- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Evet biliyorum çok yüksek, olmasa da en azından denedim derim, zaten daha var o zamana kadar ne noktada olurum bilmiyorum, ama kafam çalısıyor nasipte varsa olurHevesin varsa çalışırsın :) Ben biraz daha genç olsaydım sırf ingilizce öğrenmek için rastgele bir ingilizce bölüm kazanıp 1 yıl gidip düzgünce hazırlık okuyup ingilizceyi sağlam öğrenirdim. İngilizceyi gramer olarak sağlam veren bir anadolu lisesinde 7 yıl okudum, hala dil bilgisi konusunda fena değilimdir ama 25 yıl geçti üzerinden. Bu ingilizce ya da herhangi bir dil öğrenmek için o dilde eğitim veren okul kazanma modasını geçtiğimiz yıl bir sözlükte yazıştığım bir hanım arkadaştan öğrenmiştim. Vaktin varsa çok mantıklı iş aslında kursa göre. İstersen bölüme de devam edersin sonra. Atanırsam atandığım okulda denerim belki ders programını ayarlayıp.
Orange daha iyi bilir tabii ama psikoloji için yüksek yapman da gerekecek muhtemelen. Hoş pdr filan okuyup atanma derdiyle uğraşmadan okul öncesi eğitim veren kurumlarda bile iş bulma şansın var. Zevkine okuyacaksan ayrı tabii.
Çok hevesim var, İngilizce bölümler başka bir şey getirmese bile İngilizce açısından çok iyi bence.