- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.156
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Black diyince kulaklarım çınlıyor, bakim ben deEki Görüntüle 3179811
Az önce Black Panther aslı filmi bitirdim. Iron Man ve Avengers serisi bitince yerine onların muadili olacak seriler çıkıyor. Şahsen ben severek izledim. Bir çeşit Iron Man diyebilirim filme.
Ben de ne zamandır izlemek istiyorum bu filmi. Aslında tüm marvel filmlerini kronolojik sıraya sokup baştan sonra izleme gibi bi fikrim de var ama biraz gözüm korkuyorEki Görüntüle 3179811
Az önce Black Panther aslı filmi bitirdim. Iron Man ve Avengers serisi bitince yerine onların muadili olacak seriler çıkıyor. Şahsen ben severek izledim. Bir çeşit Iron Man diyebilirim filme.
Benim eşim ve oğlum da sürekli marvel filmleri izliyorBen de ne zamandır izlemek istiyorum bu filmi. Aslında tüm marvel filmlerini kronolojik sıraya sokup baştan sonra izleme gibi bi fikrim de var ama biraz gözüm korkuyor
Ben dil öğrenmek için bir uygulama değil de YouTube videolarını izliyorumKızlar, dil öğrenmek için hangi yolları uyguluyorsunuz? Üniversitede İspanyolca dersi almıştım, İspanyol dizilerini, filmlerini, şarkılarını da çok severim o yüzden az çok duyduğumu anlıyorum diyebilirim. Ama hani düzgünce öğrenmek istiyorum. Duolingo falan deniyorum aslında ama farklı bir yol deneyen var mı, kitaplardan ilerleyen vs?
Yılın son haftası umarım herkes için çok güzel geçeerGünaydın canım kadınlar
Güzel bir hafta dilerim sizlere
Ben de çok görüyorum onu ama çok gördüğüm için de sinirime dokundu almadım Beğendiysen bakarım ben de.Yılın son haftası umarım herkes için çok güzel geçeer
Kızlar bu haftasonu "Gece Yarısı Kütüphanesi" diye bir kitap okudum. İnce ama okuması keyifli bir kitaptı. Çok satanlar listelerinde görüyordum hep. İndirime girince alayım dedim 37 liraya geldi Eskiden böyle kitapları indirimle 5 liraya alırdım
Ben de aldım aynı kitabıYılın son haftası umarım herkes için çok güzel geçeer
Kızlar bu haftasonu "Gece Yarısı Kütüphanesi" diye bir kitap okudum. İnce ama okuması keyifli bir kitaptı. Çok satanlar listelerinde görüyordum hep. İndirime girince alayım dedim 37 liraya geldi Eskiden böyle kitapları indirimle 5 liraya alırdım
Gercekten inanılmaz pahalı olduBen de çok görüyorum onu ama çok gördüğüm için de sinirime dokundu almadım Beğendiysen bakarım ben de.
Kitap fiyatları konusuna aman girmeyelim, ağlarım.
Ben de çok görüyorum onu ama çok gördüğüm için de sinirime dokundu almadım Beğendiysen bakarım ben de.
Kitap fiyatları konusuna aman girmeyelim, ağlarım.
Ben de aldım aynı kitabı
Suan elimde İlber Ortaylı nın kitabı var bitsin o kitaba başlayacağım
Nasıldı beğendıniz mi
Bir arkadaşımla birlikte aldık o da aynı şekilde okumakta zorlandı. Nedense benim hoşuma gitti okuması keyifli geldi.Gece yarısı kütüphanesini geçen sene almıştım ve zorla okumuştum. Kitabın vermek istediği mesaj çok güzel evet ama okurken detaylar insanı sıkıyor. Yani benim için okuması zor bir kitaptı
Bende yer altından notları okurken öyle oldum keşke bu notlar yer altında kalsaydı da bende okumasaydım diye ağlıyordum. Kitap okurken yazılara odaklı değilim ben sahneyi gözümde canlandırıyorum sürekli eğer film gibi gözümde canlanmıyorsa asla o kitabı okuyamam. Oblomov'u bir hafta gibi bir sürede okudum mesela çünkü film izler gibi gidiyor sayfalar bende.Bir arkadaşımla birlikte aldık o da aynı şekilde okumakta zorlandı. Nedense benim hoşuma gitti okuması keyifli geldi.
Okumakta zorlanmak deyince bir aydan uzun süredir Yıldız Gezgini okuyorum. Utanmasam küçük çocuklar gibi sayfalarını atlayacağım ya. Hiç benlik değilmiş
Ben yer altından notları beğendım yaBende yer altından notları okurken öyle oldum keşke bu notlar yer altında kalsaydı da bende okumasaydım diye ağlıyordum. Kitap okurken yazılara odaklı değilim ben sahneyi gözümde canlandırıyorum sürekli eğer film gibi gözümde canlanmıyorsa asla o kitabı okuyamam. Oblomov'u bir hafta gibi bir sürede okudum mesela çünkü film izler gibi gidiyor sayfalar bende.