Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamason 9 ayda saçıma yaptıklarım
Maşallah iyi cesaret:))ben bir kez 1 ton saç rengimi açtm boyayla hem saçlarım mahfoldu, hem o koku günlerce burnumdan gitmedi hemde alışamadım şimdi uzasın diye bekliyorum bidaha dokunmam:))siyah kıyafetli saçlarınzı yana attığınız saç rengini çok beğendim ama:))
teşekkür ederim:) ben 18 yaşımda başladım boyamaya o zamandan beri de bırakamadım bir türlü aslında hiç sevmiyorum boyamayı ama bişeyler dürtüyor duramıyorum yine. en uzun süre ilk resimde yarısı kendi rengi yarısı kızıl olan halinde boyamamıştım 1 sene falandı sanırım.O dediğin siyah kıyafetli resimdeki saçın bir ismi yok koyu kestaneyi sarı boyayla aça aça tesadüfen o hale geldi şimdi uğraşsam tutturamam :)
canım ben bi soru daha sorucam fazla oldum biliyorum ama dün aldım altın parıltılı çikolata rengini açıcıyı da alıcaktım görevli kızada bi sorayım dedim kafamı karıştırdı açıcıya gerek yok dedi bi kaç boyamaya renk yerine oturur boşuna yıpratma saçını dedi almadım bende kafam karıştı ama ya bana bi yardım et lütfen açmadan boyasam nasıl olur