Ay her gün spor yapabilmene çok özeniyorum helal olsun
Beni hayata bağlayan 2 şeyden biri spor, diğeri de doktora kaydım. Bazen azaltmak durumunda kaldığım günler oluyor ama aşırı iştahlı biriyim. Spor yapmasam derli toplu kalamam muhtemelen.
Ben de senin çok olumlu olmana özeniyorum
Maşallah sporlar yine eksiksiz
Eksikli eksikli
Ama artık yıkanacak halim kalmamıştı, bıraktım bir yerde yoksa diğer işlerim yetişmeyecekti.
Bugünün hedefi: -En az 50 sayfa kuramsal okuma
-En az 2 tez incelemesi
-En az 30 dk ses kaydı dinleyip kendime bir vesile yaratmaya çalışmak (Dün beceremedim maalesef bunu. 12 saatlik kayıt var elimde. Hepsini dinleyebilirsem orijinal bir fikir bulmamda bana katkı sağlayacağını hissediyorum ama bir türlü başlayamadım.)
- Tibet 11 tekrarda son gün
- 30 dakika Jillian Michaels
- Eliptik (Ne kadar olursa artık, her tarafım dökülüyor bugün.)
- Yoga? (Bu maddeye soru işareti koydum çünkü aslında yogacı bir tip değilim. Daha çok kuvvet ve hiit tarzı çalışmayı seviyorum. Ama 2 yıl önce bir sözlükte tanıştığım bir hanım arkadaşım geçtiğimiz yıl (birkaç aydır haberleşmiyorduk o sıra) birden bana yazıp: "Çetin Çetintaş'ın elementler serisi var, 100 gün aralıksız devam ediyorsun hayatında çok güzel değişimler oluyor. Seninle görüşmediğimiz dönemde hiç umudu yokken ablam atandı, ben ytü'den yl kabulü aldım. Birlikte yeni bir hayata başladık," diyerek beni gazlamıştı. 100 gün devam ettim, bitişe doğru minik bi hareketlenme olur gibi oldu aslında ama sonrası gelmedi. Fakat o egzersiz bana esneklik ve ruhsal rahatlama açısından iyi şeyler hissettirmişti. Geçtiğimiz sene de yaz aylarında yapmıştım. Bu sene de aynı şekilde ilerledim ve o egzersiz serisi 3 gün önce bitti.
Çetin Çetintaş için olumsuz şeyler söyleyen insanlar, bir kadının doktorsuz doğurmasına vesile olarak ölüme yol açması gibi kötü iddialar var. Youtubedaki egzersizlerinin mükellef bir yoga antrenmanı olduğunu söylemek de komik olur, başlangıç düzeyinde mütevazı şeyler yapıp kendinizi en azından bedenen daha iyi hissediyorsunuz. Fakat 100 gün için 4'e böldüğü egzersizlerde her bir elementin gün sayısı var. En son havayı yapıyorsunuz 21 gün ve seri tamamlanıyor. Fakat ben havayı bitirince aslında ciğerlerime iyi gelen şeyin tibet egzersizleri değil de yoga egzersizi olduğunu anladım. Şimdi bunu her gün yapmamın bir sakıncası olur mu diye bir sorunun saçma olup olmayacağını düşünüyorum. Galiba havayı baştan alıp birkaç gün devam edip deneyeceğim.)