Saç Rengi ve Saç Boyama son 9 ayda saçıma yaptıklarım

tenine en cok kizil yakismis. kinayla karisik kizil boya nasil oluyor? boyanin üstüne kina mi yapmistin? vede kinanin markasi ne siyah saca tutarmi bende biraz kzillik istiyorum

tenine en cok kizil yakismis. kinayla karisik kizil boya nasil oluyor? boyanin üstüne kina mi yapmistin? vede kinanin markasi ne siyah saca tutarmi bende biraz kzillik istiyorum

evet kızıl yakışıyordu ama çok sıkılmıştım artık.kızıl boyanın üstüne kına yapmıştım bildiğin aktarda satılan yeşil kına.siyah saçta gözle görülür bir etkisi olmaz sadece güneşte kızıl parlar.

o turuncu renk çok yapay duruyordu oyuncak bebek saçı gibiydi.belki üzerine cila yapsam kullanılacak bir tona gelirdi ama açıkçası o kadar açık renkleri kendime yakıştıramıyorum şimdiye kadar kullandığım en açık renk açık kumral oldu.kaşım kirpiğim siyah daha açığı olmuyor o yüzden.

ya bu açma işlemini nasıl yapıyosunuz bana bi anlatsanız ben anlayamadım nasıl yapıyosunuz:KK5: lütfen lütfen biri anlatsın:KK16:

ya bu açma işlemini nasıl yapıyosunuz bana bi anlatsanız ben anlayamadım nasıl yapıyosunuz:KK5: lütfen lütfen biri anlatsın:KK16:

koleston ve palette nin renk açıcı setleri var.normal boya gibi karıştırıp saçına sürüyorsun ortalama 45 dakikada maksimum açılabileceği kadar açılmış oluyor o da en fazla 3-4 ton oluyor.bazı kozmetikçilerde satılan oryal tarzı açıcılar da var bunlar tek seferde daha fazla açıyor rengi fakat saçı çok daha fazla yıprattığı için cesaret edip denemedim bugüne kadar

Son düzenleme:
hayır canım palette blond diye geçiyor kutuları böyle
Eki Görüntüle 613504
$SchwarzkopfPaletteDeluxeBlondYogunRenkAcici-742-500x500.jpg $548_buyuk.jpg
bunların hepsi işini görür

hmm anladım canım şimdi benim saçımda açık kestane var gerçi gayet koyu oldu. şimdi bunlarla açtıktan sonra istediğimiz renge boyayabiliyoruz dimi:KK15:

Tam benlik bir durum bende çok sık boyardım böyle,hepsine ayrı ayrı hayran kaldıım özellikle son küllü olana,:KK52:işte ben ona hiç ulaşamadım.:26:

hmm anladım canım şimdi benim saçımda açık kestane var gerçi gayet koyu oldu. şimdi bunlarla açtıktan sonra istediğimiz renge boyayabiliyoruz dimi:KK15:
istediğin renge bağlı canım saçında bu açıcılardan birini kullandığında büyük ihtimal hürrem turuncusu gibi bir renk olacak.sen hangi renk istiyorsun?açıcıdan sonra çıkan renge göre boyarsın saçını
Tam benlik bir durum bende çok sık boyardım böyle,hepsine ayrı ayrı hayran kaldıım özellikle son küllü olana,:KK52:işte ben ona hiç ulaşamadım.:26:

teşekkür ederim cnm benim için de zor oldu gerçekten :) saçı küllü yapmanın tek yolu bol bol mavi ya da gümüş boya karıştırmak başka türlü olmuyor

ne istediğimi de bilmiyorum aslında ama buğday tenli olduğum için palette bitter mocca olabilir diye düşündüm ama o da koyu bu saçın üzerine boyarsam bi değişiklik olmaz o nedenle de açmak istiyorum rengini. sence hangi renk bana uygun olur?

bitter mocca çok koyu bir renk saçını açtığına değmez yine siyah gibi olur.buğday tenliysen kumral ya da karamel tonları güzel olur sana

daha önce kuaförde açtırmıştım saçımı kural yaptım sonra altın parıltılı toffee kullandım 6 ay falan ama beni çok solgun gösterdi sürekli makyaj yapmak gerek. napsam bilemedim şimdi. doğal tonda duran açık bi kahve rengi önerebilirmisin peki bana. ben ne istediğimi bilmiyorum galiba ya. kızılımsı bi renk daha canlı gösterir diye düşündüm.

Maşallah iyi cesaret:))ben bir kez 1 ton saç rengimi açtm boyayla hem saçlarım mahfoldu, hem o koku günlerce burnumdan gitmedi hemde alışamadım şimdi uzasın diye bekliyorum bidaha dokunmam:))siyah kıyafetli saçlarınzı yana attığınız saç rengini çok beğendim ama:))

X