- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.255
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
Bence 140 tl çok uygun. Mayıs 2014'te yaptırmıştım, halen kullanıyorum, saçımda hiç boya yoktu buna rağmen tanıdık olduğum için 150 lira verdim. Senin hem şuanki rengini düzeltip hem ombre olacaksa 140 tl çok iyi bir fiyat. Ama kesinlikle güvendiğin bir kuaförde yaptır derim. Balyaj izi gibi iz oluyor bazılarında.
O koydugun 3 fotograftan 1.sini yaptirmalisin cok hos
Merhaba arkadaşlar.
Ombre için kuaförle az önce konuşmuş bulunuyorum.
Pazartesi günü saat 10'a randevu verdi.
Fiyat için 140 son daha da indiremem dedi.
İstediğim renkler şunlar:
Eki Görüntüle 1395422 Eki Görüntüle 1395423
İlk resimdeki baştan beri istediğim renkler.
İkinci ise bugün buldum ve çok hoşuma gitti.
Şuanki saç rengim:
Eki Görüntüle 1395428
Yalnız bu fotoyu saçımı ilk boyadığımda yani 1.5 ay kadar önce çekmiştim ve şuan boya aka aka iğrenç bir sarı oldu.
Kuaför önce saçımdaki boyayı akıtacağını daha sonra düz renge boyayıp en son ombre uygulayacağını söyledi.
Size soracağım sizce bu işlemler için 140 TL çok mu?
Bu tonlar için boya akıtma işlemi gerçekten gerekli mi?
Bir de sizce ilk resim mi ikinci resimdeki tonlar mı daha güzel?
Not: Aranızda ombre yaptıran varsa nerede ve ne kadara yaptırdığını yazarsa çok sevinirim.
Teşekkürler...
140 tl çok mu sorusunun cevabı yaşadığın şehre, kullanılan malzemeye ve kuaförünün becerisine göre değişir.
Tek diyebileceğim, ombre maharetli ellerden çıkınca şiir gibi olurken, beceriksiz ellerden çıkınca yamalı bohça gibi oluyor.O yüzden fiyata takılmadan gidebileceğin en iyi kuaförde yaptırmanı öneririm.
Renk konusuna gelince, ten rengin soğuksa ilk fotodaki gibi küllü tonlarda, ten rengin sıcaksa 2.fotodaki gibi dore tonlarda yaptırabilirsin.Kararsız kalıyorsan nötr renkler de kullanman mümkün.
2.fotodaki bayan Candice Swanepoel in saç rengi öyle doreli fln değildir aslında, bu resimlerde sarı filtre var.
Saçınıza akıtma, düz renge boyayıp sonra tekrar açma gibi işlemler gereksiz ve saçınızı yıpratır.Saç zaten açılmış ve sarı bir saç.Neyi akıtacakmış, sarı rengi mi? Öyle bir işlem yok.sonra komple kumrala boyayacak, sonra tekrar paketleyip açacak ve sonuçta 2.ye açılan saçlar yıpranacak, mat ve cansız olacak, tarak girmeyen yıpranmış saçlarınız olacak.
Komple boyayıp yeniden açmak istemesi kuaförünüzün 'kolaya kaçtığını,' 'saçınızın yıpranmasının umurunda bile olmadığını', 'önce koyu boyamadan temiz bir renk sonucu alacak kadar maharetli olmadığını' düşündürüyor bana.
Saçı koyuya boyayıp sonra üstüne ombre uygulamasını herkes yapabilir zaten, bunun için kuaför olmaya gerek yok.
Ters ombre uygulanıp cilalanmalı saçınız, uygulama bu olmalı.böylece saçlarınızda neredeyse sıfır yıpranma olur.yani sadece kumral tonlarında boyayla diplerden boylara doğru uygulama yapılmalı, uçlar boyanmamalı.En son da bir cila geçilerek sarı kısımların tonu ayarlandı mı tamamdır.
Merhaba cevabınız için teşekkürler.
Ben boyama kısmını tamamen yanlış anlamışım zaten.
Uygulamayı yaptırdım hatta kuaförden yeni geldim.
Saçımda en ufak bir yıpranma olmadan harika bir ombreye kavuştum diyebilirim.
Sadece saç diplerim tamamen uçlara doğru gitmeden kumrala boyandı ardından uçlar sarıyla paketlendi.
Yani ben yanlış anlamışım epey.
nerede yaptırdın? ne istediğini anlayan iyi kuaför bulmak epey zor...
çok şanslısın... ben istanbuldayım ve bulamıyorum..
Merhaba, yorumun için çok teşekkürler.
Bugün saat 10'da ombre için kuaförde olucam.
Senin konunu gördüm saçların çok güzel.
Evde boyayıp o güzelim saçı mahvetme bence.
Değişiklik istersen bile kuaföre yaptır ki tek renk olsun.
Bu arada yakalamışken sorayım.
Bu ombre seni mayıstan beri idare ediyor mu?
Yani üzerine tekrar boya yaptırmadın değil mi sadece dip boya yaptırdın herhalde?
Mayıstan beri idare ediyor daha da eder gibi. Sadece geçen gün loreal'in ombre seti ile arkadaşım diplerime biraz gölge verdi. Tekrar boya da dip boya da yaptırmadım yani. Merak ettim yaptırdıysan fotoğraf koyabilir misin
Güle güle kullanın, istediğiniz gibi olmasına sevindim.
beğendimmm