Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre Setiyle Turuncu Olan Saçlarıma Yardım Gerek :((

haklısın başka formül yok gibi.. yada diyorum sütlü kahve varmış nevacolorda komple ona mı boyasam hem tepelerle uyar hem zaten akıcak boya var mı o boyayı bileniniz onuda tavsiye eden oldu çünkü
bir süre sonra alttan turunculuk çıkacaktır ama söyleyeyim. küllü boyamaktan başka çare yok gibi.

aynen canım zaten bu turuncular illet bişey bencede küllü tek çare kahve falan kurtarmıyo doğrudur... çünkü eskidende olurdu kahve aktıkça kızarırdı saçım hele güneşte nasıl parlardı küllü bişey yaparım bende mecbur

Kızlar bakın resimdeki uç renkler benim içinde çok uygun emin olan varsa yazsın lütfen bu ne renk

ne açık ne koyu olsun dedim arada kaldım ama artık pesss ettim aldım 7.1 i .. çok ümitli de değilim de artık olan oldu deniycem şu turuncular gitsin önce .. ne illet bişey yahu .. azaltırsa ne ala sonrada kahvelere dönerim. Bunalıma girdikçe saçlarıma sarıyorum resmen ahh zavallı saçlarımm

Sonucu paylasirsan sevinirim ayni sorun bende de var 2 gun once kuaför de yaptirdim seninki gibi oldu nasil duzeltirim bilmiyorum

Eklentiler

• 20150708_174322.jpg
    102,9 KB · Görüntüleme: 315
Sanada geçmiş olsun canım ben daha boyamadım saç biraz dinlensin diye .. bekliycem ama mutlaka sonucu yazarım. Seni bide kuaför bu hale getirdiyse düzeltmesini istemekte hakkındır böyle iş mi olur yaa

Kızlar nihayet bugün saçlarımı 7.1 le boyadım esmer olduğum için renk koyu tutsun diye 50 dakika bekledim bir saati buldu yıkamayla birlikte ve gayet hoş oldu kızıldan eser kalmadı ne açık ne koyu tam orta bi ton oldu çok şükür halloldu yani :) açık renk istemeyenler bunu deneyebilir gerçi yıkadıkça da akıcak zaten bence çok iyi oldu. Tavsiye verenlerede ayrıca teşekkür ederim. Seviliyosunuz hepiniz

Sevindim istediğin gibi olmasına:) güle güle kullan

çok sağol canım benim Allah razı olsun :) şimdi merakım bakalım yıkadıkça neye benziycek ?? inşallah kötü olmaz zira boyamaktan illallah ettim artık bide inanılmaz yıprandı ... düşünen varsa ya iyi bir kuaföre gitsin yada hiç girmesin saçı açma işlerine yazık vallahi onca sene uzat sonra yıpransın böyle ahh ahh kadın olmak mı zor meraklı olmak mı bilemedim gitti

Selam arkadaşlar saçlarınızı hor kullanmayın ben birkez denedim boyamayı iğrenç oldu kuaförüme gittim düzeltmek için üç katı ücret ödedim boyamasam cüzzi bir rakam ile çıkacaktım. Ve artık kuaförümün sözünden çıkmayarak rahatım ve mutluyum.

Eklentiler

• image.jpg
    144,5 KB · Görüntüleme: 359
Merhaba Hamiyet hanım okadar haklısınız ki saçın kıymetini bilmek gerek ben geçte olsa anladım yoksa iflah olmuyo kolay kolay sizde güle güle kullanın saçınızı maşallahh..

Hahaha su an okuyunca dedim acaba annem demi uye o mu acti konuyu cunku yaklasik iki saattir ombre ile ugrasiyor .. ve uclarda platin isterken karamel oldu hay allahim :) ya.. yani. Bilgilendirme yapacak kadar bilgim yok ama sasirdim bi an :)

İnşallah benim gibi mağdur olmasın anneniz :) ben yandım eller yanmasın inşallah
Ay kiyamam sana ya ya ne kadar saglikli bilmem ama annem en uclara boyadan sonra azcik daha acici uyguladi ve istedigine kavustu..ama baya sinir krizi gecirdi cunku aldigi set platindi :) yani dene derim bilmiyorum zarari olmayacaksa ...

Sağol canım anneciğin güle güle kullansın
Ama benim saçlar aşırı yıprandı bende vazgeçtim boya sevdamdan yağlar aldım birazda kestim nezaman düzelicek kimbilir bir kahveye boyayıp orda kapatıcam bu defteri biraz toparlasında inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…