özgem bidemen benim ......
öncelikle ben özge için yorum yapabilirim çünki onu tanıyorum 1 seneye yakındır ....herkesin yorumunada saygım var ben farklı bir gözlükten bakıyorum canımın ruh haline ...
özgem yakın zamanda bir düşük yaptı çok istedigi ve hazırlandıgı için bu onu çok yaraladı .. birde iş ortamı yüzünden haddinden fazla stres yaşıyor ve yoruluyor ....
vede kendisi maneviyetı güçlü bir kız,
ve gelelim korkularınına . tabiki ölümden herkes korkar ve hiç yaşamaycakmış gibi hereket eder . çogunlukla ...birgün yaşayacagını bilsede .
özgem çok bunaldı ve atamıyor üzerinden . ve ruh hali onun bu yönünü yakalamış ....bu dönemden kurtulmanın tabiki yolu vardır . rabbım dermenı olmayan dert vermesin ...
özgem şunu düşümsün onu çokkk seven dünya iyisi bir eşi var ...
onun için dünyayı verecek annesi ve babası .....
kendisi ailesi saglıklı çok şükür ....
zorda olsa bir işi var .... bu sene olmassa 1.2 sana içinde dünyanın an tatlı elma yanaklı annnesi olacak .inşallah ..... ee insan bir hayattan daha ne isterki .. maşallah ...
ölümü bitiş degil bir başlangıç görmek gerek ...hemde güzel bir başlangıç ....hiçbir derdin kederin sıkıntının oladıgı bir yer ....ve akıl almaz güzellikler ....özgem sen bunları bilmez degilsin ..o içindeki imanla içimdei korkuları ata bilirsin .rabbına yönel namazlarını aksatma .... bak yukarda yazan arkadaşın dedigi gibi bir dr. görün ....şifan rabbımda ....
o kendisi ney taksimlerini çok sever ..MEVLANAYA Ö BıZıM OKADAR KORKTUGUMUZ ÖLÜME NE KADAR SEVıNMıŞ BENIM DÜGÜNÜM DEMıŞ RABBIMLA KAVUŞACAGIM ...