Ömrümün Sahibinin Doğum Günüsü

sHimaRiq_pErY

E♥Y Ömrümün Sahibi
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
342
1
96
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz?

Sevgilimin 18 Aralıkta doğum günü var ve ben dün ona gömlek ile süveter aldım. Çok şık :34::21:

İlk doğum günü olduğu için farklı bişeyler yapmak istiyorum. Bi plana başlıyorum devamı gelmiyor :9:
Acaba sadece bu hediye yeter mi yanında başka bişey yapsam mı yaparsam da ne yapsam :77:

Çok oldu ama yardımlarınızı bekliyorummm :78:

:68:

Canım zaten hediye aldımda değişik bişeyler istiyorum yani sinemada doğum gününü kutlamak gibi bugün bi firmaya mail attım bakalım sonuç ne olacak :( :5:

hmm :) biyer tutabilirsen eger orayi mumlarla fln süslesen snra ona msj atsan en mutlu gününde bni bukdr üzdün cok kizginim sna hemen konusmamiz lazm fln ne bilim kizgin bi msj at onun oraya gelmesini sagla snra birden üstüne atla dogmgnünü kutla ? :D üstüne atla derken kollarna kos iste hani :D

haha :D disarisi cok kötü mü sizin ordada ? kar mar yoksa soguk degilse disarda bi köse vardir belki hep bulustugunuz biyer vardir :S

Hemen yazayımmm :21:

Sizlere uyar mı bilmem ama benim sevgilim çok beğendii :69:

Şimdi cumartesi günü işten geç çıkacağımı toplantı olduğunu söyledim ben gitmeden kardeşime pasta aldırdım ve eve gittim ayrıca dünden kavgalıydık ve ben kutlamamıştım doğum gününü :35: Sonra kardeşime arattırdım annemin rahatsız olduğunu söledi :28: uzak biyere gitmişti ben gelemeyeceğim die, hemen geldi eve tabi pasta hazır onu beklioduk :52: bi geldi çok şaşırdııı :54: nutku tutuldu bi an ne diyeceğini bilemedi :42: hediyesini verdim ona da bitti zaten :51: Daha sonrasında da kimse bana böyle güzel bişey yapmamıştı nutkum tutuldu dedi ben senin için varım yavrummmmmmm :nazar:

O benim herşeyim :39: :77:

Back