- 12 Temmuz 2022
- 23.144
- 84.889
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah kıyamam acaba neye gülüyorlar. Artık nasip evde okumayaymış Orange sağlıkla dönersin inşallah evineBen hala bundayım, okuyamadım birkaç gündür, trende okurum dedim 2 çok mutlu teyze bindiğimizden beri kıkır kıkırlar o yüzden ı ıh
Eki Görüntüle 3187213
Ah kıyamam acaba neye gülüyorlar. Artık nasip evde okumayaymış Orange sağlıkla dönersin inşallah evine
Neye güldüklerini aşırı merak ediyorum şuanValla sinirlenemiyorum da çünkü mutlular yani ülkedeki mutlu azınlıktan 2 kişiyi buldum, beni de mutlu ettiler
Ay saçmalama ne nazarı yaa. Merak etme bitki çayı, c vitamini her şeye yükleniyorum çabuk toparlanıcamAnnwyl resmen sana nazarım değdi çok geçmiş olsunnn
Hemen bitki çayı takviyesi yapıyorsun
Ay ben ilkokulda aldığım bi kitabı yıllar sonra tekrar okuyorum. Çocuk kalbiKimler neler okuyor? Benim elimde şuan bu kitap var ve kitabı bugün bitirmek istiyorum.
Eki Görüntüle 3187206
Bu kitap senelerce kitaplığımda kaldı. Altta bu kitabı okumayan çocuk mutsuzdur yazdığı için sensin mutsuz, mutluyum ben diye inada bağlayıp okumamıştım. Çocuk aklına bakAy saçmalama ne nazarı yaa. Merak etme bitki çayı, c vitamini her şeye yükleniyorum çabuk toparlanıcam
Ay ben ilkokulda aldığım bi kitabı yıllar sonra tekrar okuyorum. Çocuk kalbi
Hem okuyorum hem ağlıyorum. Beni ben yapan bazı kısımları bu kitaptan almışım. Bazılarını da unutmuşum keşke kitaptaki çocuklar gibi kalsaydım. Okumak çok hoşuma gitti ağır ağır okuyorum bitmesin diye.
Eki Görüntüle 3187230
Kitabı daha yeni almışım 5.sınıftayım, hevesle okula götürdüm. Arkadaşlarım elliyor bakıyor falan. Sonra kızın biri gelip bana kızdı “bu kitabı niye okula getirdin üzerini okumadın mı?!”Bu kitap senelerce kitaplığımda kaldı. Altta bu kitabı okumayan çocuk mutsuzdur yazdığı için sensin mutsuz, mutluyum ben diye inada bağlayıp okumamıştım. Çocuk aklına bak
Ya orange boşver akademik hayat bizi yorarŞimdi de benim aklıma yüksek lisans & doktora düştü iyi mi Klinikte yaptım ama hiç isteğim yoktu, Türkiye'de bu alan gelişmiş diye yaptım ama ilerlemedim de. İsteğim hep adli ya da nöropsikolojiydi, adli psikoloji mülakatına da girmiştim almamışlardı, kaldı o öyle. Şimdi eski kitaplarımı kurcalarken nöropsikoloji sevdam kabardı. Ama alanda ilerleme hedefim yok. Belki de vardır bilmiyorum ama yok gibi şu an Onun yerine kendi kendime evde bilgilensem mi kitaplardan makalelerden diye düşündüm ama bir amaç ya da onu kullanacağım bir alan olmayınca beynimi yoracağım sadece. Emaaan durduk yere
Canım Lady biraz hastayım ama çok şükür sen nasılsın, etiketine çok mutlu oldum teşekkürler
Geçmiş olsun Jane neyin var? Ben topiği ve sizleri özledim kaldığımız yerden devam edelim benceeeCanım Lady biraz hastayım ama çok şükür sen nasılsın, etiketine çok mutlu oldum teşekkürler