sizde mi bu sıkıntıyı yaşadınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizde mi bu sıkıntıyı yaşadınız
Ara ara oluyodu bendede su pandemi dineminde ozellikle artmisti.psikiyatra gittim kitap verdi once kitabi oku bakalim degisecek mi dedi evet degisti beyinde bitiyor .bazen geliyor aklima gecen ameliyat oldum ondan sonra bi kac gun oldu kendimi bastirdim.hastalanma ve olum korkusu.yani hastalikta olumde insanlar icin .ne yapalim olecez diye zindan etmeyelim hayati kendimize.sizde mi bu sıkıntıyı yaşadınız
İyileşmeyi çok istiyorum ama iyileşmek isterken bile zaten öleceksin bunların ne faydası olacak ki diye kendi kendime konuşuyorum ecel gelince bunların bir anlamı olmayacak diyerek hiçbir şeye giriş yapamıyorum ki ben . Kitabı okurum onda sorun yok ama dediğim gibi işte.Boyle fayda olmuyor diyerek iyilesmenin onunu kesiyorsunuz.dedigim kitabi okuyun.
Evet hemde 13 senedir beri hala da yaşıyorum hemde daha fazlasıyla oluyor artık delirecek gibiyimsizde mi bu sıkıntıyı yaşadınız
Evet buAra ara oluyodu bendede su pandemi dineminde ozellikle artmisti.psikiyatra gittim kitap verdi once kitabi oku bakalim degisecek mi dedi evet degisti beyinde bitiyor .bazen geliyor aklima gecen ameliyat oldum ondan sonra bi kac gun oldu kendimi bastirdim.hastalanma ve olum korkusu.yani hastalikta olumde insanlar icin .ne yapalim olecez diye zindan etmeyelim hayati kendimize.
Tamam okuyacağım inşallah mutlakaBoyle fayda olmuyor diyerek iyilesmenin onunu kesiyorsunuz.dedigim kitabi okuyun.
Diyorum çok Diyorum her gün geliyor bu korku ölmüyorsun diye ama her gelmesinde bu sefer ecel geldi Diyorum faydası yok artık hiçbir şeyin Diyorum hayat bitiyor o an benim için ölmeyi bekliyorum saatlerce ama ölmüyorum sonra da günlerce o etkiyi geçirmeye çalışıyorum kendimden tekrar başa dönüyorum. bu bir döngü sanki başa sarıyorum sürekli elinden hiçbir şey gelmiyor. Ne hayattan bir şey anlıyorum ne yaşamaktan gece öleceğim diye uyumak sabah kalkınca gün içinde öleceğim diye yaşamak. Benim hayatım bundan ibaret işteAra ara oluyodu bendede su pandemi dineminde ozellikle artmisti.psikiyatra gittim kitap verdi once kitabi oku bakalim degisecek mi dedi evet degisti beyinde bitiyor .bazen geliyor aklima gecen ameliyat oldum ondan sonra bi kac gun oldu kendimi bastirdim.hastalanma ve olum korkusu.yani hastalikta olumde insanlar icin .ne yapalim olecez diye zindan etmeyelim hayati kendimize.
Psikiyatira gittiniz mi nefes egzersizi verdi miDiyorum çok Diyorum her gün geliyor bu korku ölmüyorsun diye ama her gelmesinde bu sefer ecel geldi Diyorum faydası yok artık hiçbir şeyin Diyorum hayat bitiyor o an benim için ölmeyi bekliyorum saatlerce ama ölmüyorum sonra da günlerce o etkiyi geçirmeye çalışıyorum kendimden tekrar başa dönüyorum. bu bir döngü sanki başa sarıyorum sürekli elinden hiçbir şey gelmiyor. Ne hayattan bir şey anlıyorum ne yaşamaktan gece öleceğim diye uyumak sabah kalkınca gün içinde öleceğim diye yaşamak. Benim hayatım bundan ibaret işte
boylede yasanmazki kafani baska birseye ver ise gir mesela hobi edin aklina geldigi an baska seye odaklanDiyorum çok Diyorum her gün geliyor bu korku ölmüyorsun diye ama her gelmesinde bu sefer ecel geldi Diyorum faydası yok artık hiçbir şeyin Diyorum hayat bitiyor o an benim için ölmeyi bekliyorum saatlerce ama ölmüyorum sonra da günlerce o etkiyi geçirmeye çalışıyorum kendimden tekrar başa dönüyorum. bu bir döngü sanki başa sarıyorum sürekli elinden hiçbir şey gelmiyor. Ne hayattan bir şey anlıyorum ne yaşamaktan gece öleceğ diye uyumak sabah kalkınca gün içinde öleceğim diye yaşamak. Benim hayatım bundan ibaret işte
Antidepresan verdi miSesli konuşma yaptım verdi egzersiz ama başka psikiyatri de önerdi bana
Yaşanmıyor ki zaten genç yaşta ben yaşamayı unuttum hiçbir şeyden zevk almıyorum her saniye aklımda önceden kafama bir şey verdiğim zaman geçiyordu şimdi öyle de zor geciyor beynim silinmiş gibi oluyor sankiboylede yasanmazki kafani baska birseye ver ise gir mesela hobi edin aklina geldigi an baska seye odaklan
Yok vermediAntidepresan verdi mi
Tekrar gidin doktora boyle olmazYok vermedi
Yarin doktora gidin bekletmeyinYaşanmıyor ki zaten genç yaşta ben yaşamayı unuttum hiçbir şeyden zevk almıyorum her saniye aklımda önceden kafama bir şey verdiğim zaman geçiyordu şimdi öyle de zor geciyor beynim silinmiş gibi oluyor sanki
Yarin doktora gidin bekletmeyin
Bu ara gidemiyorum eşim şimdi değil diyor biraz zor zamandan geçiyoruz da ama ben kendi kendime zorla yaşıyorum işteYarin doktora gidin bekletmeyin
İnşallah gideceğim ama şu an gidememTekrar gidin doktora boyle olmaz
Devletteki doktorlar cok iyi devlete gidemez misinİnşallah gideceğim ama şu an gidemem