- 9 Mayıs 2014
- 590
- 930
-
- Konu Sahibi Tasbebek09
1 hafta bekleyin her gün saçınızı yıkayın düzelme olmasa gidin çok merak ettim gösterdiğiniz resimle yaptığını .Kızlar merhaba
Saçlarımı 2 gün önce ombre yaptırdım. Kuaförden eve gelene kadar sorun yoktu. İstediğimden koyu oldu kuaför daha açılır açmayalım daha fazla yıpranır saçın dedi. Ertesi gün yıkadım saçımı böyle rengi bir tuhaf geldi böyle çiğ gibi yeşil gibi mi desem değişik bişey. Gösterdiğim fotoyla alakası yok. Bugünde mor şampuanla yıkadım belki rengi açılır düzelir filan diye. Ama hala aynı çiğ. 2 hafta sonra düğünüm var. Başka kuaföre gitsem düzelir mi ki? Tekrar mı açarlar cila filan mı yaparlar. Böyle tatlı bebek sarısı istemiştim halbuki.
1 hafta bekleyin her gün saçınızı yıkayın düzelme olmasa gidin çok merak ettim gösterdiğiniz resimle yaptığını .
hiçbir kuaför tam istediğimizi yapamıyor zaten hayatımda bir kez bi kuaför yaptı onu da sonrasında ben mahvettim . Kuaför demek yetenek beceri demektir kadının adamın eline 3 kuruş geçince hemen bi kuaför açıyor ve maalesef mağdur biz oluyoruz ahh ahh en son gidip 450 TL verdiğim kuaför aklıma geldi adamdan ombre istedim ombreyi yapmadı saçımı komple b.K rengine boyadı
Sizinki yine güzelmiş tabi ki aynısı değil uzaktan yakından alakası yok ama sizin saçınız hiç olmasa kurtarılır bir saç bence . Sizin yerinizde olsam kuaförle kavga eder tekrar saçımı boyatırdım sonuçta para aldı . Şimdi başka kuaföre gitseniz ona da ayrı para vereceksiniz .Eki Görüntüle 2905940 Eki Görüntüle 2905942
Üstteki benim alttaki istediğim saç alakası var mı? Çok çiğ dimi ya aynaya bakasım gelmiyor.
Yine de güzel olmuş inaninEki Görüntüle 2905940 Eki Görüntüle 2905942
Üstteki benim alttaki istediğim saç alakası var mı? Çok çiğ dimi ya aynaya bakasım gelmiyor.
Hiç olmamış, fazla yeşillenmiş. Farklı bir kuaföre gidin benceEki Görüntüle 2905940 Eki Görüntüle 2905942
Moral bozmak istemem ama olmamış ve daha da kötüsü yıllardır ombre yaptırıyorum bu arada ilk denize girdiğiniz anda kizillasma olucak ve belli bir süre sonra yesillenir iyi bu saç daha önceden saçınızda boya varmiydi çok üzüldümEki Görüntüle 2905940 Eki Görüntüle 2905942
Aynı kuaföre gitsem değişeceğini düşünmüyorum o yüzden bildiğim bi kuaföre gitcem riske atamamSizinki yine güzelmiş tabi ki aynısı değil uzaktan yakından alakası yok ama sizin saçınız hiç olmasa kurtarılır bir saç bence . Sizin yerinizde olsam kuaförle kavga eder tekrar saçımı boyatırdım sonuçta para aldı . Şimdi başka kuaföre gitseniz ona da ayrı para vereceksiniz .
Yok hayır kendi doğal rengimdi. Bi de düğün öncesi ya acaba düzelir mi ki. Ben de yıllardır yaptırdım ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorumMoral bozmak istemem ama olmamış ve daha da kötüsü yıllardır ombre yaptırıyorum bu arada ilk denize girdiğiniz anda kizillasma olucak ve belli bir süre sonra yesillenir iyi bu saç daha önceden saçınızda boya varmiydi çok üzüldüm
Bi sorayım kuaförüme. İnat ettim gitmedim bildiğim yere böyle oldu. Başımı eğip gitcem artık kendi kuaförüme en azından o bişeyler yapar. Şehir dışına çıkıyorum pazartesi gelcem o zamana kadar duruma bakarım belki düzelir rengi. Daha önce de platin saçıma cila attırmaya gitmiştim başka kuaföre adam koyu bir cila mı atmış ne. Platin gitti yerine böyle gri bişey olmuştu saçım. Sonra yıkaya yıkaya tatlı bi sarı oldu belki yine öyle olur. Bekleyeyim biraz olmadı yaptırcam artık tekrar. Kuaför rengi daha açılır oturur daha sonra demişti bakalım artık.Cila attırın saçınıza o zaman düzelir. Zaten ombre de önce açma işlemi yapılıyor üzerine cila atılıyor asıl rengi cila veriyor. Benim de düğün öncesi saçım sizinkinden beterdi çingene sarısı yapmıştı ve cila falan bilmediğim için hiç bir şey yaptırmadım. Evlendikten sonra düz renge boyayacaktım bulduğum kuaföre saç kestirmeye gittim boşuna paketlerini batırma cila yapalım dedi yaptı sombreye yakın renk istiyordum tam istediğim gibi olmuştu. Cila yaptırın sadece tekrar açma-boyama adı altında bir dünya para ödemeyin. Benim gittiğim kuaför cilayı 70 liraya atıyor
Ombreyi hert kuaför iyi yapamıyor malesef incelik ve bilgi istiyor benimde başıma geldi başka vbir kuaföre yaptırmak zorunda kaldım ,seninde yapacağın o şu anda iyi bir kuaföre yaptır.Eki Görüntüle 2905940 Eki Görüntüle 2905942
Düğün öncesi moralinizi daha çok bozmayın tekrar yaptırmak istiyorsanız da mutlaka silme islemi yapılsın düzelir canınızı sıkmayın ama bence mutlaka düzeltirin çünkü balayi için denize falan girerseniz çok kötü olucak 2014den beri düzenli ombre yaptırıyorum az çok tecrübe oldu artıkYok hayır kendi doğal rengimdi. Bi de düğün öncesi ya acaba düzelir mi ki. Ben de yıllardır yaptırdım ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum
Zaten kuaförün kötü olduğu burda belli yazık ne hale gelmiş her ombre sonrası mutlaka cila atılır işini hakkı ile yapan yerler mutlaka yapar bunuCila attırın saçınıza o zaman düzelir. Zaten ombre de önce açma işlemi yapılıyor üzerine cila atılıyor asıl rengi cila veriyor. Benim de düğün öncesi saçım sizinkinden beterdi çingene sarısı yapmıştı ve cila falan bilmediğim için hiç bir şey yaptırmadım. Evlendikten sonra düz renge boyayacaktım bulduğum kuaföre saç kestirmeye gittim boşuna paketlerini batırma cila yapalım dedi yaptı sombreye yakın renk istiyordum tam istediğim gibi olmuştu. Cila yaptırın sadece tekrar açma-boyama adı altında bir dünya para ödemeyin. Benim gittiğim kuaför cilayı 70 liraya atıyor
Başka bir kuaföre gidin küllü cila atarlar. Silme yaptırmayın düğün öncesi çok yıpranır saçınız, cila yeterli, zaten çok açık bir renk yapmış, her rengi tutar bunun üzerine.Eki Görüntüle 2905940 Eki Görüntüle 2905942