Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bir doktora git bence birde bolbol gezmeye calış kafan dağılıra.smerhaba herkese..bendede bu sorun var..arada sırada kaygı sıkıntı geliyor ağlama geliyor devamlı. tuhaf oluyorum..yalnız hissediyorum kendimi..çeken biliyor anlıyor.ama ölüm korkusu felan yok..ne olacak böyle ben çok sıkıldım bu durumdan..1,5 senedir böyle
arkadaşım bu korku ile 4 yıl yaşadım senı çok ıyı anlayabılırım bu korku gelınce nefes alamazsın heran sewdgın ınsanlar ölecek dıye beklersın gunduzlerı bıraz hafıftır fakat gece olunca kurtuluş yolu ararsın mıgden bulanır basından aşşaya kaynar sular akar titreme gelır allahıma sükürler olsunki bu yıl kurtuldum bu PANİKATAK deneenn hastalıktan bu dönemde herkes sana yardımcı olmalı ben cok agır atlattımm beyaz renge bakamıyordum kefen rengi diye mezarlık önunden gecemıyrdum ama düzenlı olarak piskıytrıye gıttım vee en önemlısı ılaçlarımı çok düzenli içtim ve şu an öyle bır sorunum yok bıttı he dıyeceksınk ilçları bıraktın mı hayır halen devam edıyorum halen doktora gıdıyorum amaa hiçç korkmuyorum yagnı su an allah korusun bır yakınıma bırsey olsa bunun üstesinden gelebılecek güce sahıbım çok yakınım olmadgı sürece sana tavsiyem kendıne ıyı bır doktor bul git ve ilaçlarını çok düzenli iç hiç bir şekılde aksaltma kılo aldıracaklar fakat korkudan bın kat ıyıdır degıl mı ialçlarını iç ve gledıgı zaman korkun ben daha çok gencım de annem babam çok saglıklı de kendını boyle rahatlat mesela kendınce iğlesene kadar aılene bır ömür çiz ve ona inan mesela annem 20 sene daha yasıyacak de we buna ınan emın ol iğleştıkten sonra bunlar sana komık gelecek şimdi düşünüyordum eskıden hayatı kendıme zındanv etmısım dıye ama şimdi donup baktgım zaman arkama korkularla beraber tam 4 yıl gecırmısım ve elınde oldgu sürece haberlerı ızleme korku fılımı dahı ızleme bunlar bana doktorumun tawsıyelerı hep gülecegın ortamlarda ol dertten tasadan uzaktur arkdasım benden bu kadar çok geçmiş olsun bunu yasayan bırı olarak kendıne hayatı zından etme derdı veren allah dermanınıda verir iyi günler
Merhaba arkadaşlar;
Umarım doğru bir yere açmışımdır konuyufisfisfis
Bende inanılmaz bir kaybetme korkusu var akşamları rahat uyuyamamaya başlamış vaziyetteyimsenağlama yatağıma yatıyorum diyorum ki şimdi 27 yaşındayım bir bakmışım yaşlanmışım ve öleceğim demeye başlıyorum ölümün nasıl bir şey olduğu dünyada şu an gördüğüm şeyleri göremeyecek olduğumu bilmek o kadar garip geliyor ki bana :1shok:
Annemi babamı kaybetme korkusu var eşimin babası vefat etti 2.5 yıl önce ve bu düşünceler aklıma geldiği zaman onun bu acıya nasıl dayandığını düşünüyorum.İnançlı bir insanım ve birgün bunların gerçek olacağını biliyorum ama .......
Ruhum o kadar garip oluyorki anlatamam nefes alamıyorum sanki eşime söylüyorum yine korku geldi diye ki o biliyor zaten bana söylediği takılma bu kadar bir gün her nefis ölümü tadacak diyor.
yaw zaten ben ondan korkuyorum:roflol:
kızlar benim gibi hislere kapılan varmı aranızda bu psikolojik yardım almamı gerektiren bir durum mu sizler de yaşıyormusunuz zaman zaman:uhm::uhm:
belki bu dert sayılmaz ama şimdiden teşekkürler:1hug:a.s.a.s.a.s.:asigim:B
Ben bu duyguları 13 seneden beri yaşamış biri olarak sizinle konuşmayı çok istiyorum inanın bunu benden fazla yaşayan var mı emin olamıyorum sizinle her türlü bu konu sa konuşurum istersenizMerhaba arkadaşlar;
Umarım doğru bir yere açmışımdır konuyufisfisfis
Bende inanılmaz bir kaybetme korkusu var akşamları rahat uyuyamamaya başlamış vaziyetteyimsenağlama yatağıma yatıyorum diyorum ki şimdi 27 yaşındayım bir bakmışım yaşlanmışım ve öleceğim demeye başlıyorum ölümün nasıl bir şey olduğu dünyada şu an gördüğüm şeyleri göremeyecek olduğumu bilmek o kadar garip geliyor ki bana :1shok:
Annemi babamı kaybetme korkusu var eşimin babası vefat etti 2.5 yıl önce ve bu düşünceler aklıma geldiği zaman onun bu acıya nasıl dayandığını düşünüyorum.İnançlı bir insanım ve birgün bunların gerçek olacağını biliyorum ama .......
Ruhum o kadar garip oluyorki anlatamam nefes alamıyorum sanki eşime söylüyorum yine korku geldi diye ki o biliyor zaten bana söylediği takılma bu kadar bir gün her nefis ölümü tadacak diyor.
yaw zaten ben ondan korkuyorum:roflol:
kızlar benim gibi hislere kapılan varmı aranızda bu psikolojik yardım almamı gerektiren bir durum mu sizler de yaşıyormusunuz zaman zaman:uhm::uhm:
belki bu dert sayılmaz ama şimdiden teşekkürler:1hug:a.s.a.s.a.s.:asigim:
Nasıl bir şey sizde tam olarak detaylı konuşup bir birimize yardımcı olalım isterseniz numaramı bile verebilirimbende de çok var sağlık ve ölüm korkusu
bi tahlil versem çıkana kadar hüngür hüngür ağlıyorum
çok zor bi hastalık Allah düşmanıma vermesin
+bende de çok var sağlık ve ölüm korkusu
bi tahlil versem çıkana kadar hüngür hüngür ağlıyorum
çok zor bi hastalık Allah düşmanıma vermesin
Boyle fayda olmuyor diyerek iyilesmenin onunu kesiyorsunuz.dedigim kitabi okuyun.İnanın hiçbir şeyin faydası olmuyor