyseniz :12:
Muhtemelen Miss Dior Cherie olurdu tercihim

Givenchy absolutely irresistible ya da lancome tresor in love kesinlikle. Tabi daha da eklenebilir.. :):)

ömrüm chance, coco mademoiselle, miracle, be delicious, daisy ile geçio ama bi de rossman'da 9 liraya satılan mel merio marka limited edition parfümler var ki onlar da çoook iyi ya fiyata şaşırıp ölesine aldım müptelası oldum her birinden 3er 5er aldım bitmesin diye:) bi bakın derim

Back