- 8 Nisan 2023
- 624
- 1.778
Merhabaaaa hoşgeldinMerhaba herkese, bende katılabilir miyim aranıza? Kendimin en iyi versiyonuna ulaşmayı ne zamandır hedefliyorum ama biraz kaplumbağa hızında ilerliyorum. Ama olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabaaaa hoşgeldinMerhaba herkese, bende katılabilir miyim aranıza? Kendimin en iyi versiyonuna ulaşmayı ne zamandır hedefliyorum ama biraz kaplumbağa hızında ilerliyorum. Ama olsun
Hoşbuldum, teşekkür ederimMerhabaaaa hoşgeldin
Çok memnun oldumBen kendimden bahsedeyim azıcık çünkü düzenli katılamayabilirim foruma belli değil şimdiden yazayım. 35 yaşındayım, evli ve bir çocuğum var. İşletme mezunuyum ve sosyal hizmetlerden yüksek lisans yaptım lakin evledikten sonra yaka değiştirince işten ayrıldım. İş arama süresinde hamile kaldım (tipik hikaye). Çocuğum 5 yaşında oldu. İşletmeyle bişey bulamadım diye (muhasebeden nefret ediyorum beceremiyorum da) şu an istanbul üniversitesinin açık öğretiminden çocuk gelişimi okuyorum 3. sınıfım. Niyetim seneye kpss ile devlet memuru olmak. Bu baya zor o yüzden her yıl sınava girmeyi düşünüyorum (inşallah ilk yıldan atanırım tabi) ama bu arada seneye mezun olunca özelden de iş başvuruları düşünüyorum. Bir şekilde özelden başlarsam bile kpssye hep hazırlanırım diyorum. Neyse, 2.çocuk konusu bizim için net değildi yoksa daha erken başlardım bu durumlara hala net değil ama çocuk olsa bile iş konusunu bırakmayı düşünmüyorum. Kendimi geliştirme konusunda şu yazdıklarım dışında fazla kilom var onu vermeye başlıyorum. Spora başlıyorum. Sağlıklı besleneye genel olarak geçmeyi düşünüyorum yani kilo mezvusu değil ayrıca enerjimi ve bağışıklığımı güçlendirmeye çalışıyorum. İngilizce çalışmaya tekrar başlıyorum. Cilt bakımına da yeniden başlayacağım. Evde olunca sürekli pijama/eşofman giydiğim için bu kısma da el atacağım. Daha düzgün giyinip saç, makyaj vs. bunlara da zaman ayırıp kendimi daha pozitif hissettireceğim. Her gün az yada çok kitap okumaya çalışıyorum. Şu ara Vedat Ozan'ın Kokular Kitabı'nı okuyorum. Her gün yeşilçay içmeye çalışıyorum. Akşamları erken yatmaya çalışacağım bakalım. Böyle işte..
Hepsi harikaaa kararlar umarım tek tek gerçekleşirBen kendimden bahsedeyim azıcık çünkü düzenli katılamayabilirim foruma belli değil şimdiden yazayım. 35 yaşındayım, evli ve bir çocuğum var. İşletme mezunuyum ve sosyal hizmetlerden yüksek lisans yaptım lakin evledikten sonra yaka değiştirince işten ayrıldım. İş arama süresinde hamile kaldım (tipik hikaye). Çocuğum 5 yaşında oldu. İşletmeyle bişey bulamadım diye (muhasebeden nefret ediyorum beceremiyorum da) şu an istanbul üniversitesinin açık öğretiminden çocuk gelişimi okuyorum 3. sınıfım. Niyetim seneye kpss ile devlet memuru olmak. Bu baya zor o yüzden her yıl sınava girmeyi düşünüyorum (inşallah ilk yıldan atanırım tabi) ama bu arada seneye mezun olunca özelden de iş başvuruları düşünüyorum. Bir şekilde özelden başlarsam bile kpssye hep hazırlanırım diyorum. Neyse, 2.çocuk konusu bizim için net değildi yoksa daha erken başlardım bu durumlara hala net değil ama çocuk olsa bile iş konusunu bırakmayı düşünmüyorum. Kendimi geliştirme konusunda şu yazdıklarım dışında fazla kilom var onu vermeye başlıyorum. Spora başlıyorum. Sağlıklı besleneye genel olarak geçmeyi düşünüyorum yani kilo mezvusu değil ayrıca enerjimi ve bağışıklığımı güçlendirmeye çalışıyorum. İngilizce çalışmaya tekrar başlıyorum. Cilt bakımına da yeniden başlayacağım. Evde olunca sürekli pijama/eşofman giydiğim için bu kısma da el atacağım. Daha düzgün giyinip saç, makyaj vs. bunlara da zaman ayırıp kendimi daha pozitif hissettireceğim. Her gün az yada çok kitap okumaya çalışıyorum. Şu ara Vedat Ozan'ın Kokular Kitabı'nı okuyorum. Her gün yeşilçay içmeye çalışıyorum. Akşamları erken yatmaya çalışacağım bakalım. Böyle işte..
Ayyy teşekkür ederimm bende çok memnun oldum, içtim yeşilçayımı dün, bugün de içtim Birazdan spora gideceğim acaip iyi geliyor.Çok memnun oldum
Azmini hırsını da takdir ediyorum Bence bugün muhteşem bi gün başlamak için, malum pazartesi:)))
Yeşilçay içiyordum tam Hadiii sen de yap bir yeşilçay eşlik et bana
Teşekkür ederim inşallah yaaa.. Hepimiz 1 yıl sonra çok daha iyi versiyonlarımıza dönüşelimHepsi harikaaa kararlar umarım tek tek gerçekleşir
Aramıza hoşgeldinnn
Merhaba aramıza hoş geldinizMerhaba herkese, bende katılabilir miyim aranıza? Kendimin en iyi versiyonuna ulaşmayı ne zamandır hedefliyorum ama biraz kaplumbağa hızında ilerliyorum. Ama olsun
Senin patronu bulup şu kızı sal biraz diyesim varHello kızlar bu aralar topikte ve sitede tokum ölü gibiyim. Enerjim hiç yok. Dayı gibi uzaklara bakıyorum çay içiyorum. Hüğğğ, bana enerciiii lazım.
Hoş geldin çuklatTopiğinize göz attım. Ben de bir kaç aydır hayatımı ve kendimi değiştirmeye karar verdim. Olumlu adımlar da attım. Biraz da motivasyona ihtiyacım var. Beni de aranıza alır mısınız acabaaa
Ben çok neşeli biriyimdir ama bende yalnız olduğumu çok iyi biliyorum hayatta. Artık kimsenin görüşlerini, eleştirilerini hayatımın merkezine almıyorum. Benim hayatım benim kararlarım rahatsız olan ağlayarak günlüğüne yazabilir sizin de bu düşünceye geçmiş olmanız beni çok mutlu ettiBakış açına bayıldım bu bakış açısıyla ben de yeni tanıştım. 24 yaşındayım ve ne yaparsam yapayım (ki genelde başkalarını önceleyerek hareket ederim)hiçbir zaman tatmin duygusuna erişemedim ne karşı tarafı tatmin edebildim ne kendimi. O yüzden artık kendim odaklı yaşıyorum çünkü böylece başkalarında beklenti oluşturmuyor ve kendi beklentilerimi ise karşılıyorum. Yalnız doğdum ve yine aynı şekilde öleceğimi biliyorum(biraz depresif gibi bitti ama oldukça optimistimdir aslında)
Ayy patroncağzım bişey yapmıyor, şuan ki sorunum regl sancı çekiyorum, şişiyorum, moralim yerlerdeeee ve olamıyorum.Senin patronu bulup şu kızı sal biraz diyesim var
Hoş geldiniz aramızaaaaTopiğinize göz attım. Ben de bir kaç aydır hayatımı ve kendimi değiştirmeye karar verdim. Olumlu adımlar da attım. Biraz da motivasyona ihtiyacım var. Beni de aranıza alır mısınız
Hoşnuldum canımHoş geldin çuklat
Hoşbuldum İşte ben de böyle umursamaz olmak istiyorum. Bana bunu nasıl yaparlar diye kafamda atıp tutmaktan yoruldum. O nedenle en iyisi mesafeli durmak benim içinBen çok neşeli biriyimdir ama bende yalnız olduğumu çok iyi biliyorum hayatta. Artık kimsenin görüşlerini, eleştirilerini hayatımın merkezine almıyorum. Benim hayatım benim kararlarım rahatsız olan ağlayarak günlüğüne yazabilir sizin de bu düşünceye geçmiş olmanız beni çok mutlu etti
Ayy patroncağzım bişey yapmıyor, şuan ki sorunum regl sancı çekiyorum, şişiyorum, moralim yerlerdeeee ve olamıyorum.
Hoş geldiniz aramızaaaa
Kızlar bugün iş yerinde herkes çok asık suratlı ve mutsuzdu. Mutluluğuma nazar değmesin diye mutsuz numarası yaptım mecburen