Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre Hakkında Fikir Ve Yardımlarınıza İhtiyacım Var (Foto'lu)

Merhaba Çanakkale'de ombreni nerede yaptırdın acaba bende iyi bı kuaför arıyorum ayrıca iki doğumunu da devlet hastanesi. Yaptim

Bence cok iyi boyatmssin ben 165 lira verdim 7 senelik bi siyahliktan sonra 2 kere actiarak anca sennki bi renge ulastim ve suan saclarm igrenc bi durumda surekli kiriliyo ve lastik gibi uzuyo siyahtan donunce normal ama cogu profsyonel kuaforde bu hic olmuyo cok guzel olmus saclarin

Tesekkur ederim ama ombreden platine dondum ben :)
Siyah sac cok istedim denemeyi ama dediginiz gibi siyahtan donmek cok zor oldugundan cesaret edemedim. Bakim uygulamiyor musunuz?

Tesekkur ederim ama ombreden platine dondum ben :)
Siyah sac cok istedim denemeyi ama dediginiz gibi siyahtan donmek cok zor oldugundan cesaret edemedim. Bakim uygulamiyor musunuz?
Gercekten siyah sac cok zor yani neler cektigimi bilemezsin sac derilerim yara oldu hep bi de mavi siyahtan dondum bianda o da bana cok kotuye mâl oldu valla. Saclarimin ucu suan kece gibi duzlestrmeden hic biseye benzemiyo.badem yagini duydum onu bide swahskopun bc diye acil kurtama sac bakim urunu var onlari uygulamayi dusunuyorum baska turlu duzelmicek galiba saclarim ilk defa bole oldu cok uzuluyorum

Ben Redist'in 40 bitkili serisini kullaniyorum. Sampuan, maske, bakim yagi, sprey ve kopuk set halindr aldim. Bir arastir istersen. Duzenli kullanimda cok guzel etki ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…