Üzerini küllü sarıyla boyayın turunculuğu alıyor. Başka bir sarı değil yalnız formül külde gizliSelam kızlar .. bu boya maceralarıma bir dur diyemedim gitti. Ne güzel kahverengi doğal tonda saçlara kavuşmuştum. Neyse bu loreal ombre 1 numarayla bugün saçımı boyadım ama bayağı turuncu bir renk oldu, yani büyük hüsran. Aslında ombre güzel bir tarz ama rengi hiç olmadı işte ben beceremedim ürün boyasız saça anca tutarmış. Ben buğday tenli esmere yakın, kahve gözler bir kızım şimdi her renkte yakışmaz ki bana, hele sarı yapsam hiç olmaz. Şuanda da direk çiçek satan kızlara benzedim zaten. Ben ne süreyim bu turunculu saça nasıl düzelteyim o kadar da açtım hazır bilen biri yazsın lütfen7.1 diyen oldu 8.1 diyen oldu karamel diyen oldu. Bana net bir formül lazım sırıtmayan pırıltılı bir saç olsun işte ama koyu da olmasın. Evde kendim yapıcam. Bu yarısı koyu kahve yarısı turuncu saçlarım yardımlarınızı bekliyor.
bende küllü kumral saçıma denemek istiyodum, resim ekleme şansın varmı? küllü bi tondan başkası kurtarmaz seniSelam kızlar .. bu boya maceralarıma bir dur diyemedim gitti. Ne güzel kahverengi doğal tonda saçlara kavuşmuştum. Neyse bu loreal ombre 1 numarayla bugün saçımı boyadım ama bayağı turuncu bir renk oldu, yani büyük hüsran. Aslında ombre güzel bir tarz ama rengi hiç olmadı işte ben beceremedim ürün boyasız saça anca tutarmış. Ben buğday tenli esmere yakın, kahve gözler bir kızım şimdi her renkte yakışmaz ki bana, hele sarı yapsam hiç olmaz. Şuanda da direk çiçek satan kızlara benzedim zaten. Ben ne süreyim bu turunculu saça nasıl düzelteyim o kadar da açtım hazır bilen biri yazsın lütfen7.1 diyen oldu 8.1 diyen oldu karamel diyen oldu. Bana net bir formül lazım sırıtmayan pırıltılı bir saç olsun işte ama koyu da olmasın. Evde kendim yapıcam. Bu yarısı koyu kahve yarısı turuncu saçlarım yardımlarınızı bekliyor.
sayfa açılmıyorBakın şurada bir blog sahibi anlatmış demek istediğimi: http://benyapicam.kadinlarkulubu.com.tr/2014/03/tanisma-ve-evde-ombre-sac-yapimi.html
özel mesaj olarak atayım sanırım link vermek yasaksayfa açılmıyor
ya tamam aynı işte üzerine küllü sarı boyamalısınresimde atayımda iyice anlaşılsın
OVV.. komple küllü kumral boya dicem ama kapatırmı acaba bilemedim :/resimde atayımda iyice anlaşılsın
tam böyle bir renk oluyor biraz daha koyu istiyorsan küllü kumral olabilir sanki ama emin değilim. ben küllü sarıya boyamıştım saçlarım siyah olduğundan çok açık gelmişti banaşunu da sorayım bari : şimdi 9.1 numaralı Küllü Sarı mı yapayım ? 7.1 numaralı Küllü Kumral mı yapayım ? ben ışıltılı ama çokta açık olmayan bişey istedim. Sonuçta tepem hala koyu kahve onla uyumlu olmassa olmaz yani ????
Yani küllü sarıya boyayınca sarı olmuyor saç fotoğraftaki gibi kumral bir ton çıkıyor.ben nasıl desem mesela ton olarak bergüzar korel gibiyim saç ten göz kaş falan tahmin edin diye böyle tarif ettim artık :) o yüzden sarı bana da olmaz yani kötü olur ama illa yakışacak bi açık tonda vardır okadar da uğraştım bi anda kopkoyu olsun istemem kesin bir bilgiye ihtiyacım var yaa acil tam formül şart böyle emin olamıyorum ve çok sağolun Koalina \ Sare