Valla şaştım ya sana, insan evladı yanındayken böyle bişey nasıl yapar? Çocuğunu sevmiyorlar diye içine oturmuş da sen de sevmiyorsun baksana, yazık yavruma ne korkmuştur. Eğer psikolojin bozuksa yardım al, ne eşinin ne çocuğunun hayatını tehlikeye atmaya hakkın yok. Kimseyi de suçlama beni bu hale onlar getirdi diye. İnsan ne ederse kendine eder. Bu arada ben babannemden zerre sevgi görmedim, kardeşlerim de öyle. Hep bizi dışladı ama biz hiç sorun etmedik. Yokmuş gibi davrandık bu kadar basit. Bebeğin daha çok küçük, seni kayırıyor diye büyütürsen çocuğun aklına düşmanlık sokarsın. Bu dediklerimi yanlış anlama, çok tehlikeli bi hareket yapmışsın, lütfen yardım al. Geçmiş olsun sana ve ailene.
Valla şaştım ya sana, insan evladı yanındayken böyle bişey nasıl yapar? Çocuğunu sevmiyorlar diye içine oturmuş da sen de sevmiyorsun baksana, yazık yavruma ne korkmuştur. Eğer psikolojin bozuksa yardım al, ne eşinin ne çocuğunun hayatını tehlikeye atmaya hakkın yok. Kimseyi de suçlama beni bu hale onlar getirdi diye. İnsan ne ederse kendine eder. Bu arada ben babannemden zerre sevgi görmedim, kardeşlerim de öyle. Hep bizi dışladı ama biz hiç sorun etmedik. Yokmuş gibi davrandık bu kadar basit. Bebeğin daha çok küçük, seni kayırıyor diye büyütürsen çocuğun aklına düşmanlık sokarsın. Bu dediklerimi yanlış anlama, çok tehlikeli bi hareket yapmışsın, lütfen yardım al. Geçmiş olsun sana ve ailene.
Senin cocugunu kimse sevmek zorunda degil .. kendin bile sevmiyorsun 110la giderken direksiyonu cevirmek nedir ? Keske esin o direksiyonu alip sana geri cevirseymis :)
Senin cocugunu kimse sevmek zorunda degil .. kendin bile sevmiyorsun 110la giderken direksiyonu cevirmek nedir ?
Keske esin o direksiyonu alip sana geri cevirseymis :)
sevmesn zaten umrumda degil benm canimi acitan eltimin cocugumu kucagna alip askim bebegim derken kizima yapma etme demesi o ortamda bulunmasini bile istemrum kizimnbir aile terapistine gidin.
çocuğunuzun yanında ailevi tartışmalar yaşamak ne kadar doğru? aklı selim davranmayıp direksiyon kırmak ne demek?
çocuğunuz bu ortamda sevilmediğini tabi hisseder.
seni sevmeyen çocuğunu sever mi?
bırak sevmesin. o sevsin diye mi yaptın çocuğu_
sevmemesinde hayır vardır.
Eger kendini kontrol edemiyorsan otobusle git. Uzun yolda esinle tartisma bir daha. Yazik senin bir anlik sinirin yuzunden cocugun ve esin olseydi de sen sag kalsaydin bu vicdan azabiyla yasayabilrcek miydin?
Ben de sinirlenince cenemi tutamam ama esimle ne zaman arabada tartissak gozleri karariyor dikkatsiz kullaniyor, tirin altinda kalacaktik bir kere.
O yuzden artik arabada catlasam da patlasam da icimde tutuyorum, varacagimiz yerde ederiz kavgamizi diyorum, ise bak ki, varana kadar da aramiz duzelmis oluyor !
sevme
sevmesn zaten umrumda degil benm canimi acitan eltimin cocugumu kucagna alip askim bebegim derken kizima yapma etme demesi o ortamda bulunmasini bile istemrum kizimn
insan üzülünce ne yaptıgını bılemıyor heralde lütfen yüklenmeyın
ben de konumda anlattım halımı esımle kavga ettık hastanelık oldum ve gelınce hafıza kaybı gıbı hem abdestı yanlıs aldım hem namazı yanlıs kıldım
canınıza bıse olmamıs allahtan
bos verın dıcem de bende bosveremyıroum ıste
Şu onun cocuklarını seviyo benimkileri sevmiyo mantığından cıkın Allah aşkına, darlamayın adamları. Severse sever sevmezse sevmez bu kadar basit. Yok acığını ben kapatıyorum, yok kızımın boynu bükük bilmem ne. Benim kızımı da dedesi pek sevemiyor, adam sevmeyi bilmiyor... O benim cocuğum benim sevgim ona yeter, gitsin kimi seviyosa sevsin. yeter yaniarkaaslar benm dertlerim btmyooo. kocamla istanbuldan sehir disina gdyduk kavga etmeye basladik yolda ailesi kayinvaldem yani buyuk bir sorun eltimin cocuklarini sevyo benm kizimi sevmyo. o kaar fedakarlık yaptım ki insanın zoruna gidiyor ben hep eşime bunu söyledim zoruma gidiyor çocuğumun sevilmemesi boynu bükük durması kızım henüz bir buçuk yaşında ama her şeyi anlıyor ben elimden gelen fedakarlıkları yapıyorum istanbul'da bir evim düzce dede işimiz sebebiyle yaşıyoruz bir orası bir burası çok yoruluyorum buna rağmen istanbul'a giderken kayınvalideme bir öteberi yapıp götürüyorum maksat gönlü olsun ama yaranamıyorum yolda yolda da bunun tartışmasını yapıyorduk herhangi bir hakaret etmedim sadece içime dokunuyor dedim sonra o da benim aileme saldırmaya başladı ama hakaret boyutunda 110 lagidiyorduk benim ani sınır kontrol sağlayamama durumlarımı oluyor beni bu hale getirdi ve aniden direksiyonu çevirdim farkında bile değilim ne yaptığımı o andaarkada kızım vardı da biz kaza yaptık çok büyük bir kaza olmadı şükür ki sinirlerime hakim olamıyorum ne yaptığımı bilmiyorum kafayı mı yiyorum acaba lütfen yardım edin kızlar ilaç mı kullanmalıyım ne yapmam gerekiyor artık bilemiyorum
anladım canımsiz anladiniz beni( evlendigim gunden beri hep baylmalarim snir krizlerim oldi ama bylesi ilk defa glba bi doktora gtmem lazm (
yatim blmyrum dyrum bilincsizce yapilan bsey dusunup su direksiyonu cevireyim demedim o kaarda degilkv den önce sen sev ki çocuğunu birdaha böyle birşey yapma....
senin bu yaptığın çocuğunun hayatına mal olabilirdi....
ya da başka bir araç a çarpıp içinde ki masum insanlkar ölebilirdi...
bu kadar sorumsuz olmayın...
su saatten sonra bi uzmanla görüşün bence...eşiniz ne tepki versdi peki....onu merak ettimnasil y
yatim blmyrum dyrum bilincsizce yapilan bsey dusunup su direksiyonu cevireyim demedim o kaarda degil( ya su saatten snra ne yapmaliyim onu soruyorum size ltfen anlayin beni