- 12 Ağustos 2014
- 1.254
- 1.841
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yav ne oyuncağı adam soğurum öyle bir şey farkedersem dedi istemiyor yani öyle olmamı belli etmiyorum öyüzden .Bu duygularını karşı tarafa belli etme oyuncağı olursun.
yok belli etmedim ona makyajlı ve bakımlıydım geldiğinde gülüyordum falan zaten o da saplantılı bir şekilde bana bağlanmış olmandan korkuyorum hiç bir şey yapmadın bugün demi dedi bende yoo yaptım bitirmem gereken makale vardı onu yazdım dedim öyle bir rhatladı sanki . ama dünkü tepkim normal değildi tüm gün ağladım yemeden kesildim ya ayrılmak istiyorsa diye zaten yatamadım yattığım o 2 dklık aralardada kabus görüp uyanıyordum .
benden önceki kız arkadaşı böyleymiş aynısını yaşamaktan korkuyor benım bellı etmemle ılgılı bır sey degıl yanıSize " saplantılı bir şekilde bana bağlanmandan korkuyorum " demesine şaşırdım. Nerden biliyor bu duygunuzu madem yansıtmıyorsunuz ? Demek ki bu yönde sıkıntısı var eşinizin.
Hem ufak bir nedenden atıştığınızı söylüyorsunuz hemde ağlayıp duruyorsunuz , yemek yemiyorsunuz . Normal olmadığının farkındasınız. Nasıl elinizde değil anlayamıyorum. Bu kadar hayatınızın merkezine koyup kendinizi hiçe saymanız sağlıklı değil.
bu düşünceyi tersine çevir, sen onun hayatına girdin, renk verdin, kıymetini artırdın,o da seninle bir hayatı paylaşarak kendi hayatına anlam verdi. sen onun nazlı çiçeğisin, üzerine titremeli. kendini eşin de olsa başkalarının varlığına endeksleme bence. eş çok güzel bir kelime, siz eşsiniz, denksiniz, paydaşsınız. siz işteş fiil çatısısınız sen tek başına çok değerli olduğun için onun hayatına da güzellik katıyorsun.valla çok mutsuzdum ot gibiydim değersizdim o gelince kendime geldim
bilmiyorum ne zaman bir problem olsa ayrılmak isteyecek gib geliyor sonra böyle atak geçiyorum işteNeden senden ayrılmaya kalksın ya evlenmişsiniz öyle kolay mı
Neden ilk aklına gelen kesin ayrılmak istiyor oldu ki?
yani aksine bitirmek son çözüm onun için elinden geldiği kadar çabalar anormal olduğunun bende farkındayım tek çözüm bir psikologa görünmem galiba aynı korkuuyu bir daha yaşamak istemiyorum 3 yıl yaşlandımdurduk yere ayrılma huyu mu varki bu kadar telaş yaptınız.unutmayın yalnız geliyoruz dünyaya yalnız ölücez diye bir laftır.bende eşim için ölürüm ama bitmesi gerekiyorsa biter bu kadar kaptırmayın kendinizi bence.