• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ömrünüzün sonuna kadar tek bi parfüm kullanmk zorunda olsaydnz hangi parfümü seçerdnz

GOLDFLAY

ders,ders,ders..... :(
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
2.334
95
108
36
Muğla
Arkadaşlar saçma oluo biraz ama bişi sorucam:9: ömrünüzün sonuna kadar tek bir parfüm kullanmak zorunda olsaydnz.. hangsni seçerdnz????:1::1::1:
Ben söyliyim önce..:39: Lacost touch pink:8:

cnm sorması ayıp:1: cildin kru mu yağlı mı acaba?? ten rengin nedr?? o kokuyu bi kaç kişiden daha duydum da merak ediorum acaba banada yakışrmı die??

tatlım yüzüm karma vücudum nedir bilmiyom:26::26: normal sanırım :D beyaz tenliyim bu koku çok güzel şiddetle tavsiye ederim

tatlım yüzüm karma vücudum nedir bilmiyom:26::26: normal sanırım :D beyaz tenliyim bu koku çok güzel şiddetle tavsiye ederim

cnm benmde yüzüm karma:3: vücudumu bende tam bilmiorum:44: galiba o da karma ama ben buğday tenliyim inş. bana da gider.. denemek lazım:10: fiyatı ne kadar cnm:9:

$212sexy.jpg $diesel.jpg $bulgari.jpg birttaneyle idare edemem bana bu üçü bir ömür yeterrrrr .))))

bende bir tane seçemem valla :D
yaz : d&g light blue
kış: burberry weekend
birde her daim puma flowing

Back