- 21 Temmuz 2009
- 1.804
- 802
Merhaba bir suredir issizim 3 bucuk ay oldu. Yeni is bakiyorum surekli gorusmelere de gidiyorum. Olumlu geciyor donus yapacagiz diyorlar donmuyorlar. En son persembe gunu bir yerle gorustum gorusme gayet pozitif olumlu gecti. Eklemek istediginiz bir sey soylemek istediginiz bir sey var mi diye sordular.ben de degerlendirme sonrası bana olumlu olumsuz geri donus yaparsaniz sevinirim dedim. Soylenen su acık acık soyleyeyim suan olumsuz bir sey yok yani buyuk ihtimal olumlusunuz cumaya kadar haber cıkar dediler. Bugun pazartesi donus yok. Yani ben mi problemliyim ben mi yanlis anliyorum. Istedigim de bir yerdi. Buna benzer bir iki is gorusmem de oldu. Acıkcası fobi olmaya basladi is basvurusu yapip gorusmeye bile gidesim gelmiyor. Evde de bunaldim. Boyle seyler yasan oldu mu? Ya da yanlis ne yapiyor olabilirim. Maas beklentim yuksek degil artik onu bile isverene soylemiyorum sadece onlarin soyledigi maas uzerinden yorum yapiyorum. Yaşım mı problem 35 yasımdayı. Haziran hatta 36 diyelim bu bir sebep midir.