- 16 Eylül 2017
- 7.421
- 13.759
Konu uzun olacak kusura bakmayın. 2-3 aydır benim gel gitlerim sıkılmalarım yüzünden muhabbeti çokça kestiğim bir beyefendi var. Aralarda görüştüğüm bir iki kişi de oldu tabi ama onları da istemedim çeşitli sebeplerden. Bu beyefendiyi de bir süre bulusmayinca konuşmayınca da özlüyorum. Şu ana kadar bana hiçbir yanlışı olmadı aksine çok beyefendi. Önce iyi özelliklerini sayacagim. bir kere bir şey dersem şaka yollu desem bile ikiletmez hemen yapar , bir şeye kizarsam ve bunu dile getirirsem hemen hatasını düzeltir bir daha yapmaz. Tam böyle ciddi düşünmelik erkek işine gider ,spor salonuna gider, çok güzel severek yemek yapar, temizlik yapar, çoğunlukla evdedir .3 aydır birçok kez buluştuk. Kendisinin arabası yok ve evi bana çok uzak ona rağmen her buluşmamizda evime kadar gelir, gideceğimiz yere gideriz, sonra beni evime bırakır,oradan kendi evine gider. Israrcı olup bunaltmaz. Ailesini sever sayar ama aileci değildir. Yıllık izninin yarısını kullanır sadece onlarin yanında, sıkılıyorum der. Konuşmak istemiyorum dersem anlayış gösterir tekrar yazmaz. Geç yazarsam bekler neden yazmadın demez. O kadar vakit geçirdik bir kez olsun ev muhabbeti, cinsellik muhabbeti yapmadı ,geçmiş defterleri hiç açmadı. Ve benim şaşırdığım nokta tepkisini ölçmek için oldukça açık kıyafetlerle yanına gittiğimde oldu ne dekolteme baktı ne suratı düştü ne de kıskançlık yaptı/imada bulundu. Bu durum çok hoşuma gitti.
Asıl gelelim can sıkıcı noktaya kendisi düz bir insan ve sürekli yönlendirmek gerekiyor. Yani konusurken muhabbet akıp gitmiyor evet yanında iyi vakit geçiriyorum ama komik anılarımız yok, heyecanlanmıyorum onunda yapısı genel olarak sakin.Sıkça buluşmak istiyor veya ben ne zaman cagirsam geliyor ama sadece istiyor plan yapma konusunda iyi değil o buluşmak ister ne yapacağımıza ben karar veririm. Anladığım kadarıyla kadınlar konusunda da çok tecrübesi yok. Bu da beni düşündürüyor fiziği o kadar iyi birinin niye uzun zamandır kız arkadaşı olmaz ? Sürekli her şeyden, her yaptığından beni haberdar etmesine rağmen nedense beni yeterince önemsemiyormuş gibi geliyor. en basit örneği iki gün sonra doğum günüm birsüre önce laf arasında bunu söylemiştim ama muhtemelen aklında değil. Bir de fiziksel olarak 2 aydır hiç temasta bulunmadı en fazla yürürken kollarımız çarpışmıştır bu da rahatsız ediyor fiziksel temas olmadan ben duygu besleyemiyorum. Son olarak beni beğendiğini birden fazla kez dile getirdi benden hoşlandığını da söyledi bende laf arasında dile getirdim. Ama henüz sevgili olmaya dair bir adım atmadı. Aramızda bir şeyler olsun istiyor ama adım atmaya çekiniyor. Sürekli ben mi yönlendireceğim kendisini. Acaba görüşüp konuştuğu başka biri mi var diye düşünüyorum ama sosyal medya hesaplarında benden başka kadın yok.
Güncelleme 2.sayfada lütfen okuyun
Asıl gelelim can sıkıcı noktaya kendisi düz bir insan ve sürekli yönlendirmek gerekiyor. Yani konusurken muhabbet akıp gitmiyor evet yanında iyi vakit geçiriyorum ama komik anılarımız yok, heyecanlanmıyorum onunda yapısı genel olarak sakin.Sıkça buluşmak istiyor veya ben ne zaman cagirsam geliyor ama sadece istiyor plan yapma konusunda iyi değil o buluşmak ister ne yapacağımıza ben karar veririm. Anladığım kadarıyla kadınlar konusunda da çok tecrübesi yok. Bu da beni düşündürüyor fiziği o kadar iyi birinin niye uzun zamandır kız arkadaşı olmaz ? Sürekli her şeyden, her yaptığından beni haberdar etmesine rağmen nedense beni yeterince önemsemiyormuş gibi geliyor. en basit örneği iki gün sonra doğum günüm birsüre önce laf arasında bunu söylemiştim ama muhtemelen aklında değil. Bir de fiziksel olarak 2 aydır hiç temasta bulunmadı en fazla yürürken kollarımız çarpışmıştır bu da rahatsız ediyor fiziksel temas olmadan ben duygu besleyemiyorum. Son olarak beni beğendiğini birden fazla kez dile getirdi benden hoşlandığını da söyledi bende laf arasında dile getirdim. Ama henüz sevgili olmaya dair bir adım atmadı. Aramızda bir şeyler olsun istiyor ama adım atmaya çekiniyor. Sürekli ben mi yönlendireceğim kendisini. Acaba görüşüp konuştuğu başka biri mi var diye düşünüyorum ama sosyal medya hesaplarında benden başka kadın yok.
Güncelleme 2.sayfada lütfen okuyun
Son düzenleme: