anladım canım
bılmıyorum doktora gıdınce ne olur ama gıt tabı
arkaaslar benm dertlerim btmyooo. kocamla istanbuldan sehir disina gdyduk kavga etmeye basladik yolda ailesi kayinvaldem yani buyuk bir sorun eltimin cocuklarini sevyo benm kizimi sevmyo. o kaar fedakarlık yaptım ki insanın zoruna gidiyor ben hep eşime bunu söyledim zoruma gidiyor çocuğumun sevilmemesi boynu bükük durması kızım henüz bir buçuk yaşında ama her şeyi anlıyor ben elimden gelen fedakarlıkları yapıyorum istanbul'da bir evim düzce dede işimiz sebebiyle yaşıyoruz bir orası bir burası çok yoruluyorum buna rağmen istanbul'a giderken kayınvalideme bir öteberi yapıp götürüyorum maksat gönlü olsun ama yaranamıyorum yolda yolda da bunun tartışmasını yapıyorduk herhangi bir hakaret etmedim sadece içime dokunuyor dedim sonra o da benim aileme saldırmaya başladı ama hakaret boyutunda 110 lagidiyorduk benim ani sınır kontrol sağlayamama durumlarımı oluyor beni bu hale getirdi ve aniden direksiyonu çevirdim farkında bile değilim ne yaptığımı o andaarkada kızım vardı da biz kaza yaptık çok büyük bir kaza olmadı şükür ki sinirlerime hakim olamıyorum ne yaptığımı bilmiyorum kafayı mı yiyorum acaba lütfen yardım edin kızlar ilaç mı kullanmalıyım ne yapmam gerekiyor artık bilemiyorum
su saatten sonra bi uzmanla görüşün bence...eşiniz ne tepki versdi peki....onu merak ettim
delirdinizmi ya zaten moralim sifir elim kolum tutmuyo byle knusan hic kmse yazmasin isemyrum susunEe, sen o zaman yarın öbür gün "gözün kararıyoken" bıçak çekip cinayet falan da işleyebilirsin?
Arabada çocuk varken direksiyonu çeviren, o kadar oto-kontrol yoksunu insanın bence potansiyel zarar verme ihtimali vardır, çevresindekilerin can güvenliği yoktur ve kliniğe kapatılıp tedavi görmesi gereklidir.
Çocuğun da elinden alınması lazım, tedavi olana kadar.
yaa öylemi hayatındaki hiçbir şey bilmeden konuşuyorsunuz öylece boş boş evlendigimiziz ilk zamanlar annemlerle görüşmüyordumbenim psikolojimi hep beraber mahvettiler her gün annene babana küfür ediyorsa ve kimseyle görüşmesi seninde psikolojn bozulurdu vedaha anlatamadığım saatler sürecek neler yaşadım oda yaşattıklarının farkında bu yüzden idare etmek durumunda kalıyor ama benim yaptığım bilinçli bir şey değil zaten
yaa öylemi hayatındaki hiçbir şey bilmeden konuşuyorsunuz öylece boş boş evlendigimiziz ilk zamanlar annemlerle görüşmüyordumbenim psikolojimi hep beraber mahvettiler her gün annene babana küfür ediyorsa ve kimseyle görüşmesi seninde psikolojn bozulurdu vedaha anlatamadığım saatler sürecek neler yaşadım oda yaşattıklarının farkında bu yüzden idare etmek durumunda kalıyor ama benim yaptığım bilinçli bir şey değil zaten[/QUOTE]QUOTE="GelenK utusu, post: 41318700, member: 626514"]Ben kocanız olsam sizi hemen boşarım.
mutlaka destek al ihmal etme....bunu bebeğin için yapbizi oldurucektin dedi. ; (( haklida ama benide blyo kendime hakim olamyrum gercekten. inadinaustume gelyo sanki sınirimi deniyo. dedi psikolaga gdcez beraber tedavi olucaksi telefonunu elinden alicam gibi saçma sapan şeyler söylüyor bu sefer ertesi günü yani bugün yola çıktık ve şuan düzce'deyim gelene kadar yine başladı saydırmaya annemi kuzenimi ne alakaysa çekemiyor onları sevmemi deliriyor bu sefer benim yine nefesim tıkandı nefes alamadım koltukları tekmeliyorum indir beni diye sahada durdu ağladım ağladım biraz rahatladım diyorum ya elimde olmadan aniden geliyor ben de anlam veremiyorum ama psikolojim hiç normal durumda değil farkındayımn
delirdinizmi ya zaten moralim sifir elim kolum tutmuyo byle knusan hic kmse yazmasin isemyrum susunEe, sen o zaman yarın öbür gün "gözün kararıyoken" bıçak çekip cinayet falan da işleyebilirsin?
Arabada çocuk varken direksiyonu çeviren, o kadar oto-kontrol yoksunu insanın bence potansiyel zarar verme ihtimali vardır, çevresindekilerin can güvenliği yoktur ve kliniğe kapatılıp tedavi görmesi gereklidir.
Çocuğun da elinden alınması lazım, tedavi olana kadar.
andre hayatımın merkezine ben değil eşim koyuyorPsiklojiniz bozulmuş Kv nize neden bu kadar Önen veriyorsunuz anlamadım siz sevin Çocuğunuzu bırakın onları düşünmeyi 1 aile siz siniz onlar değil onları hayatınızın merkezine koymayın
Burda yazılanlara bile tahammülünüz yok.
önce biraz sakinleşin.
birincisi babaannesi torunlarını eşit sevmiyorsa,
yapacağınız bişey yok,siz eşinizle kavga ederek babannesi daha çok sevmeyecek
kızınızı,sevmezse sevmesin kızınızda ilerde aynı değeri babaannesine gösterir.
ikinciside böyle yaparak hem eşinizi hemde kendinizi yıpratıyorsunuz.
ya büyük bir kaza olsaydı?Allah korusun arkada kızınızda vardı.
Daha kötü sonuçlarda çıkabilirdi ne gerek var huzurunuzu birkaç insan için
bozuyorsunuz.
Ya bırak sevmiyorsa sevmesin. Zorla değil ya. Gücünüze falan da gitmesin. Sizin sevginiz ona yeter.