ölümden döndük..

oncelıkle bır annesınız ve evladıız 1,5 yasında ımıs.....yavas yavas herseyı anlamaya baslıyorlar artık...ben kızımın yanımda ( 21 aylık) esımle tartısmıyorum neden? cunku esım tartısmayı bılmez sesını yukseltır ee evladımın yanında yuksek sesle mı tartısayım psıkolojısını mafedeyım sonra...sız bırakın tartısmayı kendınızden gecmıssınız....sebep? aman babaannelerı sevmıyormuş.....sevmesın efendım sevmesın...benıde anneannem sevmezdı kardesımle yıllarca torunlarından ayrı tuttu bızı....çokda tın...bende onu hıç sevmıyorum...bu kadar netım...umrumda degıl el kat yabancı göruyorum...
nolacak yanı esınle aranı bozmaya dahası evladını dusunmemeye bukadar sınırlerını bozmaya deger mı????

su saatten sonra bi uzmanla görüşün bence...eşiniz ne tepki versdi peki....onu merak ettim

bizi oldurucektin dedi. ; (( haklida ama benide blyo kendime hakim olamyrum gercekten. inadinaustume gelyo sanki sınirimi deniyo. dedi psikolaga gdcez beraber tedavi olucaksi telefonunu elinden alicam gibi saçma sapan şeyler söylüyor bu sefer ertesi günü yani bugün yola çıktık ve şuan düzce'deyim gelene kadar yine başladı saydırmaya annemi kuzenimi ne alakaysa çekemiyor onları sevmemi deliriyor bu sefer benim yine nefesim tıkandı nefes alamadım koltukları tekmeliyorum indir beni diye sahada durdu ağladım ağladım biraz rahatladım diyorum ya elimde olmadan aniden geliyor ben de anlam veremiyorum ama psikolojim hiç normal durumda değil farkındayımn

Ee, sen o zaman yarın öbür gün "gözün kararıyoken" bıçak çekip cinayet falan da işleyebilirsin?
Arabada çocuk varken direksiyonu çeviren, o kadar oto-kontrol yoksunu insanın bence potansiyel zarar verme ihtimali vardır, çevresindekilerin can güvenliği yoktur ve kliniğe kapatılıp tedavi görmesi gereklidir.
Çocuğun da elinden alınması lazım, tedavi olana kadar.
Hayır bi de savunmaya çalışıyosun hala yaptığın şeyi. Yahu kardeşim, bu normal bi sinir krizi falan değil, bırak forumu falan, kalk git allah aşkına saat geç olmadan en yakın psikiyatri kliniğine.

QUOTE="GelenK utusu, post: 41318700, member: 626514"]Ben kocanız olsam sizi hemen boşarım.[/QUOTE]
yaa öylemi hayatındaki hiçbir şey bilmeden konuşuyorsunuz öylece boş boş evlendigimiziz ilk zamanlar annemlerle görüşmüyordumbenim psikolojimi hep beraber mahvettiler her gün annene babana küfür ediyorsa ve kimseyle görüşmesi seninde psikolojn bozulurdu vedaha anlatamadığım saatler sürecek neler yaşadım oda yaşattıklarının farkında bu yüzden idare etmek durumunda kalıyor ama benim yaptığım bilinçli bir şey değil zaten

delirdinizmi ya zaten moralim sifir elim kolum tutmuyo byle knusan hic kmse yazmasin isemyrum susun

Bu kadar dert dururken siz kızınızın babaannesi tarafından sevilmemesine mi taktınız kafayı?
Pes

Psiklojiniz bozulmuş Kv nize neden bu kadar Önen veriyorsunuz anlamadım siz sevin Çocuğunuzu bırakın onları düşünmeyi 1 aile siz siniz onlar değil onları hayatınızın merkezine koymayın

Yorumlarınız bile "uzman yardımı" alarmı veriyor.

Bir de niye tartışıyorsunuz çocuğun yanında ya hu?

O yaralar kolay kapanmıyor sonra bilmiyor musunuz?

QUOTE="GelenK utusu, post: 41318700, member: 626514"]Ben kocanız olsam sizi hemen boşarım.
yaa öylemi hayatındaki hiçbir şey bilmeden konuşuyorsunuz öylece boş boş evlendigimiziz ilk zamanlar annemlerle görüşmüyordumbenim psikolojimi hep beraber mahvettiler her gün annene babana küfür ediyorsa ve kimseyle görüşmesi seninde psikolojn bozulurdu vedaha anlatamadığım saatler sürecek neler yaşadım oda yaşattıklarının farkında bu yüzden idare etmek durumunda kalıyor ama benim yaptığım bilinçli bir şey değil zaten[/QUOTE]

Eşiniz sizin psikolojinizi bozmamış ki, siz mutsuz bir evliliği sürdürmekle kendi kendinizin psikolojisini bozmuşsunuz. Bir insan izin vermezse kimse onun psikolojisini bozamaz. Ayrıca direksiyonu çevirmek, koltukları tekmelemek gibi şeyleri kızınızın yanında yapıyorsunuz ve sonra benim çocuğumu sevmiyorlar diyorsunuz. Kimse sizin çocuğunuzun sevmesin, ama siz çocuğunuzu sevin, şimdi tabii ki seviyorum diyeceksiniz ve mutlaka da seviyorsunuzdur bütün anneler çocuklarını sever ama çocuğun yanında davranışlarınıza dikkat ederek besleyin bu sevginizi.

mutlaka destek al ihmal etme....bunu bebeğin için yap

delirdinizmi ya zaten moralim sifir elim kolum tutmuyo byle knusan hic kmse yazmasin isemyrum susun
Psiklojiniz bozulmuş Kv nize neden bu kadar Önen veriyorsunuz anlamadım siz sevin Çocuğunuzu bırakın onları düşünmeyi 1 aile siz siniz onlar değil onları hayatınızın merkezine koymayın
andre hayatımın merkezine ben değil eşim koyuyor

Burda yazılanlara bile tahammülünüz yok.
önce biraz sakinleşin.
birincisi babaannesi torunlarını eşit sevmiyorsa,
yapacağınız bişey yok,siz eşinizle kavga ederek babannesi daha çok sevmeyecek
kızınızı,sevmezse sevmesin kızınızda ilerde aynı değeri babaannesine gösterir.
ikinciside böyle yaparak hem eşinizi hemde kendinizi yıpratıyorsunuz.
ya büyük bir kaza olsaydı?Allah korusun arkada kızınızda vardı.
Daha kötü sonuçlarda çıkabilirdi ne gerek var huzurunuzu birkaç insan için
bozuyorsunuz.

haklısınız çok korktum ama şu an hala şoktayım

Ya bırak sevmiyorsa sevmesin. Zorla değil ya. Gücünüze falan da gitmesin. Sizin sevginiz ona yeter.

Ya bırak sevmiyorsa sevmesin. Zorla değil ya. Gücünüze falan da gitmesin. Sizin sevginiz ona yeter.

benm aslinda asıl taktigimda bu degil esimin btun bunlari grmeyip hala annesinin kapisinda kopek olmasi beni hic takmyo annesine tapiniyo benim zoruma giden bu.

araba lütfen kavga etmeyin ve kendinize hakim olun.
bende eşimle tartışıyorum bazen adam direksiyon başında sinirleniyo korkutuyo beni.
arabada etmeyin kavga inince edersiniz.