Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ömrünüzün sonuna kadar tek bi parfüm kullanmk zorunda olsaydnz hangi parfümü seçerdnz
hermes kelly caleche edt edpsi babaanne kokusu gibi çünkü özellikle edt zaten ömrüm bu parfümle geçiyor...
onun dışında çok beğendiğim parfümler, van & cleef arpels-oriens, van cleef & arpels-collection extraordinaire muguet blanc, emporio armani-elle, salvatore ferragamo-attimo, hermes-eau des merveilles, hermes-un jardin sur le toit, burberry-body. gerçekten çok kaliteli ve güzel parfümler, herkeste kokusunu alacağınız cinsten değiller :)
ömrüm chance, coco mademoiselle, miracle, be delicious, daisy ile geçio ama bi de rossman'da 9 liraya satılan mel merio marka limited edition parfümler var ki onlar da çoook iyi ya fiyata şaşırıp ölesine aldım müptelası oldum her birinden 3er 5er aldım bitmesin diye:) bi bakın derim