- 6 Ağustos 2018
- 5
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi Cileklikarpuzlu
Kızlar hepinize merhaba. Bişeyler paylaşmak istiyorum sizinle. 25 yaşındayım 3yasında ve 3 aylık iki kızım var. Geçmek bilmeyen korkularım kaygılarım var. Her zaman vardı bastırılmış korkularım dolap kapakları kapı Aralık’ları çekmeceler kapalı odaya girerken asılı her türlü kıyafet. Böyle korkularım vardı ama bundan bir ay önce dedemi ksybettim o gün bu gündür tuvalete bile tek gidemez hale geldim büyük kızımla gidiyorum. Heryerden o çıkacak gibi hissediyorum benden küçük çocuklar girdi dedemi yıkanırken gördü öptü ben daha görmeden etmeden korkak biri haline geldim. Asla tek duramıyorum evde. Annem büyük kızı biraz gezdireyim diyor göndertmiyorum bebekle tek kalamıyorum her an dedem gelip beni götürecek sanıyorum. Ölmek ölüm yıkanmak gömülmek aksam olunca kafayı Yiyecek gibi oluyorum herşeyi dedeme benzetiyorum akşam uyurken etraftan herşeyi topluyorum dolabın kapağını tam kapatıyorum dönencesi var kızımın onu saklıyorum. Bugün psikiyatriye gittim ilaç verdi emzirdiğimi söyledim paxera siye ilaç verdi yarım içmemi söyledi ama alıp içmedim mutlaka Çocuğa geçer .kafayı yemekten korkuyorum lütfen yardım edin böyle şeyler yaşamış olanlar varmı