• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüm korkusu

Cileklikarpuzlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2018
5
1
1
31
Kızlar hepinize merhaba. Bişeyler paylaşmak istiyorum sizinle. 25 yaşındayım 3yasında ve 3 aylık iki kızım var. Geçmek bilmeyen korkularım kaygılarım var. Her zaman vardı bastırılmış korkularım dolap kapakları kapı Aralık’ları çekmeceler kapalı odaya girerken asılı her türlü kıyafet. Böyle korkularım vardı ama bundan bir ay önce dedemi ksybettim o gün bu gündür tuvalete bile tek gidemez hale geldim büyük kızımla gidiyorum. Heryerden o çıkacak gibi hissediyorum benden küçük çocuklar girdi dedemi yıkanırken gördü öptü ben daha görmeden etmeden korkak biri haline geldim. Asla tek duramıyorum evde. Annem büyük kızı biraz gezdireyim diyor göndertmiyorum bebekle tek kalamıyorum her an dedem gelip beni götürecek sanıyorum. Ölmek ölüm yıkanmak gömülmek aksam olunca kafayı Yiyecek gibi oluyorum herşeyi dedeme benzetiyorum akşam uyurken etraftan herşeyi topluyorum dolabın kapağını tam kapatıyorum dönencesi var kızımın onu saklıyorum. Bugün psikiyatriye gittim ilaç verdi emzirdiğimi söyledim paxera siye ilaç verdi yarım içmemi söyledi ama alıp içmedim mutlaka Çocuğa geçer .kafayı yemekten korkuyorum lütfen yardım edin böyle şeyler yaşamış olanlar varmı

Ölümü kabullenin, var yani böyle bir gerçek. Herkes bir gün ölecek, ölüme odaklanırsanız bugününüzü kaybedersiniz ki kaybetmişsiniz bence. Ve büyükler der ki ölüden değil diriden korkun. Gerçekten öyle değil mi? Hangi ölünün bizlere bir zararı dokundu? Zararı dokunanlar hâlâ nefes alanlardır :))

Ölümü kabullenin, var yani böyle bir gerçek. Herkes bir gün ölecek, ölüme odaklanırsanız bugününüzü kaybedersiniz ki kaybetmişsiniz bence. Ve büyükler der ki ölüden değil diriden korkun. Gerçekten öyle değil mi? Hangi ölünün bizlere bir zararı dokundu? Zararı dokunanlar hâlâ nefes alanlardır :))

Böyle olduğunu tabii ki biliyorum ama bu düşünceler İnan’ın elimde değil . Bişey görüp kafayı yiyecem diye ödüm kopuyor

Kızlar hepinize merhaba. Bişeyler paylaşmak istiyorum sizinle. 25 yaşındayım 3yasında ve 3 aylık iki kızım var. Geçmek bilmeyen korkularım kaygılarım var. Her zaman vardı bastırılmış korkularım dolap kapakları kapı Aralık’ları çekmeceler kapalı odaya girerken asılı her türlü kıyafet. Böyle korkularım vardı ama bundan bir ay önce dedemi ksybettim o gün bu gündür tuvalete bile tek gidemez hale geldim büyük kızımla gidiyorum. Heryerden o çıkacak gibi hissediyorum benden küçük çocuklar girdi dedemi yıkanırken gördü öptü ben daha görmeden etmeden korkak biri haline geldim. Asla tek duramıyorum evde. Annem büyük kızı biraz gezdireyim diyor göndertmiyorum bebekle tek kalamıyorum her an dedem gelip beni götürecek sanıyorum. Ölmek ölüm yıkanmak gömülmek aksam olunca kafayı Yiyecek gibi oluyorum herşeyi dedeme benzetiyorum akşam uyurken etraftan herşeyi topluyorum dolabın kapağını tam kapatıyorum dönencesi var kızımın onu saklıyorum. Bugün psikiyatriye gittim ilaç verdi emzirdiğimi söyledim paxera siye ilaç verdi yarım içmemi söyledi ama alıp içmedim mutlaka Çocuğa geçer .kafayı yemekten korkuyorum lütfen yardım edin böyle şeyler yaşamış olanlar varmı
Canım bende aynıydım hala ara ara oluyo kendini motive et sürekli dua oku vesveseye kapılma sakın bendede 8 yıldır anksiyete var hala ilaç kullanıyorum bi süre uzak dur ölüm konuşulan vs herseyden kendine söz ver hergün bunu yenicem diye

Kızlar hepinize merhaba. Bişeyler paylaşmak istiyorum sizinle. 25 yaşındayım 3yasında ve 3 aylık iki kızım var. Geçmek bilmeyen korkularım kaygılarım var. Her zaman vardı bastırılmış korkularım dolap kapakları kapı Aralık’ları çekmeceler kapalı odaya girerken asılı her türlü kıyafet. Böyle korkularım vardı ama bundan bir ay önce dedemi ksybettim o gün bu gündür tuvalete bile tek gidemez hale geldim büyük kızımla gidiyorum. Heryerden o çıkacak gibi hissediyorum benden küçük çocuklar girdi dedemi yıkanırken gördü öptü ben daha görmeden etmeden korkak biri haline geldim. Asla tek duramıyorum evde. Annem büyük kızı biraz gezdireyim diyor göndertmiyorum bebekle tek kalamıyorum her an dedem gelip beni götürecek sanıyorum. Ölmek ölüm yıkanmak gömülmek aksam olunca kafayı Yiyecek gibi oluyorum herşeyi dedeme benzetiyorum akşam uyurken etraftan herşeyi topluyorum dolabın kapağını tam kapatıyorum dönencesi var kızımın onu saklıyorum. Bugün psikiyatriye gittim ilaç verdi emzirdiğimi söyledim paxera siye ilaç verdi yarım içmemi söyledi ama

Duş aldığınız yere asla tuvaletinizi yapmayın
banyoda saç kıl duş giderinde bırakmayın
tırnaklarınızı çöpe atın asla WC ye atmayın
saçınızı klozete vb yerlere atmayın

Back