Ölüyorum zannettim

Psikosomatik atak gecirmissiniz. Çok büyük bir sıkıntı yokken yada belirsizlikten kaynaklı böyle bir atak gecirdiyseniz anksiyete bozukluğu olma ihtimali var.bir psikologun ayrıntılı öykü alarak sizi yönlendirmesi daha uygun olur.

Eşini çok sevıyorsun cok baglısım allah ayırmasın ınşallah...ama ben kendimce dusuncem esınde olsa kımseye buladar baglanmak hıc ıyı bısey degil ve onsuz yaşamam ölürüm hıssıne kaptırma kendını hatta can yucel sanırım bı şiiri var hbagkanmıycaksın dıye

Bu duygularını karşı tarafa belli etme oyuncağı olursun.

yok belli etmedim ona makyajlı ve bakımlıydım geldiğinde gülüyordum falan zaten o da saplantılı bir şekilde bana bağlanmış olmandan korkuyorum hiç bir şey yapmadın bugün demi dedi bende yoo yaptım bitirmem gereken makale vardı onu yazdım dedim öyle bir rhatladı sanki . ama dünkü tepkim normal değildi tüm gün ağladım yemeden kesildim ya ayrılmak istiyorsa diye zaten yatamadım yattığım o 2 dklık aralardada kabus görüp uyanıyordum .

Size " saplantılı bir şekilde bana bağlanmandan korkuyorum " demesine şaşırdım. Nerden biliyor bu duygunuzu madem yansıtmıyorsunuz ? Demek ki bu yönde sıkıntısı var eşinizin.

Hem ufak bir nedenden atıştığınızı söylüyorsunuz hemde ağlayıp duruyorsunuz , yemek yemiyorsunuz . Normal olmadığının farkındasınız. Nasıl elinizde değil anlayamıyorum. Bu kadar hayatınızın merkezine koyup kendinizi hiçe saymanız sağlıklı değil.

Size " saplantılı bir şekilde bana bağlanmandan korkuyorum " demesine şaşırdım. Nerden biliyor bu duygunuzu madem yansıtmıyorsunuz ? Demek ki bu yönde sıkıntısı var eşinizin.

Hem ufak bir nedenden atıştığınızı söylüyorsunuz hemde ağlayıp duruyorsunuz , yemek yemiyorsunuz . Normal olmadığının farkındasınız. Nasıl elinizde değil anlayamıyorum. Bu kadar hayatınızın merkezine koyup kendinizi hiçe saymanız sağlıklı değil.
benden önceki kız arkadaşı böyleymiş aynısını yaşamaktan korkuyor benım bellı etmemle ılgılı bır sey degıl yanı

Riyma kuzum çok şaşırdım konuyu okuyunca.
Aklıma geldin geçenlerde whatsapp i kapatmissin sanırım. Arayayim dedim cekindim açıkçası. Neler yasamissin.
Hangi ara evlendin inan şoka girdim.
O kaybetme duygusunu öyle iyi biliyorum ki... O kalbinin üstünde ki yükü...
Çok şükür korktugun olmamış . Allah mesut etsin canım..

Esinden eminsen eger kafandan böyle seyleri geçir mezsin niye durduk yere böyle seyler düsunup kendini yipratir insan anlamam.evliliginizde bisiler tersmi gidiyorki yada mutsuzmusunuzki yada anlasmali bi evlilikmi yaptiniz ikinizden biri ha bosanalim dediginde bosanicaksiniz. Ben mesela esimi cok seviorum o da beni aklimdan hic böyle bisey gecirmedim garip geldi bana kusura bakmayin.atin aklinizdanda böyle seyleri ayrica böyle kuruntularla yasarsaniz evliliginiz cekilmez hale gelir ve zemin hazirlamis olursunuz. Allah bozmasin bu arada evliliginiz i cnm

valla çok mutsuzdum ot gibiydim değersizdim o gelince kendime geldim
bu düşünceyi tersine çevir, sen onun hayatına girdin, renk verdin, kıymetini artırdın,o da seninle bir hayatı paylaşarak kendi hayatına anlam verdi. sen onun nazlı çiçeğisin, üzerine titremeli. kendini eşin de olsa başkalarının varlığına endeksleme bence. eş çok güzel bir kelime, siz eşsiniz, denksiniz, paydaşsınız. siz işteş fiil çatısısınız :KK53: sen tek başına çok değerli olduğun için onun hayatına da güzellik katıyorsun.

Olmezsin canim
Esini hayatinin merkezi yapma yeterli
O zaman her duruma hazirlikli olursun

İş başa geldikten sonra insan öyle çok şeylere alışıyorki şimdi yanındayken mutluyken kendinizi gereksiz yere yıpratmayın.Yuvanıza sımsıkı sarılın ve mutlu olun artı herhangi bir sıkıntı yoksa evinizde adam durup duruken neden gitsin.İnsanız ölüme bile alışıyoruz ki ayrılığa alışılmasın.Öldüremeyen acı güçlendirir.

O ''an''ın içindeyken insan ölecek gibi oluyor.
Eşimle son dönemlerimizde ben ablama gidiyorum dedi çıktı.
Bir saat geçti yok, iki saat geçti yok, 3,4,5...
Beni aldı bir korku. Bu adam gitti dedim başladım bağıra bağıra ağlamaya. Çocuk gibi.
Aradım telefonu açmıyor. Deli gibi arıyorum.
En son açtı. ''Ne olur eve gel'' diye yalvardım resmen adama. Geliyorum yoldayım dedi.
İçimden dedim ki ben onsuz bir gün geçiremiyorum, ne yaparım biterse?
Onu en son 2 Mart' ta gördüm.
O günden beri annemin evindeyim, yalnız uyuyorum, sesini bile duymadım.
Yani o ''an'' dan çıkınca insan alışıyor. Allah güç veriyor.
Ölüm acısını bile hazmeden bünyelerimizi her şeye alıştırıyor yani.
Ama senin korkunu çok iyi anlıyorum.

Neden senden ayrılmaya kalksın ya evlenmişsiniz öyle kolay mı
Neden ilk aklına gelen kesin ayrılmak istiyor oldu ki?

Neden senden ayrılmaya kalksın ya evlenmişsiniz öyle kolay mı
Neden ilk aklına gelen kesin ayrılmak istiyor oldu ki?
bilmiyorum ne zaman bir problem olsa ayrılmak isteyecek gib geliyor sonra böyle atak geçiyorum işte

Neden bukadar stres yaptınki canım, sen kendine güvenmiyormusun, hareketlerinden emin değilmisinde kendini bukadar üzdün

Şehir dışından mesaj atmadı diye bu kadar abartmanız normal değil

Eşimi en son saat 9.15 te gördüm halen be geldi ne aradı işinin saat 17 civarında bitmesi gerekir muhtemelen

Şimdiye benim intihar etmem lazımdı o zaman

Bence profesyonel destek alın

durduk yere ayrılma huyu mu varki bu kadar telaş yaptınız.unutmayın yalnız geliyoruz dünyaya yalnız ölücez diye bir laftır.bende eşim için ölürüm ama bitmesi gerekiyorsa biter bu kadar kaptırmayın kendinizi bence.

durduk yere ayrılma huyu mu varki bu kadar telaş yaptınız.unutmayın yalnız geliyoruz dünyaya yalnız ölücez diye bir laftır.bende eşim için ölürüm ama bitmesi gerekiyorsa biter bu kadar kaptırmayın kendinizi bence.
yani aksine bitirmek son çözüm onun için elinden geldiği kadar çabalar anormal olduğunun bende farkındayım tek çözüm bir psikologa görünmem galiba aynı korkuuyu bir daha yaşamak istemiyorum 3 yıl yaşlandım

X