- 4 Eylül 2011
- 3.244
- 5.427
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar doğru ve güzel anlatmışsın ki daha sık astroloji hakkında yaz lütfenn, sabaha kadar akrep burcuyla alakalı şeyler okuyabilirimGüneş tutulmaları su grupları için radikal olur aslında akrep için radikal olmayan bişey yoktur. Akrep ölümü simgeler, küllerinden yeniden doğan burç olduğu için sık sık başına felaketler gelir ve sonrası bir aydınlanmayla devam eder. Tutulma sürecinde bence toprak grubu ve su grubu en çok etkilenen burçlar. Toprak grubu istediklerinin olmaması ve yollarının tıkanması için veryansın ederken su grubu her şerde bir hayır vardır modun da olacak. Dengede kalmak duyguları kontrol etmek hiçbir duyguda aşırı olmamak her zaman olduğu gibi bu tutulmada da önemli. Tşk. Saygı ve sevgi.
Biliyorum o adamı ama bayadır izlememiştim, açayım şimdi Çok komik bi adam burçlara laf sokmasına bayılıyorumlittle bird sen istersin de yazmaz mıyım? Barbaros Kozan 'ı dinlesene YouTube' da ben onu dinlerken aaaa ben demekten alıkoyamıyorum kendimi.
GünaydınGünaydın canım kadınlar
Battaniye altında kitap okurken foruma bakayım dedim bu mesajı gördümMerhaba sevgili kadınlar nasılsınız?
Yine çok yorgunum 13K adım atmışım ama hiçbiri öylesine adımlar değildi ordan oraya gidip durdum ve minibüs yerine hızlı bir yürüyüşü tercih ettim tüm gün.
Bugün yemediğim sebze olan ıspanak yemeye karar verdim kış geliyor işe götürmek için en ideal sebze yemeği ıspanak gibi duruyor. Eh fena değildi çocukluğuma göre artık daha rahat yiyorum.
Eve gelince zaten yorgundum bir çay demleyip battaniye altına geçtim kitabımı okuyorum.
Normalde biraz tavuktan halliceyim, 8-9 gibi uyurum. Dün 3'e geliyordu saat ve alarm kurmadım, aylar sonra ilk defa öğlen uyanayım dedim. 7'de kalktım yine Biyolojik saat denen şey üzüyor beniSabah erken kalkıp kendime bir yulaf kasesi hazırladım ve yatağıma geçip Ruhlar Üçlemesi'nin son kitabı olan Hayat Ağacı'nı okuyorum. Öyle güzel bir kitap ki bitecek diye çok üzülüyorum
Kitap Harry Potter kadar mükemmel değil çünkü kitap aslında bir aşk kitabı. Fakat çoğu fantastik serileri okuduğum için içlerinde kendine has bir dünyası olan sayılı serilerden biri.Normalde biraz tavuktan halliceyim, 8-9 gibi uyurum. Dün 3'e geliyordu saat ve alarm kurmadım, aylar sonra ilk defa öğlen uyanayım dedim. 7'de kalktım yine Biyolojik saat denen şey üzüyor beni
Biraz oyalandım, sonra kahvemi yaptım Cadıların Keşfi'ne devam. Bazı yerlerde çok çocukça geliyor cümleler, zamanında Gece Evi serisi vardı okumuşsunuzdur kesin, sanki ergenliğime dönüp onu okuyormuşum gibi hissediyorum Ama güzel baya, çekiyor kendine.
Harry Potter nereden çıktı yav İkisini karşılaştırmıyorum tabii. Ben de işte Alacakaranlık, Gece Evi gibi serileri okudum hem fantastik hem romantizm içeren, bu türde skalam kısıtlı azıcık. Ama okuduklarım arasında Cadıların Keşfi daha iyi kurgulanmış. Yani hadi hop aşk kitabı yazayım az da vampir serpiştireyim kadar basit değil, onu sevdim. Gerçek hayatta cadı ve vampir varsa anca böyle detaylı anlatılırdı, o yüzden daha hoş diğerlerinden.Kitap Harry Potter kadar mükemmel değil çünkü kitap aslında bir aşk kitabı. Fakat çoğu fantastik serileri okuduğum için içlerinde kendine has bir dünyası olan sayılı serilerden biri.
Biyolojik saat beni de üzüyor bugün öğleye kadar uyumak istedim ama sekizde gözlerim açıldı