- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.156
Yazmaya tereddüt etme sebebiniz nedir? Sohbet için bile topiğimizin kapısı herkese açık. Sigarayı benimde bırakmam lazım aslında diş etlerim acıyor artık. Ben çok denedim ama bırakamadım azaltarak bırakmayı düşünüyorum artık. Siz ne kadar içiyorsunuz ben günde yarım paket içiyorum. Sınır ihlali hissettiğiniz bir ortamda bulunmama kararınızı tebrik ederim. En doğru kararları sınırlarımız sayesinde verdiğimize inanıyorum hep. Birlikte her şeyi bu topikte düzene sokarız inşallahselamlar buraya ara ara geliyorum ben de yazsam mı diye tereddütte kaldım ve yazmaya karar verdim, doktorasını bitiren bir mühendisim devlette çalışıyorum, maaşım mühendis maaşı kadar değil, sağlığımda bir sorun çıktı ve sigarayı bırakmam lazım, yogaya gidiyordum yoga hocamla arkadaştık da aynı zamanda sınır ihlali hissettiğim için ara verme kararı aldımmatımı aldım evde kendim deneyeceğim, iç huzurum kayıp bu ara, onu geri bulmak istiyorum aslında. bir çok şey üstüste geldi bu sene, onların etkisinden kurtulmaya çalışıyorum.
Aslında nefes aldığımız gülümsediğimiz her günümüz çoook güzel bir gün. Benim çook güzel günüm şöyle olddu iş çıkışı 3 çocukluk arkadaşımla buluşup kahve içip sohbet ettik. Benim için gülümsemek, konfor alanımda hissetmek çok güzel bir gün olmuş demektir. Ve günleriniz çok verimli geçiyor bence sen farkında olmasan da hayatın çok güzel. Biraz durup bi gözlemlesen mi kendini? fark etmediğin çok güzellikler ve güç var bence kendindeGüzel bir gün yaşamayalı rahat bir 5-6 sene olmuştur. En son ne zaman "çoook güzel" bir gün yaşadığımı ise maalesef hatırlamıyorum. Umarım sık sık oluyordur böyle günlerin.
Eved son 2 günlük ders çalışma performansım maalesef yerlerde ve benim 1 hafta içinde danışmanıma ulaşıp kendisini oyalayacak bir şeyler söylemem gerekiyor. Zira okumalarım bile bitmedi ve sonra da araştırma yapıp ufak notlar -belki de bir rapor- hazırlamam gerekecek.
20-21 Eylül:
- 60 sayfa kuramsal okuma
- 3 tane tez inceledim. (Tez okurken çok zaman kaybediyorum. Worde doğrudan yapıştır geç aslında sonradan lazım olacağını düşündüklerini. Ama bana biri eleştiri görevi vermiş gibi yanına bir sürü bir şeyler yazıyorum filan.)
Maalesef bu kadar.
Spor 20 Eylül:
- 4776 adım
- 35 dk yoga
- 30 dk Jillian Michaels (workout 5)
- 15 dk fittness
- 35 dk eliptik
21 Eylül:
- 35 dk yoga
- 15 dk Jillian Michaels (workout 5)
- 40 dk eliptik
çok teşekkür ederim hep birlikte günlerimiz keyifli geçer inşallahNe güzel hep böyle günleriniz olsun.
Güzel yolculuklar diliyorummmGünaydın gençler, çalışanlara jet hızında geçip giden bir mesai diliyorum bugün umarım haftasonunuz da güzel geçer. Bugün mesaiden sonra eve dönüşte kitap okurum yine. Asıl okuma hedefim bu gece. 2 haftada bir haftasonunu nişanlımın yanında Ankara’da geçiriyorum, Ankara İstanbul arası 6 saat otobüs yolu var. Bu yol sayesinde bir kitap direk yolda başladığı gibi bitmiş oluyor gidiş dönüşle beraber En verimli okumaları bu yolda yaptığımı fark ettiğimden ermiş ve ermişin bahçesini İstanbul içi metroda okumak için burda bırakıp yanıma yarım bıraktığım homo saphiens’i almayı düşünüyorum.
Umarım özellikle doktora yapan arkadaş gibi düzenli spora da başlarım bir gün