ölümden döndük..

Allah aşkına sevse ne olur sevmese ne olur yaa.Babanem ananem benimle ilgilenmese bende onunla ilgilenmem olur biter.Şimdi siz diceksinizki ama o daha çok küçük,e iyide zaten baştan beri sevgi görmediği birinden büyüyüncede doğal olarak öyle bi beklenti içine girmez siz yıllarca çocuğumu sevmiyolar diye kocanızın başının etini yemekle çocuğunuzuda ona buna düşman ettiğinizle kalırsınız.Ve anlamadığım bişey daha var,annesi torununu sevmiyor diye eşiniz ne yapabilir ? Çocuğu alıp kucağına mı koysun kadının? Ve siz madem bu kadar kırgınsınız ne diye bişeyler hazırlayıp götürme iyi anlaşma derdindesiniz.Kaynana işte sizde uzak durursunuz olur biter.Ne sizin ne çocuğunuzun babane sevgisine ihtiyacı yok yani.Çocuğu tek bağlayan anne babadır ki siz bu sinir kontrolsüzlüğüyle bence kendinizide o çocuğa biraz zor sevdirirsiniz.Sonra babanesi torunu sevmiyor diye dellenirken bi bakmışsınız çocuğunuz sizi sevmiyor.Olmaz mı? olur. Sinirlendiğinde ne yaptığını ne söylediğini bilmeyen insanlara tahammül edemiyorum bir, hiç bişeyi değiştiremicek birinin durduk yere başını şişirenlere hiç tahammül edemiyorum bu da iki.Hayret yani.Babane sevmiyomuş.Vah!

Sorun sizde.. sevmesin... boynu bükülecek ne var.... siz boynu bükük gormemişsiniz. Şimdi daha mı iyi oldu. Cocuk kimbilir arabada nasıl etkilendi bu olaydan... kontrolsüz oluşunuz cok kotu egolarınizi cocugun yaninda bari gostermeyin. Zorunuza gidiyorsa gorusmeyin olsun bitsin. Erzak hazirlamakta cabası yapmayın emek vermeyin. Sıfır beklenti yani

Ben asla eşim araba kullanırken yavaş git den başka bişey dememarabadan araba yolculuğundan nefret ederim binince daralırım hayatı kendime zindan ederim araba kullanmakmı asla yapamam

Size tavsiyem araba kullanırken çenenizi kapayın ev çuvalamı girdi bebeğinize yazık dimi

ya kendimi kaybettim bir anda dyrum bu kadar aşagilayici knusmaktansa cozum yolu istyrum sdce sizden. bende ne kaar pisman oldum olabilcekleri düsündum kafayi yemek uzereyim zaten nye ustume gelysunuz

knu sdce bu degil knu burdan basladi sdce anlatamyrum g
glba

benim kocam burda olsaydi zaten direk kufuru basardi onun nasil bi edepsiz oldugunu bi ben bi ailem biliyo anladinizmi kocami da akça pakça masum bi adam sanmayin. size kocaniz deseki onla grusme bunla grusme annenle knusma teyzen adi o pislik ama kendi ailesi bi irin yuvasi bakkala ckma cok gezme onu alma bunu alma emin olunki siz direk kafayi yersiniz daha anlatamadgm milyon tane sey anladiniz mi bu kadar ustume gelmeye hakkiniz yok begenmediyseniz yorum yazmazsiniz o kadar

Kv nin yaptigindansa senin yaptigin cocugun icin bin beter nedemek direksiyonu kirmak acil yardim alin

terbiyesis kadın ne olacak..canım sevmezse sevmesin arayı biraz mesafeli tut..beynini değiştiremezsin..kendinide bu kadar üzme..ben anlıyorum seni..ama bebeğinede çok dikkatli ol..

işte o mesafeyi koydurmuyo eşim benm aradigim kadin benle anama gelip ben istedigim zamana kadar oturmali dyo delirtyo beni

sevme

sevmesn zaten umrumda degil benm canimi acitan eltimin cocugumu kucagna alip askim bebegim derken kizima yapma etme demesi o ortamda bulunmasini bile istemrum kizimn

Öyleyse cocugunu o ortamda tutmuyacaksin ,belki bilerek senin ve cocugunun bulundugu ortamda yapiyordur hic belli olmaz.Cocugunu korumak senin görevin, kendini cek isine bak rahat et ,cocugunu korumus olursun ,ilac kullanmana gerek yok .

Araba kullanirken esinle tartismaya girme ,gidecegin yola hedeflen, cocuk arabadayken hic dogru degil yaptigin yada esine ver esin sürsün.

Hiç bir anne böyle kontrolsuz davranmamalı. Davranıyorsa iyi bir durumda değildir demektir.. Bu iyi olmama gali ise maalesef ki evliliğinizden kaynaklanıyor belli ki.

" İçime dokunuyor" demişseniz sadece ve eşiniz böyle bağırmaya , sizin ailenize hakaret etmeye kalktıysa onun terapiye ihtiyacı var belli ki.
Yazık 1.5 yaşında bir kızınız var , bu adam ne istiyor ? Hadi siz çıktınız kontrolden o adam çekseydi köşeye arabayı, inseydiniz arabadan , oyle tartışsaydınız. O yavrunun böyle tartışmalara katılması çok yazık.

Ne olur uzman desteği alın. İlaçlık durum olduğunu düşünmüyorum; sadece rahatlamaya ihtiyacınız var. Çekirdek ailenin ne olduğunu bilen bir adam gibi adama ihtiyacınız var. Ayrıca ailelere hakarette ne demek oluyor ne sanıyor bu adam kendini ?
Eğer ikna edebiliyorsanız birlikte gidin bir ilişki uzmanına, yoksa kendiniz gidin ; en azından nasıl davranmanız gerektiğini öğrenirsiniz. Triod kontrolü de yaptırmanızı tavsiye ediyorum.

Bırakın kimse sevmesin çocuğunuzu. Onu kucağına alıp opse be olur opmese ne olur.
Benim sevmediğim ve hatta beni sevmeyen kişilerin çocuğumu sevmesini asla istemezdim ve hatta mümkünse uzak tutardım.

Sevmezse sevmesin ya çok önemli sanki ne diye bu kadar kafana takıyorsun ki çok düşünüyorsun kayınvalideni onun yerine çocuğunu düşün ki bir daha böyle bir hata yapma