• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre faciası

Septembre16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2017
44
18
3
34
Arkadaşlar dün güzel yapacağına inandığim bi güzellik merkezine gittim ve ombre yaptırdım ama gelin görün ki onlara gösterdiğim fotograftaki saça pek benzemedi çok fazla sarı oldu ve yer yer turuncumsu renkler oldu üst katta. Zaten çok fazla işlem gördü saçım daha fazla yıpranmasın diye tekrar gitmek de istemiyorum. Daha önce ombre yaptıran arkadaşlar yıkandıkça açılır mı bu renk? Zamanla rengi oturur güzelleşir diyorlar ama bilemedim. Bide sizlere sormak istedim.

Kızlar 11.sayfada güncelleme.

Son düzenleme:
ozurdilerim niyetim sizi uzmek degil ama bi kere bunu yapan kisi isinin ehli degil.rengi tutturamamis.bu turunculuklar bu yuzden.yoksa isinin ehli bi kuafor alt zrmine gore hareket etse boyle turunculuklar cikmaz ortaya.belki cila ile biraz koyulasir sarilar ama turunculuklarda koyulasabilir.ama bence tekrar acma islemi yaptirmayin cunku o turuncu olan yerler kopucak muhtemelen.saci yikadiginizda hamur gibi oluyorsa sakin ellemeyin derim ben.o sac yanmis demektir.

o kadar da kötü değil değişik bir şey olmuş.ışıltı için kullanılan soğan kızılı gibi bir renkle yavaş yavaş tek renge doğru gider kestirdikçe aşağı inen yerleri ucu kızılımsı olur.

Ombre gibi değil sanki. Malesef haklıısnız. Biraz zaman geçsin düzeltirsiniz. Benim saçımıda turuncudan kendi doğal saç rengime çeviremediler. Kç kez açıldı kaç kez boyandı en sonunda ombre yaptırdım şu an dinlenmede. Sizde dinlendirin. Bi süre böyle kullanın yoksa saçınız yanabilir Allah korusun

Back